Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

"Ο Αντώνιος*, όστις είχεν εκπαιδευθή εν Αθήναις, επεσκέφθη επανειλημμένως την πόλιν...και επεί μακρόν εν αυτή διέμεινεν.[...] Εκολάκευσε δε και περιεποιήθη τους Αθηναίους σφόδρα, μιμούμενος την τε ενδυμασίαν και τα ήθη αυτών, αποκαλών εαυτόν Αθηναίον και εστιών τους πολίτας. οι δ' Αθηναίοι προέβησαν εις τοσούτον χαμερπείας αντικολακεύοντες αυτόν, ώστε εξήλειψαν μεν τα ονόματα των βασιλέων της Περγάμου Ευμένους και Αττάλου εκ των αυτοίς αφιερωμένων κολοσσιαίων ανδριάντων και αντάυτών επέγραψαν το του Αντωνίου, ανεκήρυξαν δε αυτόν θεόν Διόνυσον και ως τοιουτον τον ηρραβώνισαν μετά της παρθένου Αθηνάς, της πολιούχου θεάς. η χαμερπής όμως αυτή και ασεβής κολακεία απέβη τοις Αθηναίοις λίαν ακριβή, διότι ο πονηρός γαμβρός εζήτησε και έλαβεν ως προίκα κατά τινάς μεν 1000 τάλαντα, κατ'άλλους δ'έτι πλείονα."
(Κωνσταντινίδης, "Ιστορία των Αθηνών από Χριστού γεννήσεως μέχρι του έτους 1821", σελ.51)



Σήμερα αντί μουσικής, ένα βίντεο από τις (κατά την γνώμη μου) αηδιαστικές εκδηλώσεις λατρείας των ιθαγενών κατά την αγόρευση του Ρομπέρτο Μπενίνι ως επίτιμου διδάκτορα του Α.Π.Θ. (προφανώς γιατί 10 χρόνια μετά την μία και μοναδική του επιτυχία στον κινηματογράφο με την γλυκερή μεν, πλην συγκινησιακή δε La vita e bella θεωρείται άξιος για μια τέτοια τιμή). Ο ηθοποιός επανέλαβε για πολλοστή φορά μπροστά σε κάμερα τους γνωστούς πιθηκισμούς του, καραγκιοζιλίκια με υποκλίσεις και γκριμάτσες (τύπου μεθυσμένη γκόμενα στο facebook) φορώντας την πανεπιστημιακή τήβεννο, μέσα σε παροξυσμό χειροκροτημάτων και ιαχών από τους εκστασιασμένους παρευρισκόμενους. Ανεβαίνοντας δε στο βήμα, διάβασε σε άψογα Ελληνικά τις γνωστές πίπες "θέλω να σας φιλήσω όλους στο στόμα" και κάτι ανάλογα, προκαλώντας φρενίτιδα στο πλήθος που προφανώς και μόνο η υπόσχεση μιας τέτοιας πράξης ήταν ικανή να το φέρει σε οργασμό. Και για να ολοκληρωθεί το καλαμπούρι, είπε  (όπως ενημερωθήκαμε από τα ρεπορτάζ) κάποια στιγμή, πως η" Ελλάδα δεν χρωστάει στην Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη στην Ελλάδα" παπαγαλίζοντας ένα από τα εμετικά τσιτάτα με τα οποία τόσο ντόπιοι όσο και αλλοδαποί αφελείς (εδώ αυτολογοκρίθηκα το ομολογώ) προσπαθούν να εξισώσουν (;), ισοσκελίσουν (;) ένας Θεός ξέρει, την αναμφισβήτητη συμβολή των αρχαίων κατοίκων της σημερινής Ελλάδας στην διαμόρφωση του Δυτικού Πολιτισμού, με τις λοβιτούρες, τα χρέη, την απατεωνιά, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πλείστα άλλα που συνθέτουν την συμβολή του νεοέλληνα στον πολιτισμό τα τελευταία 150 χρόνια (ήμουν κι εγώ τυφλός και κουφός στην Ζάκυνθο και έγινε θαύμα).

Αυτά τα ωραία για σήμερα. Πολύ καλό βράδυ σε όλους σας. Καλές Πασχαλινές διακοπές σε όσους την κάνετε κάπου για ξεκούραση. Πολλά πολλά φιλιά :)

Υ.Γ: Ε, αυτή την φορά τουλάχιστον, την βγάλαμε φτηνά με κανά μπουφέ με καναπεδάκια χαχαχα


*Ναι καλέ αυτός της Κλεοπάτρας

69 σχόλια:

  1. Αυτών των καιρών το λοιπόν!!!
    Πανέμορφες εορτές να έχεις!!!
    Με πολύ φαγητό!!!
    Καλησπέρα και Φιλιά Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε γινόταν χωρίς φαγητό βρε? Εμείς θα τα πούμε και αργότερα από κοντά και μην πείς όχι. Φιλιά μικρούλη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ επί της ουσίας. Ο Μπενίνι είναι μια ατραξιόν που χρειάζεται ένα εξωστρεφές πανεπιστήμιο για να διαφημιστεί στο εξωτερικό (ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι το κόστος αυτής της εκδήλωσης). Όμως μην μένεις μόνο σε αυτά που έδειξαν οι ειδήσεις, φαντάζομαι ότι ειπώθηκαν πολλά περισσότερα από "souvlaki" στη σχετική εκδήλωση. Επίσης τα νούμερα δεν κάνουν τον καλλιτέχνη, έκανε μια πανέμορφη ταινία που σατυρίζει με ευφυία και λεπτότητα τον φασισμό.

    Τώρα για τις εθνικιστικές αναφορές διαφωνώ με τον Μπενίνι ως προς το εξής: Κανένας λαός, καμιά κοινωνία, δεν χρωστάει ή δεν πρέπει να χρωστάει τίποτα (ούτε χρήμα ούτε πολιτιστικές καταβολές) και σε κανέναν (ούτε "αγορές" ούτε αρχαίους ημών προγόνους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μμμμμμμμμμ, ας μην ήταν παραγωγή της Μiramax και η μουσική του Πιοβάνι και θα σου έλεγα αν θα είχε επιτυχία το La vita e bella!!! Και πόση βαθιά σχέση έχει τελικά με την με την «Θεία Κωμωδία» και τον Δάντη και έχει πάρει σβάρνα τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, δεν ξέρω. Κι εγώ έχω μάθει απ΄έξω τους χρησμούς της Πυθίας, αλλά δεν πάω να τους απαγγείλω πουθενά και να απειλώ μετά το ακροατήριο ότι θα τους φιλήσω όλους στο στόμα.
    Άντε, καλό Πάσχα να έχουμε!
    Έστω και με 180 γραμμάρια αρνί με σαλάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα αν πω εγώ ότι το θεωρώ ξεφτίλα που καναμε επίτιμο διδάκτορα σε ελληνικό πανεπιστήμιο έναν διάσημο καραγκιοζάκο θα με πείτε ρατσίστρια αλλά θα το πω!

    τι ακριβώς έγραψε ή έκανε ο μπενίνι για να τύχει τέτοιας αντιμετώπισης; και να ρεζιλέψει και τους παρευρισκόμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε καλά, το ξέρουμε ότι δεν είμαστε σοβαροί, τι μας το λες;
    Θα είχαμε καταντήσει έτσι αν είχαμε μυαλό;

    Καλό Πάσχα.
    Το φαγητό με μέτρο, το ποτό ελεύθερα εκτός οδήγησης;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eμένα μου αρέσει η φωτό που εσυ αποτελείς κάτεργο παραπάν!

    θα σου πω ιστορίες λοιπόν, κάποια φορά γι αυτό το κάτεργο! που λατρεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α, και τώρα που το θυμήθηκα και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους - διότι τι θα πει και ο Μήτσος (το στεφάνι μου) - ουδέποτε ηρραβωνίσθην τον θεόν Διόνυσον. Πρόκειται περί άλλης Αθηνάς!!!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιά χαρά τα έγραψες! Κι έμενα με νευρίασε η ειδωλολατρική αντιμετώπιση στον Μπενίνι. Από πού κι ως πού επίτιμος διδάκτωρ;

    (Καλό Πάσχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o tempora, o mores!
    λες και εγινε διαγωνισμος μεταξυ ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, για το ποιό πανεπιστημιο θα πεσει πιο χαμηλα, οποτε το ΑΠΘ σκεφτηκε... "κατσε να δεις ποσο χαμηλα θα πεσω εγω, θα κανω τον Μπενινι Διδακτορα!"
    τι λαϊκισμος, τι ξεκατίνιασμα...
    Μπραβο ΑΠΘ! Και εις κατωτερα!
    Σειρα τωρα εχει το ΕΚΠΑ!
    Εγω θα συμβουλευα την Ακαδημια Αθηνων να κανουν διδακτορα την... Ξανθη Περακη! Χα-χα! Take this in your face ΑΠΘ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες τα αγορίνα μου γιατί μόνο με τις μούτες του "ξεσήκωσε" τα πλήθη των ασθενών μυαλών!
    Ενα σουβλάκι στο τρία παρακαλώ!

    Σε φιλώ! Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά εδώ έχουν κανιβαλλίσει Επίδαυρο, Ηρώδειο κι άλλα συναφή με τυχάρπαστους το Αριστοτέλειο θα την γλύτωνε; φιλιά μικρέ μου να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλά κι αυτοί στο ΑΠθ, κάτι έχουν πάθει βρε παιδί μου.
    Δεν εξηγείται αλλιώς.
    Είχαν μέχρι τούδε διδάκτορα τον Μπένι, δεν τους έφτανε.
    Όοοοοχι, ήθελαν και τον Μπενίνι!
    Τι να πω;
    Άβυσσος η ψυχές των Πανεπιστημιακών!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Koueen
    για το Κάτεργο? ναι όντως. Καλή σου μέρααα

    @ dery
    κοίτα, αυτές οι υποκλίσεις, τα χοροπηδητά κλπ δεν το θεωρώ δείγμα εξωστρέφειας αλλά χαζομάρες. Και καλά όταν τα κάνει σε "φτηνές" εκδηλώσεις τύπου Όσκαρ. Εκεί γίνεται ατραξιόν. Στην αναγόρευσή του ως επίτιμου διδάκτορα που κολλάνε? Ακόμα όμως κι αν δεν έκανε όλα αυτά, από πού κι ως πού το πλήθος να ουρλιάζει με αυτό τον τρόπο? Σε κάποιον επιστήμονα θα έκαναν το ίδιο? Όσο για την ταινία του, ακόμα κι αν είναι καλύτερη από όσο πιστεύω δεν βρίσκω πως μόνο αυτό το έργο του αξίζει να τον κρατάει στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Αλλά και πάλι αυτή την γλοιώδη συμπεριφορά του κοινού θα έπρεπε να την κατακρίνω ακόμα κι αν την έκαναν για κάποιον πολύ σημαντικότερο από αυτόν. Νομίζω πως διανύουμε μια φάση που η πολιτική και οικονομική μας φτώχεια μας έχει οδηγήσει σε μια αντίστοιχη εσωτερική πενία όπως άλλοτε τους αρχαίους Αθηναίους, λόγος για τον οποίο παρατέθηκε και το απόσπασμα για τον Αντώνιο. Πολύ καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Αθηνά...
    απορώ και εγώ κουμπαρούλα μου το βλέπεις. Όσο για το αρνί βάλλε κάτι παραπάνω. τα 180 θα φύγουν μόνο κατά το ψήσιμο χαχαχα. Καλή σου μέραααα


    @ ria
    αυτό λέω κι εγώ. Αν και την ποταπότητα του ακροατηρίου δεν θα την δεχόμουν ούτε αν έκαναν κάποιο πολύ σημαντικό άνθρωπο που απλά θα χάιδευε τα αφτιά τους.

    @ Thalassenia
    το ξέρω πως δεν ήμαστε αλλά είναι κρίμα όταν το βλέπεις να συμβαίνει. Βασικά πλέον όλα με μέτρο. Να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. ΠΟλλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Sweet cherry - Zouzouna
    αλήθεια, οποία η σχέση σου με το Κάτεργο της Πατησίων? ήθελα να σε ρωτήσω και στον Παύλο αλλά ξεχάστηκα. Πολλά φιλιά :)

    @ Αθηνά..
    καλέ εσύ είσαι Κιουρία με τύπους σαν το Διόνυσο ή τον Αντώνιο θα έμπλεκες?

    @ Ιφιμέδεια
    και επίτιμος, και να ουρλιάζει το πλήθος...κρίμα πραγματικά. Καλή Ανάσταση να έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ephemeron
    έχει κάνει και το ΕΚΠΑ τέτοια καραγκιοζιλίκια? Τι να πείς φίλε μου χάλια μαύρα. Καλή σου μέρα. Αλήθεια πως πάνε εκεί τα εκλογικά σας θέματα? περιμένω κάποια ανταπόκριση.

    @ Γιαγιά Αντιγόνη
    δυστυχώς ναι. Καλή μας Ανάσταση Γιαγιά μου σε όλα τα επίπεδα. Να είσαι πολύ καλά.

    @ BLUEPRINTS
    η Απόβλητη στην Επίδαυρο τώρα χαχαχα. Καλή σου μέρα αγορίνα μου. Αν είμαι σπίτι το απόγευμα θα τα πούμε μέσα από την εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Αθηνά...
    ναι αλλά τουλάχιστον ο Μπένι ήταν κανονικός διδάκτωρ (νομίζω). Καλημέρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να δεις με την μπεζεντακου και τον φερεντίνο τι έχει να γίνει.....

    τις επιτιμίες μου μεσα....

    καλημερα mahler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ homemade
    αυτούς τους επιτιμούν στα μπουζούκια ευτυχώς μακριά από τα όμματά μας. Καλή σου μέρα Παναγιώτη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Ben Provis
    o Θεός ναι, οι Αθηναίοι όχι.
    καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδη εχω ελπίδες να γίνω διδάκτορας,βγες στη γύρα φερε μου κοινό ,θέλω πολύ μεγάλο κοινό...
    Φιλιά γατούλι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως πανε τα εκλογικα μας θεματα;
    Χα-χα-χα! κρατησου...
    Με λιγα λογια... ειναι για να γελαει και ο καθε πικραμενος.
    Οι ακρο-δεξιοι (Ρεπουμπλικανοι) υποσχονται στον κοσμο οτι αν κερδισουν θα... απγορευσουν τις εκτρωσεις (ακομα και σε περιπτωση βιασμου...) και θα απαγορεψουν ακομα και τα προφυλακτικα... Επισης θελουν να καταργησουν το ασφαλιστικο συστημα (ιατρικη ασφαλεια) και το υπουργειο παιδειας. Με την λογικη οτι εχουμε φιλο και συντροφο τον γνωστο σουπερ-σταρ Ιησου Χριστο, δεν χρειαζομαστε ουτε ιατρικη ασφαλεια ουτε σπουδες (διαβαστε την Βιβλο!)
    Αν χασει ο Ομπαμα και οι ακροδεξιοι κερδισουν, την εχει βαψει ολη η Αμερικη (και οχι μονο...) Ελπιζω να ξαναβγει ο Ομπαμα γιατι αλλιως κακο που μας βρηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ ΦΟΥΛΗ
    επίτιμη γάτα θα σε κάνουμε. Φιλιά γατάρα μου!!!

    @ Ephemeron
    α τόσο καλά! για τους πούστηδες θα έχει αναγκαστικούς εξορκισμούς ή θα γιατρευτείτε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χα-χα!
    Οχι για εμας τους πουστηδες δεν υπαρχει σωτηρια! Οπως ακριβως εχει πει και ο Πειραιως... "ειμαστε σχιζοφρενεις, και καταδικασμενοι να καουμε στην κολαση" (βεβαια ο Πειραιως ακομα δεν εχει καταλαβει οτι, καλυτερα καψιμο στη κολαση παρα χειμωνα στην Αθηνα χωρις πετρελαιο θερμανσης, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια....)

    Κατι μου λεει οτι αν βγει ο Ομπαμα ισως να δουμε κατι να γινει (προς το καλυτερο) με τα gay δικαιωματα.
    Νομιζω οι Ρεπουμπλικανοι εχουν καταλαβει οτι η ιστορια με τους gay "που θα φερουν το τελος του κοσμου" δεν πουλαει πια τοσο πολυ, και το εχουν ριξει σε αλλες ιστοριες τρομου... Βλεπεις εχει παρατραβηξει η ιστορια με τους gay και δεν παει αλλο... Τι να πουν τωρα οι Ρεπουμπλικανοι στο κοσμο; Οτι "η αξια του σπιτιου σας επεσε απο τα 300.000 δολαρια στα 70.000 δολαρια επειδη οι γειτονες σας ειναι gay;;;" Δεν κολαει αλλο... κι ετσι εβαλαν πλωρη για αλλες ιστοριες... "καταργηστε το υπουργειο παιδειας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μα και τι να το κάνετε βρε το υπουργείο παιδείας. τόσα networks έχετε με άψογο τηλεοπτικό πρόγραμμα ποιότητας. Τι να πείς φίλε μου. Θα μου πείς κι εδώ που το έχουμε το υπουργείο μήπως έχουμε καλύτερη τύχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε μια χαρα τα πατε και εσεις εκει, αφου ξερω οτι κι εσεις εχετε ολα τα "καλα παιδαγωγικα προγραμματα" οπως εδω... CSI-Miami, CSI Las Vegas, Lost, και γενικα ολα του κωλου τα ενιάμερα!
    Μερικες φορες σκεφτομαι να παρατησω το σπιτι και να παω να ζησω στα δαση σε καμια σπηλια να τελειωνουμε, εχω χορτασει απο τις χαζομαρες του κοσμου... αλλα δυστυχως δεν υπαρχει σωτηρια.. το wireless internet θα μας κυνηγαει οπου κι αν παμε!
    Ωχ... θυμηθηκα οτι πρεπει να στειλω την φορολογικη δηλωση σημερα... on-line φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχα το ίδιο σχεδόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα. είδες η παγκοσμιοποίηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλά το διάβαζα και δεν το πίστευα έλα όμως που είναι αλήθεα....
    τελικά εμείς οι φιλοσοφικάριοι είμαστε ασυναγώνιστοι στην @#$%
    καλό πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. δηλαδή δε μας χρωστάει χάρη όλος ο πλανήτης; ή έστω το δυτικό ημισφαίριο; τ' είναι αυτά που λες; φτου πιπέρι, θα σε μαλώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Περσέας
    yποθέτω φίλε Περσέα και οι υπόλοιποι ακαδημαϊκοί κύκλοι το ίδιοι ήμαστε :(
    Πολύ καλή σου μέρα.

    @ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    καλή σου Ανάσταση φίλε μου. Να είσαι καλά :)

    @ Elerran
    η συμβολή του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού είναι δεδομένη. δεν εξαργυρώνεται όμως ούτε συμψηφίζεται με τα χρέη μας. Πολύ καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ μέχρι τελευταίου τόνου με το ποστ. Αλλά τί περίμενες ρε Μαλεράκι, είναι συγγενείς οι δύο αισθητικές, είναι λογικό να αναγορευθεί διδάκτορας ο Μπενίνι από το νεοελληνικό πνευματικό ιερατείο. Και μάλιστα από ένα πανεπιστήμιο που κάποτε έδειχνε πως θα γίνει άλλο, που κάποιες δεκαετίες πριν είχε ορθώσει το αναστημά του στον δηλητηριώδη συντηρητισμό της εκκλησίας και των υπερσυντηρητικών τσιρακίων της στο Καποδιστριακό (βλέπε νυν υπουργός παιδείας κλπ).

    Τεσπά, ένα έχω να πω. Από που κι ως πού κουμβάρα η Αθηνά; Ε;

    Μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άραγε θα το φανταζόταν ο Αντώνιος οτι όταν τον μνημονεύουμε θα προσθέτουμε το "της Κλεοπάτρας"???
    Καλό Πάσχα και καλές γιορτές Μαλερόγατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν έχεις άδικο. Από το βίντεο φαίνεται μια δίψα να ακούσουμε ένα καλό λόγο. Μες στην υπερβολή πάντα.

    Εύχομαι να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες, όπως ακριβώς θες. Καλή Ανάσταση σε σένα κ στους αγαπημένους σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί όταν οι άλλοι κρέμονταν από τα δέντρα... εμείς τα καίγαμε και τα κάναμε αυθαίρετες βιλίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ Hitori Tana
    καλή μου είσαι να πάμε στην επόμενη αγόρευση κάποιου καραγκιόζι και να πετάξουμε κανά γιαούρτι? το θέλει ο οργανισμός τους. Όσο για την Αθηνά, δεν είχαμε πεί το καλοκαίρι πως θα βαφτίσει τα παιδιά μου με την nefelo μου? που ίσουν εσύ όταν κλεινόταν η συμφωνία σε γνωστή ψησταριά στην Αχαρνών??
    Καλή σου μέραααα

    @ Ερμής
    έπρεπε να το φανταστεί. Όταν γνώρισε την Κλεοπάτρα αυτός ήταν ενάς ξεβράκωτος Ρωμαϊος και αυτή μια Φαραώ Θεά!!! Καλή σου μέρα :)

    @ Roadartist
    και δουλοπρέπεια βρε Μαίρη μου. Αυτό μου βγάζει αυτό το βίντεο περισσότερο από όλα. Καλή σου μέρα και καλή Ανάσταση.

    @ Mr. Hubert
    μα ναι αγαπητέ μου. ήμασταν πάντα πρωτοπόροι!!! Άλλωστε τα δέντρα είναι υπερτιμημένα. Φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
    Γλαρένια μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Καλή Ανάσταση εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γατί... Καλό Πάσχα! Να ομορφοπεράσεις! (δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα σταματήσουν τέτοια γεγονότα να συμβαίνουν, οπότε... θα απολαμβάνουμε τέτοια γραφή! :Ρ)

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ marilia
    se ευχαριστώ πολύ. Καλή Ανάσταση εύχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ mahler

    a propos, πού χάθηκε αυτό το ξανθοπαρτσακλό?
    Φιλάκια κούκλε, να περάσεις γαμάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μιας και ήμουνα στο ΑΠΘ 6 χρόνια θα πω απλά πως δε μου έκανε καμία εντύπωση...τόσα σούργελα που έχει εκεί μέσα...Κατά τα άλλα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!! Με υγεία!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ Leviathan
    φίλε μου η δουλοπρέπεια τους δεν έχει όρια. κατάντια απλά. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ok. Το καλησπέρα ή το καλημέρα είναι σχετικό. (Έχει σχέση με αυτόν που το γράφει την ώρα που το γράφει ή με αυτόν που θα το διαβάσει την ώρα που θα το διαβάσει; Τέλος πάντων...)
    Mahler θα χαιρόμασταν εάν έριχνες τις ματιές σου και τις μουσικές σου κι από το blog μας... -και όποιος άλλος φυσικά...
    http://carousel-gr.blogspot.com. Καλή Ανάσταση :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ Τα παιχνίδια των ονείρων μας
    εγώ το βάζω την ώρα που το γράφω. Ο καθένας θα το διαβάσει στην δικιά του ώρα :)
    Καλή σου μέρα, καλή Ανάσταση και θα τα πούμε και από το μπλόγκ σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όταν είδα το σχετικό βίντεο στις ειδήσεις, δεν είχα κανένα κοντά μου να με συνεφέρει απο την παράκρουση που έπαθα. Καλά ο Αντώνιος/Μπενίνι τη δουλειά του κάνει όπου βρεθεί όπου σταθεί. Γιατί να δεχτούν Πανεπιστημιακοί να τους φιλήσει στο στόμα μεταφορικά, δεν το κατάλαβα. Α, ρε Μαλεράκο μου, ευτυχώς που βρήκα την ανάρτηση σου, για να μη νομίζω ότι είμαι αντιδραστική. Κοντεύω να πάθω κόμπλεξ κατωτερότητας με κάτι τέτοια.
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

    Υ.Γ. Πολύ δυσκολεύομαι να μπω στο μπλογκ σου. Θα φταίει ο Αστρολάβος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ marimar
    εμ κι εγώ επειδή έπαθα το έκανα το πόστ. Όχι βρε τι αντιδραστική, απλά λογική είσαι. Αλήθεια τι εννοείς δυσκολεύεσαι να μπείς στο μπλόγκ μου? δεν φορτώνει η σελίδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ξεχάστηκα...καλό βραδύ και καλή Ανάσταση marimar μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Νικόλα μου!!!

    Ο Ροβέρτος ποτέ δε μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα κουμπάρε!
    Πέρασα να σου ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! Γενικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @ Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
    καλημέρα και καλή Ανάσταση αγορίνα μου. κι εμένα δεν μου ήταν ιδιαίτερα. τώρα πλέον καθόλου. καλά να περνάς :)

    @ Αθηνά...
    κουμπαρούλα μου καλή Ανάσταση μας εύχομαι και βούρ στα αρνιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα..φαε και για'μενα εεεεε :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. καλη ανασταση καλό πάσχα..υγεια ευτυχία..να περάσεις όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ Και λοιπόν;E allora?
    αυτό να λέγεται. για όλο τον κόσμο θα φάω χαχα. Καλή Ανάσταση κούκλα.

    @ homemade
    καλή Ανάσταση και σε εσένα φίλε μου. ο,τι επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ stavroulazerva
    καλή Ανάσταση. να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται το Πάσχα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. (Αυτό το θέμα πολύ ΜΕ άρεσε)
    1) Πώς όμως να υποδεχόταν το κοινό (το οποίο δεν είναι όλο φοιτητές, μια που η εκδήλωση ήταν ανοιχτή) την δήλωση "Θέλω να σας φιλήσω όλους στο στόμα"; Σφίγγοντας το παπιγιόν;
    2) Άτομα που λένε ότι σοκάρονται/απεχθάνονται τη σχετική δήλωση, ε μην περιμένεις να είναι gay friendly.
    3) Σε σχέση με τα ξένα πανεπιστήμια που καλούν οικονομικούς δολοφόνους όπως ο Τόμσεν ή πολιτικά καραγκιοζάκια όπως ο Πάγκαλος, προτιμώ έναν (έστω και κρύο) χιουμορίστα!

    Μάλλον ΣΕ τα ζάλισα. ("Μπαα, ιδέα σου.") :) Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ dery
    καθόλου δεν με έπρηξες. Ίσα ίσα μου αρέσει που το συζητάμε. Βασικά και τίποτα να μην έλεγε πάλι θα παραληρούσαν τα πλήθη κι αυτό με ενοχλεί. όπως και οι χαζομάρες που είπε για να κολακευτούν τα αυτιά μας. Όπως και να έχει αυτές οι αναγορεύσεις επίτιμων είναι μια δημοσιοσχετίστικη φάμπρικα και ίσως δεν πρέπει να την παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά. τι να πώ. Καλό σου Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χριστός ανέστη!
    αυτό το "επεί μακρόν"είναι σωστό;
    έχω και μια άλλη απορία αλλά την έχασα.
    Mahler ελπίζω να πέρασες και να περνάς τη σημερινή ημέρα καλά, πολύ καλά, τέλεια και στο προσεχές μέλλον κάνε μια ταινία πιασάρικη κι εσύ και θα δεις δόξες απρόβλεπτες.
    φιλί αναστάσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χρόνια πολλά να είσαι πάντα καλά και να γράφεις τ΄ετοια ωραία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. χρόνια πολλά και καλά.
    Βαρετός ο Μπενίνι,
    πολύ ξεπερασμένη cult μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ Summertime Blues
    Αληθώς ο Κύριος που λένε. Μια χαρά πέρασα. Πάντως αν βρεθώ στην θέση του Μπενίνι δεν θα πώ θέλω να σας φιλήσω όλους στο στόμα αλλά θέλω να σας αρχίσω στα πουτσοσκάμπιλα. εκεί να δείς παραλήρημα το κοινό χαχχαχα. Καλό σου απόγευμα.

    @ aria patsi
    σε ευχαριστώ πολύ Να είσαι καλά :)

    @ fpboy
    όπως το λές φίλε μου, ξεπερασμένη cult μορφή. Χριστός Ανέστη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ PiciFriki
    εντελώς φίλε μου. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημέρα mahler μπορώ να αναδημοσιεύσω το κείμενο για την πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια;
    ...παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλημέρα mahler,μπορώ να αναδημοσιεύσω το κείμενο για την πλατεία Δαβάκη;
    ......παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν επιτρέπεται που; Γενικά δεν έχω πρόβλημα, απλά επειδή το ύφος και το ήθος μου είναι χιουμοριστικό πάντα, δεν θα ήθελα να γίνει το πόστ λόγος για παρεξηγήσεις :)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails