Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΦΕΡΕΦΩΝΑ

Υπογράφουν ό, τι κι αν τους δώσουν μπροστά στα μάτια τους.
Δεν δείχνουν να έχουν καμία κρίση, καμία πολιτική αρμοδιότητα ή βούληση.
Μόνη τους χρησιμότητα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και συναλλαγής κάθε 5 χρόνια με πρόσχημα την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (όποιος θυμάται κανονική διεξαγωγή εκλογών κερδίζει τσουρέκι).

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν λοιπόν. Η ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας είναι πλέον πιο άχρηστος και από τον "θεσμό" της Γιουροβίζιον, ή έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχουμε τους πλέον ανίκανους για την θέση αυτή.

Υ.Γ: Αλήθεια πόσο μας στοιχίζει κάθε χρόνο η Προεδρία?

47 σχόλια:

  1. Και να φανταστείς ότι στη Συνταγματική Αναθεώρηση δεν είχαν το θάρρος να αποδεσμεύσουν την εκλογή Προέδρου από τη διάλυση της Βουλής. Τόσο σεβασμό έχουν στο θεσμό.

    (Εγώ πάντως θυμάμαι μια κανονική προσφυγή στις κάλπες: το 1985. Το τσουρέκι όμως δεν μπορώ να το φάω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 85 ήταν κανονικές? αααα ναι 81-85!!! χαχαχαχαχα

    Γιατί βρε δεν το θές το τσουρεκάκι?

    Πάντως γνώμη μου θα ήταν αφού η Προεδρία δεν έχει πραγματικά ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα να καταργηθεί. Ή να τις δώσουν κάποιο ρόλο. Αυτό το πράγμα να βάζουν στην θέση αυτή κάποιον μετά από πολιτικές συναλλαγές και σκοπιμότητες με μόνο καθήκον να κάνει την πάπια έχει παραγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωθυπουργοκετρικό πολιτικό μας σύστημα έχει αναγάγει τον πρόεδρο τη δημοκρατίας σε μια πολύ όμορφη γλάστρα. Οι πανελίστες των μεσημεριανών έχουν περισσότερο λόγο για τα πράγματα και μπορούν αποδεδειγμένα να διαμορφώσουν άποψη στην κοινή γνώμη πολύ πιο εύκολα από τον κάθε πρόεδρο. Αυτός βέβαια και λόγω ονόματος θα μπορούσε να έχει έναν πιο χρήσιμο ρόλο λέγοντάς μας τουλάχιστον παραμύθια. Εμένα έτσι έκανε ο παππούς μου...
    megaloseretikos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε κι απολαύστε το,

    με μια λέξη αυτό είναι
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    με δύο λέξεις
    ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    με τρεις
    ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    εχει και με 4 αλλα σταματώ αυτολογοκρινόμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να ήταν μόνο το διακοσμητικό της προεδρίας που στοιχίζει τόσο. όλοι μαζί εκεί να δεις πόσο μας στοιχίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @admin
    χαχαχα να δώ τον Παπούλια πανελίστα σε μεσημεριανό να πεθάνω!!

    Η μήπως να την Τένια Μακρή Πρόεδρο της Δημοκρατίας να Αναστηθώ?

    Κοίτα θα την δεχόμουν ίσως την γλάστρα αν τουλάχιστον δεν την πλήρωνα κι αν τουλάχιστον δεν προσπαθούσαν να με πίσουν πως δεν είναι γλάστρα.

    @"Αισθηματική ηλικία"
    Μώρε μας γαμάνε χωρίς σάλιο και με τσίχλα που έλεγε κι ένας γνωστός κάποτε. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι πολιτικοί θέλουν να βρεθούν στη θέση αυτού του ιλουστρασιόν ανδρείκελου. Και καλά ο Στεφανόπουλος ένας looser ήταν της πολιτικής που όσες φορές προσπάθησε να εκλεγεί από το λαό αυτός τον έστειλε σπίτι του. Ο Παπούλιας τι λόγο είχε?

    Αν είναι να έχουμε έναν Πρόεδρο χωρίς καμία αρμοδιότητα ας μην τοποθετούν τουλάχιστον στην θέση αυτή πολιτικά πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @b|a|s|n\i/a
    Καλά δεν το συζητώ, άλλα οι άλλοι υποτίθεται κάνουν και κάτι (ουαχαχαχα I am killing my self here), ο Πρεζιντέντ είναι εντελώς γλάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ' αυτό που ρωτάς πόσο μας στοιχίζει κάθε χρόνο η Προεδρία, απλώς δες το πρόγραμμα ταξιδιών του εκάστοτε Προέδρου σε διάφορες χώρες, για σύσφιξη και καλά των διμερών σχέσεων!
    Α, και τα πάρτυ (δεξιώσεις) που κάνει για να υποδεχτεί διάφορους!
    Ρε, μήπως να βάλω υποψηφιότητα; Ποιος άλλος περνάει τόσο καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Sweet and bitter
    Φαντάζεσαι να μην έκανε και σύσφιξη σχέσεων ο εκάστοτε πρόεδρος? Πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παει τελειωσε, θα κατεβω εγω...Δεν υπαρχει αλλη λυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οσο δεν τους ριχνουμε μουτζες καλα να παθουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να μου κάνεις τη χάρη αγαπητέ. άκου άχρηστος θεσμός η γιουροβίζιον.
    αν κ τον συμπαθώ τον παπούλη που έχουμε τώρα πρόεδρο, συνφωνώ μαζί σου 1000%. πρέπει να καταργηθεί η Προεδρία. σαν απομεινάρι της βασιλείας μου κάθεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το σύστημα βρωμάει από τον πάτο μέχρι την κορυφή. Είναι σαν χαλί της Μιραράκη που επιβίωσε από τις βόμβες των Ταλιμπάν. 1000000 κόμποι-μανδαρίνοι πλεγμένοι κ διαπλεκόμενοι μεταξύ τους σε 2 βασικά χρώματα και κόκκινη μπορντούρα. θέλει ξήλωμα και ύφανση από την αρχή, γιατί το χαλί είναι χάλι μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δηλαδη ολες οι γλαστρες που εχω στο μπαλκονι και με τα ωραια ανθη τις μυρωδιες ειναι αχρηστες lol ,τοσο κοπο θελουν να γινουν περιποιηση , φροντιδα ,αγαπη , ρωτα και το basnia που ασχολειται :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θεμα ειναι αγαπημενοι μου οτι δεν απεχουμε απ αυτο που αυτοι ονομαζουν συστημα και οι υπολοιποι βολεμα. εμεις φταιμε που παμε εκει και τους ψηφιζουμε μπας και μας δωσουν ενα ψιχουλο, μια θεσουλα στον ηλιο. Χαιρετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω πασά μου τι να σου πω.. Αλλά μάλλον μας στοιχίζει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού ...τρώγεσαι για πολιτικές αναλύσεις άκου τα!
    Συμφωνώ ότι δεν παρεμβαίνουν ουσιαστικά ποτέ οι πρόεδροι στα πολιτικά πράγματα.Αφενός γιατί έχουν ελάχιστες αρμοδιότητες, αφετέρου γιατί δεν έχουν τη δύναμη της εκλογής από το λαό αλλά την εξάρτηση από τους ίδιους τους πολιτικούς αρχηγούς που τους επιλέγουν!
    Διαφωνώ όμως ότι τους πληρώνουμε πολύ ακριβά. Όσο διαφθορά και απάτη και αν ακούμε και βλέπουμε πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η δημοκρατία είναι το πιο φθηνό για την τσέπη του πολίτη πολίτευμα! Γιατί τελικά, πόσο κοστίζει μια εθνική προδοσία ή τα βασανηστήρια και οι απώλειες ανθρώπινων ζωών σε εξορίες και φυλακές;

    Το βάρυνα (εν μεσω Σάκη) αλλά ...τα πα και ξεθύμανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mahler@, πάλι ένωσες τις π...με τις β..., την προεδρία με το τσουρέκι (φαί). δεν ντρέπεσαι πια;;;!
    κάτι ανάλογο σκεφτόμουν, και βαριόμανε να γράψω ποστ. μπορεί να γράψω σήμερα, αργότερα.
    αυτόν τον παπούλια, ας τον αποσυνδέσει κάποιος απ' την πρίζα, είπαμε σοφός γέρων, αλλά αυτός είναι γειά σου. έλεος μ' όλα τα πρωτοπαπανδρεικά γραϊδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας και θεσμικα, αλλα και στην πραξη λειτουργει λιγο ως πολυ σαν διακοσμητικο στοιχειο, κατι σαν τη βασιλισσα της Αγγλιας και ακομα χειροτερα! Δυστυχωσ, γιατι ειναι το ανωτατο αξιωμα και εχουν κατα καιρους περασει πολυ αξιολογοι ανθρωποι! Ο Στεφανοπουλος για μενα ηταν πιο δραστηριος, πιο παρεμβατικος...
    Καλημερα Μαλερακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή να γίνουμε ΗΠΑ ή Γαλλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Μεγάλος Αιρετικός
    Ο μήνυμα σε όλους αυτούς νομίζω ότι υπάρχει και το έχει πει τραγουδιστά ο τεράστιος Σταμάτης Γαρδέλης πριν από 26 χρόνια. Πιο επίκαιρο από ποτέ.. ακούστε το εδώ http://megaloseretikos.blogspot.com/ και θα καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Salonika3
    AN με αφήνεις να παίζω λίγο με την Προεδρική φρουρά θα σε ψηφίσω χχαχαχα

    @γνωστος αγνωστος
    Γιαούρτια με τον κεσέ χρειάζονται άλλα έχει ακριβύνει το άτιμο.

    @THANOS
    Τρομερή η παρομοίωση!!! Respect!!!

    @~~~...~~~
    E nai άλλα τις γλάστρες σου τις φωνάζεις Κύριε Πρόεδρε και τις πάς βόλτα με θωρακισμένη λιμουζίνα?
    όχι πές το μου γιατί τότε σε έχω υποτιμήσει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @One of the people
    φυσικά. για να δουλέψει καλά ένα σύστημα θέλει όλα τα γρανάζια στην θέση τους.

    @κούνελος
    Παρ΄ολίγον θα σε ξέχναγα. Κοίτα και η Γιουροβίζιον άκυρη είναι άλλα έχει πλάκα και χαβαλέ, ξ Προεδρία όχι. (δεν εννοώ φυσικά πως αν η Προεδρία είχε πλάκα όπως έπι Σαρτζετάκη θα έπρεπε να διατηρηθεί, πλάκα κάνω).

    @jacki
    Και πάνω από όλα μας στοιχίζει περισσότερο η κοροϊδία.


    @Καημος
    Ω μα φυσικά μας στοιχίζει λιγότερο συγκριτικά με κάτι άλλα. Απλά θα έπρεπε η Προεδρία ή να αποκτήσει περισσότερες αρμοδιότητες ή οι εκάστοτε πρόεδροι από ένα σέτ αρχίδια ώστε όταν πρέπει να μπορούν να ασκούν και την ελάχιστη πολιτική.

    @highvoltagepress
    Βούρτσα ο Παπούλιας? Μαρή το χόντρινες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @BUTTERFLY
    Στα λόγια και ο Στεφανόπουλος καλός ήταν και τώρα που έκανε πάλι μια παρέμβαση καλός ήταν. Πράξεις όμως μηδέν κακά τα ψέματα. Αλλά ο Παπούλιας είναι εντελώς ανύπαρκτος. Αν απλά είχε ανάγκη τα φράγκα (του μισθού του δεν υπονοώ κάτι άλλο) ας κάναμε έναν έρανο να του τα δώσουμε.

    @Rowlf
    Δεν μπορώ να μιλήσω για τέτοια αλλαγή διοτί εδώ μιλάμε για άλλο εντελώς πράγμα. Όμως ακόμα και τις ελάχιστες αρμοδιότητες που έχουν οι Πρόεδροι θα έπρεπε να μπορούν να τις ασκήσουν ή μάλλον θα έπρεπε να θέλουν.
    Το 2007 δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικός λόγος για εκλογές πέρα από το "να προλάβουμε τα χειρότερα μη χάσουμε την αυτοδυναμία τον ερχόμενο Μάρτιο" που ήταν το σκεπτικό της Ν.Δ. Τότε ο Πρόεδρος θα έπρεπε να εχει πεί ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ομοίως θα μπορούσε και έπρεπε να μην συναινέσει στο τόσο πρόωρο κλείσιμο της Βουλής εν μέσω τόσων σκανδάλων έστω και για να διασώσει τα προσχήματα αφού φυσικά καμία πραγματική διερεύνηση θα γινόταν ή διαλεύκανση.

    @admin
    Πάω να δώ το μεγάλο μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πρέπει να αλλάξει το σύστημα εκλογής προέδρου. να γίνει όπως η γιουροβίζιον. να δίνει κάθε νομός το 12άρι του. πληρώνουμε που πληρώνουμε τουλάχιστον να βλέπουμε και κανένα σόου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συμφωνώ απόλυτα με το τοβενίδιο

    όμως τι να πει κανείς για ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο οι υπουργοί δεν έχουν ποινικές ευθύνες αλλά κρίνονται από τη βουλή και για την παραπομπή τους απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία (δηλαδή να τους ψηφίσει το κόμμα τους)...

    χρεωκοπία αγαπητέ γάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένα καθαρά διακοσμητικό πρόσωπο και τίποτα άλλο. Δεν έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα και έχεις απόλυτα δίκιο σε ότι λες. Αλλά αν ήσουν εσύ Πρόεδρος θα έφερνες αντίρρηση στην εκάστοτε κυβέρνηση με κίνδυνο να κτηγορηθείς ότι είσαι ο πρώτος (ανευ αρμοδιοτήτων) Πρόεδρος που προκαλείς εκλογές επειδή δεν υπογράφεις κάτι; Εγώ το λέω δεν θα το έκανα. Δεν θα άφηνα κανέναν να με κατηγορήσει για κομματικά παιχνίδια. Δεν πάω να δικαιολογήσω την αδράνεια, απλά πιστεύω ότι και αυτός είναι σε δύσκολη θέση κάποιες φορές.

    Πάντως ψηφίζω σύστημα tovene!! Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mia glastra einai kai tipote allo...simfono mazi sou...kalo vradi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Egw den mporw na asxolh8w me tous axrhstous...Na pane na kanoun(...)!!!
    Kalimera kai filia polla...
    Kai kalo kouragio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πρόεδρος ήταν ΕΝΑΣ: ο Κύριος Χρήστος Σαρτζετάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άσχετο αλλά πότε στην Ελλάδα θα βγάλουμε και μεις έναν gay πολιτικό?


    Υ.Γ.(Μάλλον επηρρεασμένος από το milk είμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To πιο προφανές είναι ότι οι άνθρωποι που επιλέγονται για την θέση αυτή, υπηρετούν προσωπικές φιλοδοξίες, λησμονώντας μάχες, παρατάξεις και ιδεολογίες.
    Δεν είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν. Αν αρνηθούν, όμως, πάμε σε εκλογές με μεγάλο για τους ιδίους τίμημα, αφού το κόμμα που θα ρίξουν είναι σίγουρο ότι δεν θα ψηφίσει την επανεκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η άποψη του NdN με βρίσκει σύμφωνη. Οι αρμοδιότητες του Προέδρου είναι λεπτομερώς προσδιορισμένες και οι κατέχοντες το πόστο αυτό, πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί σε οποιαδήποτε θέση ή "αντίθεση" που πιθανώς να έχουν.
    Ειδάλλως, μπορεί να δημιουργηθούν έκτροπα τα οποία δεν συμμαζεύονται εύκολα.
    Γι αυτό μοιάζουν σαν γλάστρες. Ο Στεφανόπουλος (παρά την ισχνή πολιτική του πορεία), θεωρώ ότι υπήρξε ο σοβαρότερος απ΄όλους και λίαν επιτυχημένος κι αγαπητός. Αφήστε που άρθρωνε και πέντε ελληνικά στη σειρά χωρίς να σκοτώνει τη γλώσσα και το μυαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @sakafiora
    ζήτω η Επανάσταση χαχα

    @ProFyLaKtiKo
    Χρεοκοπία απόλυτη. Βρε λες ο tovene να έχει δίκιο?

    @NdN
    Κοιτά εγώ αν δεν είχα καμία δυνατότητα πολιτικής παρέμβασης δεν θα το έπαιρνα το αξίωμα. Σίγουρα αν έκανε ο εκάστοτε Πρόεδρος αυτό που πρέπει θα έβρισκε τον μπελά του πως παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα. Από εκεί κει πέρα υπάρχει όμως και το καθήκον και μάλιστα το πολιτικό το οποίο πρέπει να είναι πάνω από την όποια πρόσκαιρη άποψη της κοινής γνώμης.

    @ Leviathan
    Φίκος μπένζαμιν που λέμε χαχαχα

    @Artanis
    Ε καλά κι εγώ πρόσκαιρα ασχολούμαι. Θα κάνω κι ένα πόστ κράξιμο για τις ευρωεκλογές και μετά θα τους αφήσω στην ησυχία τους...
    Καλό σου βράδυ Artanis μου

    @highvoltagepress
    Ο Σαρτζετάκης ζεί!!!!
    Αχ ήταν Θεά ως πρόεδρος ο άτιμος.

    @Not me
    Αν εννοείς ανοικτά γκέι πολιτικό ποτέ. Από τους εν ντουλάπα έχουμε αρκετούς. Πάντως το να είναι ομοφυλόφιλος κάποιος ακόμα και ανοικτά δεν είναι το μοναδικό μου κριτήριο για να τον ψηφίσω. Αν δεν έχει άποψη και σχέδιο για τα υπόλοιπα ζητήματα που με αφορούν τότε δεν είναι κατάλληλος για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Θράσος
    Ε ναι ένα βόλεμα είναι για κάποιους. Άλλα αυτό το βόλεμα το τρώμε στη μάπα...

    @Z.
    Κοίτα από το Στεφανόπουλο δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο όμως από τον Παπούλια που υποτίθεται ήταν πολιτικός το να έχει αυτή την στάση το βρίσκω θλιβερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θλιβερό είναι να έχουμε προεδρευόμενη δημοκρατία μόνο στα χαρτιά και πουθενά αλλού...Κρίμα γιατί ο Παπούλιας ήταν από τους αξιόλογους πολιτικούς αυτής της χώρας. Το Σύνταγμα μας του δίνει το δικαίωμα να μην υπογράφει με κλειστά μάτια...περιμένω να δω ποίος θα το κάνει...αμ δε το βλέπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @gaykarkinos7
    oύτε εγώ το βλέπω δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. βασικά με αυτά που έχουμε φάει τόσο χρόνια είναι να απορείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εϊ εϊ εϊ Εί είπαμε!και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει επιτέλους!μην γαμάμε τα πάντα!Λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καθαρά και μόνο συμβολικό ρόλο,συμβολίζει την Ελλάδα,την ενότητα και την ομοψυχία του Έθνους καθώς επίσης για τους ίδιους λόγους είναι και ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και για όλους αυτούς τους λόγους είναι προτιμότερο να μην ανακατέβεται με την πολιτική για να μην χρωματίζεται!Είναι ο κορυφαίος θεσμός του έθνους,δείξ'τε και λίγο σεβασμό!Έλεος πια μ'αυτόν τον aristero-gay μηδενισμό και το "η ζωή είναι μόνο για πούτσο" (μην πω τι στάση θα κρατήσουν οι περισσότεροι gay σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης,και όχι δεν είναι ομοφοβία αλλά ρεαλισμός και ευθύνη όλων μας)!Όλοι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας που είχαμε ήταν καλοί,μην έχουμε παράπονο!και ο σημερινός φυσικά και το λέω κι ας είναι από άλλο πολιτικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @relative_stranger
    'Οχι καθόλου!!!

    @Owain Glyndwr
    Εεεει, κανείς δεν επιτρέπεται να είναι κωμικότερος εμού στο μπλόγκ μου, shame on you dear. By the way γιατί δεν μπορώ να βάλω το μπλόγκ σας αγαπητέ μου στο google reader? Μήπως έχετε κάνει κάποια σχετική ρύθμιση? Πως θα μπαίνω να σας διαβάζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν νομίζω πως η προεδρία της δημοκρατίας είναι κάτι το τόσο κωμικό φίλτατο Felis catus,όσο για το μπλογκ δεν ξέρω,πάντως ρύθμιση δεν κάναμε,λες να έκανε καμιά τζαουνιά κανένας Λαζοπουλοβαλλιανάτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. είναι άχρηστη η Γιουροβίζιον; I'm shocked, πάντως στοιχίζει σίγουρα λιγότερο από την Προεδρία + είναι σίγουρα λιγότερο διακοσμητική (η Γιουροβίζιον πάντα), φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. tsou tsou dn piga eutuxws depeche gt ax eixa paei kai eixa faei olo auto t louki tha ts ethava kanonikotata...!


    avrio dinw...!simera exume maxi sti eurovision kai su asxoleisai me politika...?ligos sevasmos se auti ti xwra dn vlaptei...!xaxaxa

    p.s.1 kala eida kai to proigoumeno post kai pethana ap t sxolia...!sto klouvi sto klouvi(parafrasi ts puras..!xexe).!

    p.s.2 To xw kapsei gia ta kala opws katalavaineis..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Owain Glyndwr
    Basikά οπερέτα είναι με τους πρωταγωνιστές που έχει χοχοχοχο


    @BLUEPRINTS
    Άχρηστη άλλα διασκεδαστική λέμε!!!! χοχο

    @Giorgio
    Καλή επιτυχία αγορίνα στα μαθήματα. Αυτό θα σου έλειπε να πας και Depesh Mode.

    @Leviathan
    Kαλή σου βδομάδαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails