Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ

Είναι γνωστό πως η ήττα είναι ορφανή ενώ η νίκη πάντοτε διεκδικείται. Έτσι και στην περίπτωση Καμίνη. Από την στιγμή που ανακηρύχθηκε δήμαρχος Αθηναίων, βλέπω τόσο σε έντυπα όσο και ηλεκτρονικά μέσα πάμπολλες αναφορές. Ποιος πίστεψε πρώτος στον Καμίνη, ποιος έκανε το πρώτο πόστ ή tweet στήριξης, ποιος έστειλε με τον τρόπο του περισσότερους Αθηναίους (από τους χιλιάδες των αναγνωστών του) στις κάλπες υπέρ του Καμίνη,  ποιος δημοσίευσε το καλύτερο άρθρο για αυτόν κάνοντας τον γνωστό στους ψηφοφόρους. 

Και φοβάμαι πως ο κύριος Καμίνης πέρα από το να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του δήμου τα οποία είναι τεράστια και πραγματικά, θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει και τα αιτήματα όλων όσων αυτόκλητα ή μή στήριξαν την υποψηφιότητά του.

Μέσα δε σε όλα, διαβάσα χθές το άρθρο του Θοδωρή Αντωνόπουλου στην τελευταία lifo στο οποίο υποστηρίζει πως η νίκη Καμίνη ήταν και νίκη της "οργανωμένης" κοινότητας των ομοφυλοφίλων ανδρών και γυναικών της πόλης. Και διερωτώμαι. Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό, όταν ο Δημήτρης Τσαμπρούνης ο μόνος άνδρας ανοιχτά ομοφυλόφιλος που κατέβαινε στις εκλογές και μάλιστα με τον συνδυασμό Καμίνη δεν εκλέγεται??? Περιμένουμε από τον Καμίνη (και μακάρι να το κάνει) να στηρίξει ενεργά το gay pride, το σύμφωνο συμβίωσης και το δικαίωμά μας στο γάμο (λες και έχει την αρμοδιότητα για τα 2 τελευταία) και δεν ψηφίζουμε τον άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με αυτά εδώ και χρόνια και είναι στον ίδιο συνδυασμό??? Δεν είναι αυτό μια ανακολουθία?? 

Σημειώνω δε για να μην παρεξηγηθώ, πως δεν είμαι της απόψεως πως πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να υποστηρίζουμε μόνο ομοφυλόφιλους υποψηφίους, ή να τους ψηφίζουμε ανεξάρτητα του γενικότερου πολιτικού πλαισίου του συνδυασμού που κατεβαίνουν, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρούμε δική μας αυτή την νίκη (πέρα από τις αόριστες υποσχέσεις Καμίνη).

Υ.Γ: Αναρωτιέμαι επίσης, πως είναι δυνατόν το 50% σχεδόν των ψηφοφόρων να ήθελαν για άλλη μια 4ετία τον Κακλαμάνη δήμαρχο. Και μόνος του να κατέβαινε υποψήφιος πάλι 2ος θα έπρεπε να βγεί.

Καλό σου-κού ΘΑ έχουμε παίδες. Την κάνω για καφεδάκι και μετά για τα εγκαίνεια της παρακάτω έκθεσης φωτογραφίας. Πολλά φιλιά σε όλους.
_______________________________________________
Στην μουσική μας σήμερα, συνεχίζουμε το άτυπο αφιέρωμα στην μακαρίτισσα Dame Joan Sutherland με ένα από τα γνωστότερα αποσπάσματα της όπερας Ernani του G. Verdi,σε ένα φρικαλέο τηλεοπτικό ντεκόρ χαχαχα

44 σχόλια:

  1. αν βέβαια έβλεπε η Soula το βίντεο θα έλεγε πως φρικαλέα είναι και η ερμηνεία εκτός από το ντεκόρ χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή καφεδιά φίλτατε και όσον αφορά για τον καμίνη δεν έχω γνώμη αφού πέφτω λίγο μακριά.Ο προηγούμενος είχε κάνει την Αθήνα ή μάλλον είχε αμελήσει την Αθήνα και μοιάζει τριτοκοσμική σε πολλές γωνιές :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι ο Κακλαμάνης το φυσάει και δεν κρυώνει. Άντε να δούμε και τον Καμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να σου πω.. έχεις τα δίκια σου με τια απορίες..
    Καλό ΠΣΚ Μάλερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλό Σ/Κ και καλούς καφέδες.
    Όσο για την εκλογή Καμίνη, και πάλι διέπρεψε ο "Έλληνας", ξέρεις αυτός που δεν εκφράζεται από την πρώτη στιγμή, περιμένει, περιμένει, περιμένει.... και στο τέλος σου λέει ΕΓΩ!!!! ΕΓΩ πάλαιψα γι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα, ότι είναι κομματικοποιημένο δεν ξεφεύγει από τις επιταγές της κεντρικής πολιτικής! Ακόμα και αν ανεξαρτητοποιηθεί που λέει ο λόγος, για να προσπαθήσει να κάνει κάτι στ' αλήθεια, θα πολεμηθεί από του κόμμα!
    Οπότε... Βράστα!
    Απλά κανείς δεν πιστεύει πως μπορεί να είναι χειρότερος από το Νικητάκο!
    Αλλά και με τον GAP τα ίδια δεν πιστευαμε?
    :-(

    Καλό καφέ τουλάστιχον!
    :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιστευω οτι επειδη ειναι ακομπλεξαριστος στρεητ θα το στηριξει,να φοβασαι τις κομπλεξικες γριες αδερφες με τικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μη εκλογή του κυρίου Κακλαμάνη δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.Οι πολιτικοί -και όχι μόνο-κατά τη γνώμη μου θα΄πρεπε να αποχωρούν απ΄τα κοινά μετά από κάποια ηλικία.Τόπος στα νιάτα επιτέλους!! Οι άνω των 65 αν θέλουν να εργαστούν ας δουλέψουν δωρεάν για κοινωφελούς σκοπούς.Βέβαια καταλαβαίνω πλήρως τους ηλικιωμένους που δουλεύουν ακόμα από ανάγκη για να τα βγάλουν πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ, δηλαδή, που ήμουνα fan του Αμυρά να μη ζητήσω τίποτε, ε;

    Και, βρε Mahler, ξέχνα τον γάμο, ρώτα και κάνα παντρεμένο!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλεράκο

    οι πάσης φύσεως εξουσιαστές, που διατείνονται ότι εκφράζουν την "κυρίαρχη" "πλειοψηφία", αυτήν ακριβώς θα ακολουθήσουν. Ακόμα και να δε συμφωνούν με αυτή. Γιατί το πολιτικό κόστος είναι τεράστιο και δε διακυβεύεται.

    Και η κυρίαρχη πλειοψηφία μας θα ήθελε τους γκέι σε μια νέα Σπιναλόγκα.

    Τον ομοφυλόφιλο υποψήφιο δεν τον γνωρίζω μιας και απέχω συνειδητά από το καλοστημένο λαϊκίστικο πανηγυράκι της κάλπης, αλλά αισθάνομαι ότι όσο και να το ήθελε, δε θα μπορούσε , μέσα στη δίνη της κατευθυνόμενης πολιτικής πρακτικής, να στηρίξει την "γκέι κοινότητα"

    Τα εισαγωγικά που χρησιμοποίησα θαρρώ πώς είναι εύγλωττα. Αν όχι επεξηγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό ΣΒΚ να'χεις!

    Απείχα απ'τις εκλογές και πραγματικά δεν έχω γνώμη!
    Μακάρι να λύσει ο συγκεκριμένος όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Αθηναίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ θα έλεγα να μην βιαστούμε να ρίξουμε στον Καιάδα τον Καμίνη. Ούτε βέβαια να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα αλλάξουν όλα. Ο δήμαρχος δεν ευθύνεται για τα περισσότερα από τα προβλήματα της Αθήνας, απλά και μόνο γιατί δεν είναι στο χέρι του να τα λύσει.
    Μοναδικό σημείο που με κάνει να αισιοδοξώ για τον Καμίνη είναι ότι έχει αίσθηση του μέτρου και δεν έχει φιλοδοξία να καθήσει σε έδρανα και θώκους υπουργείων.
    Για τα υπόλοιπα, ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή πληροφορία ειναι για την
    φωτογραφική εκθέση!!
    Καλό ΣΚ...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασ ελπίσουμε ότι ο ακτιβιστής υποψήφιος απλά δεν έπεισε για να τον ψηφίσουν. Θέλω να δώ τι θα συμβεί με το gay pride φέτος αν και δεν είμαι fun της ιστορίας με τις παρελάσεις. Ζηλεύω που πας τακτικά σε εκθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα! Δεν εχω να πω κατι για τον δημαρχο γτ δεν ειμαι Αθηναια χαχαχα!!

    Να μας πεις πως σου φανηκε η εκθεση!!

    Καλο σκ!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγώ έχω να πω μόνο τα του δήμου μου..
    Ρε μαλεράκο ένα καφεδάκι το θέλω,κλεισμένη στο νοσοκομείο 2 μέρες, είναι το μόνο που μου λείπει.
    το λαπ τοπ όπως βλέπεις, το έχω κάτω από τη μασχάλη...
    καλημέρα φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Και λοιπόν;E allora?
    καλή ήταν και η έκθεση φωτογραφίας συμπαθητική. Καλή σου μέρα

    @KANTHAR0S
    είναι αυτό που λέγαμε στο στρατό "δε σε χάλασε". Ε τον Κακλαμάνη μάλλον τον χάλασε περισσότερο από τα φασόλια.

    @Hfaistiwnas
    φιλάκια μικρούλη μουυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Sulpice
    εμένα με "φοβίζουν" αυτοί που άπο την αρχή μέχρι το τέλος το προσπαθούσαν πάρα πολύ με την στήριξη.

    @kikop80
    καλά, μόνο ο Νικήτας θα μπορούσε να είναι χειρότερος από τον Κακλαμάνη.

    @ασωτος γιος
    είχε τικ ο άλλος???? δεν το είχα προσέξει. Όπως και να έχει, το να μην ψηφίζεται ο ομοφυλόφιλος του συνδυασμού του που θα μπορούσε να τον βοηθήσει και να πιέσει εκ των έσω για τα ζητήματά αυτά είναι μεγάλο μείον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Υπερμίκης
    οι πολιτικοί μας δυστυχώς δεν δουλεύουν, ΜΑΣ δουλεύουν. Πολύ καλημέρα σας :)

    @Asteroid
    Να του ζητήσεις να κάνει περισσότερες top less εμφανίσεις γιατί είναι hooot. Καλέ εγώ δεν παντρεύομαι με τίποτα. Αλλά όποιος θέλει πρέπει να μπορεί να το κάνει.

    @Ερωτευμένη Σχιζοφρενής
    μα τα εισαγωγικά καλά τα βάζεις αφού δεν υπάρχει κοινότητα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βοηθήσει ο ίδιος τους υπολοίπους όμως μου είναι αδιανόητο να λένε διάφοροι πως το αδερφάτο ψήφισε Καμίνη όταν δεν ψηφίστηκε ο ανοιχτά γκέι υποψήφιος του συνδυασμού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @zoyzoy
    όλα τα προβλήματα των Αθηναίων δεν μπορούν να λυθούν από δημάρχους κακά τα ψέματα. Αλλά ελπίζουμε να κάνει αυτά που του αναλογούν.

    @apos
    χμ, όταν έχεις την φιλοδοξία να γίνεις πρώτος δήμαρχος της χώρας δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι άλλες. Προσωπικά πιστεύω πως απλά δεν θα αποτύχει όσο ο Νικήτας, όμως το θέμα μου δεν είναι ο ίδιος αλλά πόσο θα επηρεάσουν τις πολιτικές του αυτοί που τόσο λυσσαλέα διατείνονται πως ευθύνονται για την νίκη του.

    @Bitch
    και η ίδια η έκθεση ήταν συμπαθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @the wrong man
    χμ, αν σε έναν ας πούμε "γκέι φρέντλι" συνδυασμό ο γκέι υποψήφιος δεν μπορεί να πείσει τότε έχουμε πρόβλημα. Κατά την γνώμη μου πάντα. Όσο για το Pride είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Οι ομοφυλόφιλοι έχουμε σοβαρά προβλήματα. Η για λίγες ώρες απόδραση από την ντουλάπα δεν είναι ένα από αυτά.

    @Marouli
    ε καλά τυπικά ούτε εγώ είμαι χαχαχα. Η έκθεση καλούλα θα σας ανεβάσω και φωτό σύντομα ελπίζω. Φιλιά :)

    @ΦΟΥΛΗ
    Νοσοκομείο? έχω χάσει ενημλερωση? όλα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mahleraki μου καλά ΘΑ περάσεις! :)

    φιλάκι

    υγ. για να αλλάξουν πράγματα υπερ των γκέη πρέπει ν'αλλάξουν μυαλά και προκαταλήψεις να σπάσουν. αλλίως όποιος κι αν βγει όση διάθεση έχει ν'αλλάξει τα δεδομένα από μόνος του δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @DaisyCrazy
    το πρόβλημα είναι πως δεν τα βλέπω να αλλάζουν ούτε για τους str8 εκεί που θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Καμίνης πρέπει να μάθει ένα πράγμα: ότι, κατά τα ΜΜΕ, κάθε νίκη οφείλεται εις την προβολήν που αυτά εξασφάλισαν για τον εκλεκτόν τους και κάθε ήττα εις την ανικανότητα, την διαφθοράν ή το υπερφίαλον των προσώπων.

    Εγώ του εύχομαι να οδεύσει χωρίς την αίσθησιν ότι οφείλει κάτι εις πάτρονες (έστω και αυτοί μου είναι συμπαθείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Αθήνα δεν χρειάζεται δήμαρχο, αλλά ένα Σούπερμαν να μπει με τσαμπουκά και να φέρει τα πάνω κάτω. Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί αν το "πείραμα" των ανεξάρτητων δημάρχων πετύχει, ανεβαίνουμε πίστα και τρώνε σκόνη οι γριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στα λόγια όλοι καλοι ειναι!

    Στα εργα το παιζουν ολοι απο αλλο πλανητη!

    Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τα εργα του και μετα θα φαει το δέον κραξιμο κι αυτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πολύ σωστές και οι δυο απορίες (για την πρώτη μπορώ να υποθέσω ότι ίσως να μην ήταν γνωστός ο Δημήτρης Τσαμπρούνης - αυτή βέβαια είναι η καλή εκδοχή). για τη δεύτερη (του υγ) έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά στο τσακ τον γλιτώσαμε. άβυσσος...
    καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα μυαλά μου στάζουν πυον...

    Δεν μπορώ να ασχολούμαι αλλο με την πολιτικη. Ανεβάζω πιεση :)

    Καλημέρα Mahler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Konstantinos Kantakouzinos
    για να δούμε τι θα γίνει με τον Καμίνη. Στην Ελλάδα πάντως κανείς δεν στηρίζει αν δεν ελπίζει (σε κάποιο αντάλλαγμα).

    @pastaflora
    χρειάζεται πάρα πολλά και από πολλούς αυτή η πόλη για να γίνει ανθρώπινη.

    @Coula
    αν και υποθέτω θα έχει για αρκετό χρόνο ασυλία, άλλωστε ποιός θα μπορούσε να είναι χειρότερος από τον Νικήτα, ελπίζω αυτή η ασυλία να μην διαρκέσει μια 4ετία και τραβάμε μετά τα μαλλιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @sCaTterBraiN
    λες να μην είναι γνωστός σε εμάς ο εκπρόσωπος τύπου του Athens Pride και ο ένας εκ των 2 αντρών που παντρεύτηκαν στην Τήλο? Αν απλά δεν είχε εκλεγεί δεν θα το σχολίαζα, το κάνω μόνο και μόνο διότι η νίκη του συνδυασμού στον οποίο συμμετείχε χωρίς ο ίδιος να εκλεγεί χαιρετίζεται ως νίκη του αδερφάτου που υποτίθεται στήριξε τον Καμίνη.

    @Constantine
    βρε μικρέ, πίεση σε αυτή την ηλικία??? Καλά επάνω τώρα αρχίζει το show με Άνθιμο-Μπουτάρη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Leviathan
    ΕΠΊσης αγορίνα μου. Εύχομαι να σε βρίσκει εσένα κοντά στο μωρό σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εν τελει η Αθηνα ειναι ικανοποιημενη με το αποτελεσμα ή υπαρχει μουρμουρα οπως εδω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Basilis
    η Αθήνα είναι απλά αποβλακωμένη φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χα-χα... αλλο ενα απιστευτο κι ομως αληθινο της "Ελληνικης πραγματικοτητας"...

    "η νίκη Καμίνη ήταν και νίκη της "οργανωμένης" κοινότητας των ομοφυλοφίλων ανδρών και γυναικών της πόλης" ... χωρις να ψηφισουν gay υποψηφιο...(!!!)

    Εμενα η συμβουλη μου στο κοσμο ειναι...
    "...Ξύπνα ,καημένη Αναστασιά , και μην βαριά κοιμάσαι
    ξύπνα ν’ ανάψεις τη φωτιά , να σβήσεις το λυχνάρι
    γιατί μας πήρε η χαραυγή, το δόλιο μεσημέρι..."

    Καλο Σαββατοκυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Ephemeron
    χαχχα, μόνο στο Ελλαδιστάν αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και εγω ειμαι σαν την zoyzoy
    αποχη !!! ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ήττα είναι πάντα όρφανή ενώ η νίκη διεκδικείται.

    Πολύ καλό. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες. Να σου πω τι έχω προσέξει. Οι άνθρωποι που δημιουργούν, ή είναι ακτιβιστές, ή καλλιτέχνες, η γενικά, βγαίνουν έξω από το ρέμα, γενικά είναι αντικείμενο θαυμασμού. Όμως πραγματικά φοβάμαι όταν βλέπω τέτοια σκηνικά διαστρεύλωσης της πραγματικότητας, και το ξαναλέω, φοβάμαι, ότι η προσπάθεια των ανθρώπων μπορεί και μάλλον γίνεται "τόπος διαστρεύλωσης" και "τόπος εκμετάλλευσης" από κάποιους. Και δε μιλω μονο γι αυτό μιλώ γενικά.

    Είναι για να φοβάσαι. Είναι για να πάρεις το καλάμι σου φανταστικό ή μη και να πας σε ένα χωριό να ψαρεύεις. Δε βγάζεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τι παραπονιεστε?
    δημαρχινα ειχατε,δημαρχινα εχετε
    απλα αυτη ειναι ποιο μοντερνα και προοδευτικη
    αντε και στα κεφαλακια μας οι λεφτερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αδυνατω να πιστεψω πως καθονται και γραφουν τετοιες παπαριες (συγνωμην)και διεκδικουν τετοιες πρωτιες! Get a life! Για ονομα πια! Και μετα αναρρωτιομαστε για το ποιον των πολιτικων μας! Για ριξτε μια ματια στο ποιον των ψηφοφορων! Κι αν σκεφτει κανεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που μετειχαν στις εκλογες ανηκει σε αυτην την κατηγορια ατομων, ε η απαντηση ειναι προφανης! ΣΚΑΤΑ!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ
    ωραίο αλλά το έχει πέι κάποιος άλλος πρίν από εμένα. Καλό σου βράδυ :)

    @stella
    Α δεν τα ξέρω αυτά αλήθεια? αχαχαχα

    @Ταχυδρόμος!
    υποθέτω θα τα δείς και από πρώτο χέρι μιας και αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά. Καλό κουράγιο :)

    @BUTTERFLY
    Η παπαριά είναι στο αίμα μας είναι η αλήθεια. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails