Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κύριε ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι η μεγαλύτερη και αισχρότερη αργομισθία της Ελλάδας, μην πώ του κόσμου όλου. Ούτε η Βασίλισσα της Αγγλίας δεν τα ξίνει τόσο πολύ. Το "αξίωμά" αυτό, δεν είναι παρά ενσάρκωση του ονείρου του Νεοέλληνα να πληρώνεται παχυλά και να μην κάνει απολύτως τίποτα. Ο εκάστοτε Πρόεδρος που μόνη του αρμοδιότητα είναι να κόβει κορδέλες, να δίνει το ok για πρόωρες εκλογές χωρίς να φέρνει ποτέ αντίρρηση και να υπογράφει ο,τι του φέρουν μπροστά του, ούτε προστάτης της δημοκρατίας είναι, ούτε σύμβολο ενότητας, ούτε πρέπει υποχρεωτικά να χαίρει σεβασμού. Αν ο Παπούλιας (υπουργός των άσπιλων κυβερνήσεων του Ανδρέα) έπρεπε να έχει θιχτεί και να αποχωρίσει, αυτό ήταν όταν το 2009 γινόταν αισχρό παζάρι για την επανεκλογή του με σκοπό να εκβιαστούν οι εκλογές, ή το 2007 όταν ο Καραμανλής του είπε πως θα κάνει πρόωρες εκλογές την ίδια στιγμή που καιγόταν όλη η Ελλάδα. Αλλά τότε που γινόταν κουρέλι η Προεδρία και ο ίδιος, δεν είχε ευθιξία. Τώρα χαλάστηκε που τον είπαν προδότη.
Καληνύχτα λοιπόν κύριε Πρόεδρε. 

Υ.Γ: Και μην έρθει να μου πεί κανείς "φταίει το πολιτικό σύστημα που δεν έχει αρμοδιότητες ο Πρόεδρος" διότι αυτό το ήξεραν όλοι οι πρόεδροι μετά το 1985 και επέλεξαν συνειδητά να γίνουν γλάστρες.

Στην μουσική μας, η εισαγωγή από την όπερα Τριστάνος και Ιζόλδη του Ρίχαρντ Βάγκνερ όπως ντύνει μουσικά την αντίστοιχη εισαγωγή του Melancholia τελευταίου έργου του Trier

ΘΑ έχουμε ένα υπέροχο τριήμερο :)



88 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, είναι ένας θεσμός που καμία διαφορά δεν έχει με τον θεσμό της βασιλείας. Ειναι η αναγνώριση και η τιμή στους καρεκλοκένταυρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ PiciFriki
    δεν νομίζω πως φταίει το ΠΑΣΟΚος. Και ΝΔ να ήταν πάλι τα ίδια θα έκανε. Η θέση και μόνο ως τιμητική αποστρατεία επιβάλει την σιωπή του τιμώμενου. Καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εκτός από ευθιξία υπήρχε και φιλότιμο θα είχαμε και παραιτήσεις.
    Ποιος το έχασε όμως για να το βρει ο δανειοδότης της ροζ βίλας της Μιμής;
    Με όλο τον σεβασμό, πάντα, απέναντι στα θεσμικά πρόσωπα...
    Και ναι, θα έχουμε ένα υπέροχο τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι τόσο εύθικτος, ας παραιτηθεί, όπως θα έπρεπε να παραιτηθεί μεγάλη πλειονότητα του πολιτικού κόσμου μας.
    Την Καλησπέρα μου!!!
    Φιλιά Πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Eri
    Καλησπέρα και καλώς ήρθες (νομίζω δεν τα έχουμε ξαναπεί). Μια χαζή αποστρατεία είναι που την πληρώνουμε χρυσάφι. Και είσαι που είσαι γλάστρα, μην μιλάς πουλάκι μου τότε. Άσχετο, τι νόστιμα μπλόγκ που έχεις χιχιχι. Καλό απόγευμα.

    @ Αθηνά...
    με 300.000 το χρόνο δεν χρειάζεται προφανώς φιλότιμο. Απαράδεκτος για άλλη μια φορά. Καλό σου απόγευμα.

    @ karkinos7
    Καλέ είναι πολλά τα λεφτά που να παραιτηθεί. Αλήθεια, αφού είναι τόσο τιμητικός ο ρόλος και άνευ αρμοδιοτήτων γιατί δεν το κάνει αφιλοκερδώς??? Ουφ τέσπα θα τα πούμε εμείς το βραδάκι για τα ωραία. Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί είναι καρεκλοκένταυρος όπως όλοι τους, που έχουν οδηγήσει το κόσμο στα σκουπίδια να ψάχνει για φαγητό...αυτά βλέπουν πλέον τα μάτια μας στην υπέροχη Ελλάδα που δημιούργησαν τα τελευταία 20 χρόνια όλοι τους.
    Τουλάχιστον να ανοίξει λίγο η ψυχή μας με τη μουσική και τη τέχνη, όσο μπορούμε και αυτό να το κάνουμε!!!
    Φιλιά Σου Πολλά Ξανά!!!
    Βλέπω βίντεο τώρα και εκνευρίστηκα και με αυτά που σχολιάζουν τα φερέφωνα...θα τα κλείσω και θα βάλω vivaldi να ηρεμήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ karkinos7
    τι 20, βάλε από την μεταπολίτευση και μετά. Και όχι μόνο έφεραν τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση, ΑΠΟΡΟΥΝ που τους κράζουν και ονομάζουν φασίστες τον κοσμάκι. Δεν υπάρχει καμία ντροπή πλέον. Βάλε αγάπη μου τον Vivaldi, είναι βάλσαμο για την ψυχή. Οι διάφοροι "Λυριτζίδες" την δουλειά τους κάνουν. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Φώτης Μ.
    thanks φίλε μου :)
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ μαζί σου, είμαι 34 χρονών, η εικόνα που είπες σήμερα στη Θεσσαλονίκη ήταν από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές εικόνες που είδα στη ζωή μου. Ευχαριστούμε Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ christina
    σε ευχαριστώ πολύ πολύ.

    @ ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
    τουλάχιστον η Προεδράρα πήρε τα βρεμένα του κι έφυγε. Πάντα τέτοια του εύχομαι από εδώ και πέρα. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα!!!
    Ποιός τον χέζει τον πρόεδρο; Το καλλωπιστικό φυτό του προεδρικού μεγάρου!!! Αχ καλά του κάνανε, ήθελε πρώτη μούρη στο καβούρι και "ευχαριστώ" που πολέμησε! Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Hfaistiwnas
    πάντως σήμερα ευτυχώς τον ξέχεσαν πολλοί. Καμία ασυλία πλέον σε κανέναν. Άντε γιατί μας τα έκαναν νταούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με εκφράζεις απόλυτα Μάλερ άλλη μια φορά.
    Ξεφτιλισμένος είναι ο Παπούλιας και όποιος κλαψουρίζοντας επικαλείται τη συμμετοχή του στους αγώνες κατά το παρελθόν για να δικαιολογήσει τη προδοτική του πορεία και ευθεία προσβολή προς τους αγωνιστές με τα αρχίδια που έμειναν ακέραιοι ρομαντικοί ιδεολόγοι ως το τέλος.
    Κανένα έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ sewsome
    Άσε όσο υπήρχε μάσα και καλοπέραση φαινόταν μια χαρά (που λέει ο λόγος). Τώρα του ξυπνάνε και κομματικά αντανακλαστικά και το χάνει σιγά σιγά. Γενικά αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο να κατηγορεί για φασισμό όποιον τους κράζει. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι αγαπητέ μου! Ναι, καλά του έκαναν του γερουνδίου.. το βάζο της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Hfaistiwnas
    χαχαχα κρίμα που αυτά τα ωραία έγιναν τόσο μακριά από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mahlerino για ό,τι γράφεις έχεις δίκιο κι ας ανοίξουν μάτια κι αυτιά ν'ακούσουν οι ανεγκέφαλοι που νομίζουν ότι όλος ο λαός είναι τόσο χαζός που χρειάζεται να είναι υποκινούμενος για να αντδιράσει.

    καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλοί και οι τίτλοι και τα αξιώματα....αντε πες ότι χρειάζονται και αυτά....αλλά σε τέτοια χάλια που οδήγησαν όλοι τους την πατρίδα...και στη δύση της ζωής σου...κάνε τη σωστή κίνηση ανθρωπέ μου....αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που βλέπουν έναν λαό ξεσησκωμένο...και τον χαρακτηρίζουν....μια μικρή ομάδα ανθρώπων....τι άλλο περιμένουν να δουν .....είχανε γραβαντωθεί και κουστουμαριστεί....πόσο το χάρηκα ....βρεμένες γάτες με κουστούμια και γραβάτες γιουχουχα...εσύ ( τρελο-γατί )μην παρεξηγηθείς...δεν σε βρίζω....μπρε καμάρι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστέυω οτι πρέπει να επιστρέψει ο Βασιλιάς μας. Πάντα είχα όνειρο να γίνω μια κυρία επί των τιμών, μια βαρόνη και γιατί όχι μια πριγκηπέσα που θα παντρευόταν τον πρίγκηπα. Μεγαλώσαμε με αυτά τα ιδανικά και νομίζω ότι και τα φορέματα με τούλια και φουρώ θα μου ταιριάζουν και θα σταματήσω να φοβάμαι για τα λίγα παραπανίσια κιλάκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ DaisyCrazy
    δε λέω πως δεν υπάρχουν και αρκετοί καθοδηγούμενοι αλλά η πλειοψηφία είναι απλά πολίτες που έχουν φτάσει στο αμήν με την κοροϊδία. Αυτοί μας κατάντησαν έτσι, ας πρόσεχαν. καλό σου βράδυ :)

    @ mia
    μα αυτό είναι το φοβερό. Ακόμα δείχνουν να μην έχουν πάρει χαμπάρι και να νομίζουν πως βρέχει. Ε σήμερα μάλλον κατάλαβαν πως τους φτύνουν. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Hitori Tana
    εγώ θα γίνω Μαρκησία που είναι ποιο έκφυλο χιχιχι. Πες τα αγάπη μου, μόνη λύση ο Κωκός. Α, θα βάλεις και στα ανάκτορα την τσιγγάνα μοναχή με τα μούσια που έχεις φώτο στο μπλόγκ σου? Για να ξέρω αν θα έρχομαι για τσάϊ ή θα πρέπει να βρίσκω δικαιολογίες χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλλού νυχτωμένοι είναι όλοι τους εφ'οσον δεν γνώριζαν τι θ'αντιμετωπίσουν στις παρελάσεις.
    Ενώ τα "γατόνια" μας πρόλαβαν να ματαιώσουν την δική μας παρέλαση αλλά την πάτησαν:))

    Καλό 3ήμερο με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ zoyzoy
    είμαι σίγουρος πως αν μπορούσαν να μην παρευρεθούν και στην Θεσσαλονίκη θα το έκαναν. Τελικά τους ακύρωσε ο λαός. Δεν πειράζει. Αφού τους ανεχόμαστε και τους ψηφίζουμε ε τουλάχιστον ας τους γιουχάρουμε. Καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δηλαδή σορρυ δεν ήξερε ο Παπούλιας την οργή του κόσμου?
    η δε ξέρει ποσο ανίκανος και επικυνδινος είναι ο Γιωργάκης αλλα κι αυτός βοιλευτηκε σ ένα αξίωμα που όντως πια στη χωρα αυτή είναι απλα διακοσμητικό
    μήπως ρε μαχλερ υπάρχει δημοκρατία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εκείνο που εμένα εξοργίζει περισσότερο με τους εκάστοτε "Προέδρους", πέραν από το ποιος φταέι για το κατάντημα του θεσμού, που πάλι το ετοιμοθάνατο σύστημα ευθύνεται, είναι ότι η εκλογή οποιουδήποτε στη θέση του προέδρου αποτέλεσε μέχρι τώρα και την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον πρότερο βίο και την πολιτεία του. Σε συχνότητα Πρωτοχρονιάς, 15αύγουστου και εθνικών εορτών ο "πρόεδρος" σαν μαστουρωμένη Πυθία έχει όλο το χρόνο να συντάξει "τετράστιχη δήλωση" η οποία θα αποτελέσει πρώτη είδηση στα "παράθυρα" για το "τι είπε ο προεδρος" πάλι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ως προς τον Παπούλια δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν γνωρίζω αυτά που αναφέρεις παραπάνω, σίγουρα πάντως είναι διακοσμητικό στοιχείο ο θεσμός του προέδρου της δημοκρατίας, τουλάχιστον δεν έχουμε βασιλιάδες. Ως προς το τι συνέβη, την αμάυρωση της επετείου τη θεωρώ τουλάχιστον ελεινή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ ασωτος γιος
    σιγά μην δεν ξέρει. Απλά αυτό το φωτοστέφανο με το οποίο τα μέσα ενημέρωσης και οι λοιποί πολιτικοί περιβάλλουν την Προεδρία της Δημοκρατίας πίστευε πως θα τον προστατέψει και σήμερα. Εμ ασυλία όμως τέλος όπως φάνηκε. Άντε καλό μας βράδυ αγορίνα.

    @ Chrisgio
    καλά αυτό για την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ξαναπές το. Καλό σου βράδυ και καλώς όρισες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Mr. Hubert
    το πρόβλημα είναι πως η αμαύρωση γίνεται δεκαετίες τώρα και μόνο με την παρουσία διαφόρων "επισήμων" και "σπουδαίων" στους οποίους γυρνούσαμε και το κεφάλι εις ένδειξη σεβασμού. Σήμερα κάποιοι τους είπαν να πάνε σπίτια τους. Κανείς δεν έβρισε ούτε τους παρελαύνοντες, παρά μόνο τις επίσημες διακοσμητικές γλάστρες. Καλό βραδάκι αγορίναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ίσως το "αξίωμα" αυτό να πρέπει ν' αλλάξει όνομα. Να λέγεται "Διακοσμητική Γλάστρα Που Ξίνεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε Μάλερ δεν καταλαβαίνω, έχεις πρόβλημα με τον ίδιο τον Παπούλια ή με το θεσμό της Προεδρίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @mahler76
    Την παρέλαση γενικά τη θεωρώ κάτι που δεν έχει αξία και νόημα, δεν πιστεύω πως έτσι τιμάμε αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά αφού είναι "το έθιμο" τουλάχιστον ας το κάνουμε σωστά. Είναι προφανές πως ο λόγος όσων έκαναν μπάχαλο(ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) τις παρελάσεις δεν ήταν μόνο για να δείξουν την δυσαρέσκειά τους για τους πολιτικούς(στην οποία συμφωνώ απόλυτα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ίσως ο μοναδικός Πρόεδρος που πέρασε και έλεγε και δύο κουβέντες που δεν "χάιδευαν" τ'αυτιά ήταν ο Στεφανόπουλος. Απο εκεί και πέρα, όταν κάθεται ο Παπούλιας και ανέχεται και συμβάλλει με την ανοχή του σ'ολο αυτό το χάος, ε, και λίγα άκουσε...Μοναδικές στιγμές σου λέω...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εεεε ναι. Την περιμενα πραγματικα την τοποθετηση σου σημερα. Ημουν σιγουρος οτι θα εβλεπα αναρτηση !!! Και εχεις περα για περα δικιο. Το ποσο εξοργιστηκα με τους δημοσιογραφους σημερα δεν λεγεται. Ειλικρινα θλιβομαι που μας ''ενημερωνουν'' τετοιο ανθρωποι. Να επιμενουν να μιλουν για μειοψηφια ενω επισημαινουν οτι σε πολες πολεις τις ελλαδος υπηρχαν αντιδρασεις. Ενας δεν βγηκε να πει οτι ο κοσμος εχει φτασει στο αμην . Δικαιολογιες ψαχνουνε. Εχω σιχαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μην τον συγχίζεις τον Παπούλη και ανεβάσει πίεση. :p
    καλός ο τελευταίος Τρίερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τα παιδάκια που υποσιτίζονται και λιποθυμούν από την πείνα δε ντρέπεται να 'ουμ? μόνο για τους υβριστές λυπάται να 'ουμ?
    Γεια σου ρε Παπούλια ανταρτάρα, χίλιες φορές Στάθης Παπούλιας για πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Xαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες απόψεις που πολλοί "δικαστές" τις εντάσσουν σ' ένα ορισμένο κόμμα, κι όμως όχι, καθόλου κομματικές δεν είναι. Απλά για άλλη μια φορά βρήκαν αφορμή να συμπεριφερθούν με μικρότητα θάβοντας ο ένας τον άλλον.

    Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα, η μέρα του ΟΧΙ και αυτό το ΟΧΙ μας πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ! Αν κάποτε αρνηθήκαμε μπότα και ζυγό, μπορούμε να δείξουμε ότι σαν νεοέλληνες τουλάχιστον αυτό το πείσμα μας και το αίσθημα ελευθερίας, δεν το έχουμε χάσει.

    Όλοι οι πολιτικοί είπαν ότι προσβλήθηκαν τα εθνικά μας σύμβολα. Αυτοί προσβάλλουν τα εθνικά μας σύμβολα χρόνια τώρα. Και τότε ο απλός λαός πολέμησε, δεν πολέμησε κανένας προύχοντας.

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλα ο παππουλης λιγο δυσκολο να ειναι προδοτης αφου ο ιδιος δεν παιρνει αποφασεις...

    οσο για την κριση,ειναι αποτελεσμα-πιστευω- προβληματων πολλων ετων,οχι μιας κυβερνησης η μιας παραταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ένας. Να παραιτηθεί ένας. Ένας ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν καταργουσαμε οχι μονο τη θεση του προεδρου της δημοκρατιας, αλλα και τα εξοδα για τις ηλιθιες καρακιτσάτες παρελασεις της συμφορας, δεν θα ηταν καλυτερα;
    Πεταμενα λεφτα... για το τιποτα...
    Καλο ΣΚ!

    ΥΓ Αν μπορουσα να διαλεξω μεταξυ του να πληρωνω το μισθο του προεδρου της δημοκρατιας ή να πληρωνω την Ξανθη Περακη να μου τραγουδαει το "βρε μελαχρινακι", διαλεγω Ξανθη εδω και τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ ο Καποδίστριας είχε δηλώσει πως εφόσον οι επαγγελματικές του δραστηριότητες του αποφέρουν τα προς το ,ευ, ζην δε θέλει να πληρώνεται και για την πολιτική του ιδιότητα.

    Εννοείτε ότι τον φάγανε λάχανο λαικιστί...

    Τα συμπεράσματα δικά σου.

    Καλό σου Σαββατοκύριακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και μία last απορία. Οι δήθεν επίσημοι ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ στις παρέλασεις??? Είναι γνώστο ότι έχουν IQ ραδικιού... Αλλά από ότι φαίνεται είναι και (σαδό)μαζόχες!!! Εκτός αν είναι τελείως στη κοσμάρα τους και περίμεναν ότι θα τους υποδεχτούν μετά βαίων και κλάδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Θα μπορούσε να τα σκάσει κάτω προ πολλού,θα είχε όλο το σεβασμό του Ελληνικού λαού,αλλά είναι πολλά τα λεφτά γατόνι μου...
    Έτσι να μην τολμάνε να βγουν έξω,πολύ το χάρικα το σκηνικό σε όλη τη χώρα,μετράνε μέρες τα καθίκια...ουστ
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ the writer
    ή τουλάχιστον να μην το πληρώνουμε. Άλλωστε ο Παπούλιας έχει ήδη την βουλευτική αποζημίωση-σύνταξη. Τι τον χρειάζεται το μισθό όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα? Καλή σου μέρα.

    @ CsLaKoNaS
    και με τους 2. Είναι προφανές. Καλή σου μέρα.

    @ Mr. Hubert
    σίγουρα μέσα σε αυτούς που φώναζαν ήταν και μπαχαλάκιδες, όπως στον Βόλο που ήταν οι οπαδοί του Μπέου. Όμως οι ίδιοι οι πολιτικοί μαγάρισαν τις παρελάσεις. Ιδιαιτέρως δε, στην Θεσσαλονίκη μόλις έφυγε ο Παπούλιας την ακύρωσαν οι διοργανωτές. Λες και η παρέλαση γίνεται για τον κάθε Παπούλια. Αυτή ήταν η μέγιστη προσβολή. Πολύ καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ kovo voltes...
    και ο Στεφανόπουλος γλάστρα ήταν. Απλά βρέθηκε στο "αξίωμα" σε περίοδο ευμάρειας έστω και ψεύτικης όπως αποδείχθηκε. Στις μέρες μας δεν ξέρω αν θα έκανε κάτι περισσότερο αν και το ότι δεν ήταν κομματόσκυλο μπορεί να τον βοηθούσε να έχει καθαρότερο μυαλό. Καλή σου μέρα.

    @ Basilis
    έλεγα δεν θα κάνω ανάρτηση πριν τις 2 του μήνα που θα έχω τελειώσει εξεταστική, αλλά δεν γινόταν να μην γράψω κάτι. ήταν πραγματικά άθλιος ο τρόπος που προσπάθησαν να μειώσουν οι διάφοροι δημοσιογράφοι τα χθεσινά γεγονότα εντοπίζοντας τα σε χώρους της άκρας αριστεράς και δεξιάς. Έχουμε να δούμε πολλά πάντως στο προσεχές μέλλον. Καλή σου μέρα αγορίνα.

    @dery
    μπα είναι χοντρόπετσος δεν ιδρώνει το αυτί του. Ο Τρίερ ιδιαίτερος όπως πάντα. Άψογος οπτικά αλλά όχι αριστουργηματικός πλέον. Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ sewsome
    χαχαχα η πρόταση σου για Στάθη Παπούλια με πέθανε. Αγάπη όταν παίρνεις 300.000 για να κάθεσαι αναμενόμενο είναι να μην σε νοιάζει και πολύ :(
    Τουλάχιστον όμως είδε πως πλέον δεν θα απολαμβάνει ασυλίας. Καλή σου μέρα :)

    @ Lyric Person
    αυτό δεν έχουν καταλάβει. Πως οι ίδιοι προσβάλουν με την στάση τους και εμάς και τις παρελάσεις στις οποίες προσπάθησαν να παραστούν. Καλή σου μέρα και καλώς ήρθες :)

    @ aizen999
    Ήδη με την 2η παράγραφό σου απάντησες στο πόσο συνυπεύθυνος είναι ο Παπούλιας. Υπουργός του ΠΑΣΟΚ ήταν και μάλιστα από τους πρώτους. ήταν μέσα στο πολιτικό σύστημα που 40 χρόνια τώρα μας κατάντησε έτσι. Πολύ καλημέρα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ KANTHAR0S
    χαχαχα σιγά μην κάνει κάποιος και χαρακίρι. Αυτά γίνονται αλλού φίλε. Καλή σου μέρα.

    @ Ephemeron
    χαχαχα Θεά η Περάκη. Τι να πείς βρε φίλε. Τσίπα πουθενά. Τρώνε το κράξιμο και νομίζουν πως βρέχει. Πολύ καλημέρα σου.

    @ Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
    έναν σωστό πολιτικό είχαμε κι αυτόν τον φάγαμε. Αυτό δείχνει ποιοί ήμαστε. Όσο για τους χτεσινούς ήθελαν να το διακινδυνεύσουν, ο δε Πρόεδρος πίστευε πως ως Ιερό τοτέμ της πολιτικής έχει το ακαταλόγιστο. Απλά δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για το κράξιμο. Ας το καταπιούν όπως καταπίνουμε κι εμείς τόσα και τόσα. Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ ΦΟΥΛΗ
    χωρίς να ζητάω το κεφάλι τους, ναι πρέπει να νοιώσουν την οργή και απέχθεια του λαού που τον ρήμαξαν τόσα χρόνια έστω και με δικό ας φταίξιμο. Καλή σου μέρα γατάρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. οριστε.....και υστερα μου λες να μην πινω votka-redbull....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ gnostosagnostos
    ΧΑΧΑ πές μου ότι πίνεις για να ξεχάσεις τα χάλια μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολύ καλά τα λες Νίκο μου, όπως πάντα ;), βρήκα το θάρρος να βγω απ' το καβούκι μου και να σ' επισκεφτώ επιτέλους!!!! μου άρεσε το θέμα σου γιατί πάνω κάτω αυτά σκέφτηκα κι εγώ όταν τον είδα με αυτό το χεσμένο βλέμμα μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει να πει ΤΙ??? απλά να υποβαθμίσει το γεγονός. Και καλά μικρή μερίδα, τον έθιξε...ναι μωρέ, κάποιοι περιθωριακοί και άσχετοι...ΌΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ εννοούσε δλδ.
    Τέσπα! ελπίζω να πέρασες καλά αυτές τις μέρες παρά τη φόρτιση που ζήσαμε....

    υγ. έκανα τελικά άλλο ένα blog που αφορά τη δουλειά μου περισσότερο. Πότε απ' αυτό εδώ, πότε από κει θα μπαίνω να λέμε καμιά κουβέντα :P
    Καλό σ/κ εύχομαι....φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Του σκιστηκε το καλσον του Παπουλια που τον αποκαλεσανε προδοτη!!Αυτην την τεραστια προσωπικοτητα που πολεμησε στην Αντισταση!Μια που τους εδιωξες μια που τους εκανες και τεμεναδες να ξαναρθουν.Και αν δεν θελει να τον αποκαλουνε προδοτη θα επρεπε να ειχε παραιτηθει καιρο τωρα.Σιχτιρ συγχιστικα παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καταρχας να πω, οτι εγω δεν εχω καμια σχεση με πολιτικα, δεν ασχολειθηκα ποτε, ουτε προκειται να το κανω, δεν παιρνω μερος και δεν ειμαι με κανεναν κομμα για δικους μου καθαρα λογους.
    Και γενικως δεν υποστηριζω κανεναν
    Για μενα ολοι εχουν δικιο αυτοι που βριζουν και κατηγοορουν , εχουν καθε δικαιωμα να λενε οτι θελουν απο την στιγμη που εχει γινει ετσι η χωρα.

    Αλλα αφου τα "χαλια μας" τα ξεραμε γιατι ξαναψηφισαμε τα ιδια? γιατι ξανακαναμε τα ιδια λαθη? Για μενα ολοι φταινε ολοι και ολα, αμα με παρεξηγησεις, που αυτο πιστευω οτι θα γινει, θα σου πω περαιτερω κατ'ιδιαν
    Οπως ειπα και καπου αλλου για μενα η λεξη προδοτης ειναι χοντραδα κανενας δεν θελει να τον αποκαλουν ετσι, και οχι δεν τον υποστηριζω , ξανα λεω δεν υποστηριζω κανεναν γιατι δεν παιρνω κανενος το μερος
    Ειμαι η πρωτη που καταδικαζω τα πραγματα για παραπολλους λογους.

    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πες τα Χρυσόστομε!!Επιτέλους πια!!Ο Παπούλιας είναι σαν τον ΓΑΠ,ανίκανος!!!Και να θυμίσω πως και ο Πετέν και ο Τσολάκογλου ήταν ήρωες πολέμου έναντι των εισβολέων,αλλά στην ιστορία γράφτηκαν σαν προδότες!!Αυτό έχω να πω!!


    Σε προσκαλώ και στο ιστολόγιο μου!!
    ttp://parembassi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ two parasols
    σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την επίσκεψη και για το e-mail. Όσο για τα του Προέδρου τα είπαν και οι υπόλοιποι στα σχόλια. Αν ακόμα δεν καταλαβαίνει και θέλει να κρύβεται πίσω από δήθεν μειοψηφίες δικό του το πρόβλημα.
    Καλό σου βράδυυυυ

    @ Vickyyy
    καλώς ήρθες Βικούλα :) Μωρέ εγώ να δεχθώ πως το προδότης ήταν βαρύ, από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνει πως με την στάση του θα γίνει και δικαίως στόχος? Αν έπρεπε να νευριάζει με κάποιον ας ήταν με τον ΓΑΠ που τον έστειλε επάνω. Αλήθεια ο Βενιζέλος φέτος γιατί δεν πήγε?? (ρητορικό το ερώτημα). καλό σου απόγευμα.

    @ Siren Girl
    μα φυσικά και έχουμε ευθύνες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήρθαν από τον Άρη εμείς τους ψηφίζουμε 60 χρόνια και από την κοινωνία μας βγήκαν. Για αυτό και λέω πως καλή η οργή και η αγανάκτηση αρκεί με κάποιο τρόπο να εκφραστεί σωστά και στις κάλπες και να μην μείνει στα γιαούρτια. Καλό σου απόγευμα.

    @ Ρασκόλνικοφ
    κοίτα στην ίδια μοίρα με τους προαναφερθέντες δεν θα τον βάλω γιατί ακόμα δεν μπορώ να πώ οτι τα αποτελέσματα της πολιτικής ΓΑΠ θα μας φέρουν σε αντίστοιχη κατοχή όπως το 40. Όπως και να έχει ήμαστε κι εμείς συνυπεύθυνοι σε πολλά και πρωτίστως που τους ψηφίζαμε. έχουμε πάντως να δούμε πολλά ακόμη και χρειάζεται η ανάλογη ψυχραιμία. Καλό απόγευμα και καλωσόρισες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν ο αξιότιμος Πρόεδρος κύριος Παπούλιας υπήρξε αντάρτης στα 15 του χρόνια, θα πρέπει να του θυμήσω τη σόφη παροιμία που λέει ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ . Άντε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ 'Ανθρωπος στον Πλανήτη
    ε τώρα είναι Πρόεδρος δεν μπορεί και δεν πρέπει να μιλάει πολύ :(
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ναι αλλά τις κόβει ωραία τις κορδέλες δε μπορείς να πεις... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ nikolas
    εγώ θα το έκανα καλύτερα παντός και με τα μισά φράγκα χαχαχα
    Καλό σου βράδυ αγορίνα.

    @ ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ
    Καλό σου-κού και σε εσάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σωστά τα λες φίλε μου, έχουμε πήξει στην αργομισθία, που να δεις τα επιδόματα των Βουλευτών και των Υπουργών. Γιαυτό όλοι χτίζουν βίλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κοιτάξτε, είναι μια δουλειά που κάποιος πρέπει να κάνει. Άλλωστε η δουλειά δεν είναι ντροπή - αν και δεν ξέρω αν αυτό ισχύει πλέον δίχως εξαιρέσεις.
    Πάντως η μόνη ουσιαστική εξουσία που έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η παραίτησή του που, ενόψει 180 ψήφων που αποκλείεται να βρεθούν για τον διάδοχό του, θα οδηγήσει νομοτελειακά σε εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. επιτέλους είδαμε υγιή αντίδραση από πραγματικά αγανακτισμένους ανθρώπους σε Πανελλαδική κλίμακα, επίσης σιγά μη μείνει στο απυρόβλητο ο πρόεδρος... και λίγα λένε, φιλιά μικρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ the wrong man
    κάτι ήξεραν και τα έκαναν βίλες έτσι μπουρδέλο που είναι το νόμισμά μας χαχα. Καλή σου μέρα :)


    @Κωνσταντίνος Καντακουζηνός
    α όοοοχι. ο Πρόεδρος δεν είναι υποχρεωμένος να συναινεί κάθε φορά σε πρόωρες εκλογές άνευ λόγου και αιτίας όπως έκαναν όλοι οι πρόεδροι. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορούν να αντιδράσουν. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπορούσαν αυτό το ήξεραν πριν πάρουν την θέση οπότε με την θέλησή τους έγιναν γλάστρες και τώρα τρώνε το πότισμα :)
    Καλή σας μέρα μεγαλειότατε.

    @ BLUEPRINTS
    σιγά το Ιερό Τοτέμ που θα μείνει στο απυρόβλητο. Καλή σου μέρα αγορίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Να τον πληρωνουνε και αυτον 700 ευρω το μηνα να δουμε αν θα του αρεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @ mr.alobar
    από την στιγμή που έχει την βουλευτική-υπουργική σύνταξη και το επάγγελμά του είναι εντελώς διακοσμητικό γιατί να μην το κάνει και τσάμπα??? Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πες τα πες τα!
    Γιατί οταν τα λεω εγω, μου λενε για ακλόνητους θεσμους και πράσσειν άλογα!

    ρε αυτοι καθονται και πληρωνονται και μετα απαιτουν σεβασμο και δοξες και τιμες;

    Μας ρωτανε εμας τι τραβαμε που και δουλευουμε και πλερωνουμε για να καθονται αυτοι και για να κλέβουν;

    να την βρασω τη δραση του και την επαναστατικοτητα του στα πΧ~

    Τωρα τι κανει! Τωρα τι μαλακιες κανει δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @ Coula
    ήρθε η ώρα της ακλόνητης φάπας και γιούχας αυτό έχω να πω. Καλή σου μέρα κοριτσάρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @ stella
    τώρα είδα το μήνυμα σου χίλια συγνώμη. Αχ το ζεύγος Σαρτζετάκη τι φοβερή επιλογή του Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. για πες καμιά ιδέα για το δημοψήφισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @ PiciFriki
    χαχα κάτσε να γίνει πρώτα και βλέπουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πόσο στενάχωρα όλα !!!!! Επειγόντως κάτι να αλλάξει δεν πάει άλλο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @ Roadartist
    ελπίζω πάντως η αλλαγή να μην είναι προς τα δεξιά γιατί ελοχεύει αυτός ο κίνδυνος. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. έλα βρε που μαζεύτηκαν 5 άτομα όπως ήταν πασιφανές απο τις εικόνες που είδαμε στην αξιοκρατική ΤΒ και τον είπαν τον άνθρωπο προδότη...
    τστστσ..
    μάλλον τυχαίο ήταν.. θα είχαν προηγούμενα μαζί του δεν εξηγείται αλλιώς :ΡΡΡΡΡ
    τα σέβη μου
    (σ'εσένα όχι στον πρόεδρο :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παρατηρώ ότι το post αυτό αποδεικνύει τη ρήση "η ιστορία εμπαναλαμβάνεται" γίνεται επίκαιρη.
    Μετά από "79 Άδειες Πολεοδομίας" και μία η δικιά μου 80 (η σημερινή μου δεύτερη, για το... πανωσήκωμα) ο... παππούλης δείχνει ακόμα μιά φορά σήμερα 2 Νοεμβρίου 2011 πόσο μικρός είναι για να είναι Πρόεδρος.
    Εδώ ταιριάζει το "εδώ ο κόσμος χάνεται (στην κυριολεξία) και το.. μουνί χτενίζεται!!!
    Δεν ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που εκφράζομαι, το φχαριστιέμαι!

    @mahler76 προχώρα σε καινούργια ανάρτηση δεν βγαίνει τίποτα με το ραμολί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. κ αμα εχει αγωνιστει στο παρελθον τι σημαινει?οτι καθαρισε για το υπολοιπο της αθλιας ζωης του?σκατα στη μαπα του(ς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @ Miss Pink
    Μάλλον φταίει η πρεσβυωπία του και τους είδε λίγους χαχαχα. Καλή σου μέρα :)

    @ Chrisgio
    οι εξελίξεις τους ξεπέρασαν. Η ιστορία θα τους κρίνει. Καλή σου μέρα ;)

    @ the_man
    το θέμα είναι τώρα τι κάνει. Αυτό κρίνεται. Όπως όλα δείχνουν παίρνει πόδι σύντομα. Καλή σου μέρα :)

    @ PiciFriki
    ναι το δικό του. Έτσι όπως τέθηκε το δίλημμα του δημοψηφίσματος σήμερα θα χάσει ατιμωτικά την θέση του. Ο πρώτος Πρωθυπουργός που τόσο απροκάλυπτα χάνει την θέση του με εντολή του ξένου παράγοντα.Θλιβερό. Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @ Thomas Xomeritis
    Καλή σου μέρα αγορίνα μου. όσο καλή μπορεί να είναι η μέρα που εξελίσσεται σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μπαα!!! Καμία πρωτοτυπία. Η μαρμάγκα έχει φάει ανά την υφήλιο αρκετούς και πολύ πιο «μάγκες». Η παγκόσμια πρωτοτυπία όπως διαφαίνεται θα είναι η καταγραφή του ως ο Πρωθυπουργός που λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης για να πάει όπου θέλει, αρκεί να είναι…εκτός.

    Όσο για τις Κάννες…σαρώθηκαν τα Oscar. 1ου αντρικού ρόλου από την μεριά μας, υποκρισίας από τους εταίρους…και όλα αυτά σε Χολιγουντιανό σενάριο.

    Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά… λέμε στα μέρη μου.

    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. @ x-man
    τους βαρέθηκα. Απλά και ξάστερα. Καλό σου βράδυ :)
    Θεωρητικά Όσκαρ δεν παίρνουν οι κωμωδίες, περίεργο...


    @HumanCare
    το αυθεντικό σας μήνυμα περιείχε λίνκ που δεν διακινδύνευα να ανοίξω για να ελέγξω την ασφάλειά του και για αυτό η μικρή αυτή λογοκρισία. Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails