Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ (updated)

Αν θέτε κυρίες και κύριοι να πάει μια σχέση σας καλά, πείτε το στις αδερφές. Με τον καλό τους λόγο και την αγαθή τους διάθεση θα φροντίσουν αυτή να "ανθήσει" και να μεγαλώσει πάνω σε στέρεες βάσεις...

Ναι αμέ ΠΟΥΤΣΕΣ!!!

Κάπως έτσι φαγώθηκαν τόσους μήνες μπούρου μπούρου και μιρ μιρ και πρίν λίγες μέρες η σταθερότερη σχέση μου μετά την χούφτα μου έφτασε σε άδοξο τέλος. Ναι κυρίες και κύριοι, το καλό μου κινητό έπεσε κάτω κι έσπασε πάνω στο άνθος της ηλικίας του, ολοκαίνουριο, σχεδόν του κουτιού αφήνοντας με απαρηγόρητο να αντιμετωπίσω μόνος το αβέβαιο μέλλον.
Και έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο κινητό, και από εκεί που ήμουν στο χωράφι μου και πότιζα γαρδένιες βρέθηκα σε ρετιρέ στην 5η Λεωφόρο να τσιμπουκώνω την Vivienne Westwood...έ όχι και ακριβώς, αυτό τον καιρό η Vivienne δεν είναι στην Νέα Υόρκη...αυτό που βασικά θέλω να πώ μέσα στο παραλήρημα είναι what the fuck λέμε και τι είναι όλα αυτά τα bluetooth, και τα hands free και εκεί που ήξερα για την κάρτα sim τώρα έχω και κάρτα μνήμης και κάρτα κινητού ενσωματωμένη λέει και κάτι εικονίδια που εμφανίζονται πάνω στην οθόνη τι είναι μαρή αυτά, και γιατί δεν διάβασα το manual???? Αυτά είναι για τις αδερφές εγώ είμαι άντρας αχαχαχαχα μαρή πάει το έκαψα εντελώς γιατί δεν βρίσκεται κάποιος να μου κάνει ευθανασία να ησυχάσω...

Anyway, το μόνο που κατάφερα να κάνω σωστά ως τώρα είναι να ρυθμίσω το ραδιόφωνο του κινητού στο Τρίτο Πρόγραμμα διότι είμαι και πολύ ποιοτικός, να αγοράσω μια μνήμη επέκτασης MIcroSD(2) στα 8GB που είναι άχρηστη γιατί το κινητό υποστηρίζει μόνο μέχρι 4GB και δεν την αναγνωρίζει, ε αυτά πάνω κάτω.

Για την ιστορία, τελευταίο μήνυμα στο παλαιό κινητό πριν σπάσει, από τον V (και όχι δεν εννοώ την Βαγγελιώ αμέσως οι κακεντρεχείς), τελευταία κλίση πριν αποσυρθεί οριστικά η παλιά συσκευή απο τον G(reate)ay Expectations. Πρώτο μήνυμα στο νέο κινητό από την One Happy dot, πρώτο τηλεφώνημα από τον VK.

Α πρίν κλείσω άλλο ένα πόστ κόλαφο στην λογική να σας υπενθυμίσω πως αύριο είναι μέρα κουκουλοφορίας, διότι όταν μας δουλεύουν με μέτρα ΜΑΛΑΚΙΕΣ απαντάμε με δράσεις (δείτε εδώ και το βίδεο). Για το καλό από αύριο και για 20 μέρες θα φοράμε κουκούλα και στα άβατάρ μας. Την δικιά μου έραψε η Κυρία Φλάντζα σύζυγος του ομότιμου καθηγητού της Παραλογικής και Πρωθυπουργού της Τζατζουφίας Dr. Φλάντζα.

Αυτά για σήμερα καλοί μου φίλοι. Μουσική σήμερα δεν θα βάλω εγώ αλλά ο μικρούλης Σ.Π.Ρ. διότι είμαι σε πολύ Straussική διάθεση αυτές τις μέρες.

A, και για να μην το ξεχάσω ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών σήμερα (μαλάκα τι τουρλουμπούκι είναι αυτό το πόστ...)και όπως διαβάζω στου Parsifal, κρύβει εκπλήξεις (δυσάρεστες για τους οπερόφιλους).

Τέσπα αυτά και φεύγω γιατί με περιμένουν στο σανατόριο...έ στο Μαγκαζέ εννοώ.

Υ.Γ: Όσα είναι πολύ προσωπικά για να γίνουν πόστ, είναι επίσης πολύ προσωπικά για να απαντηθούν στα σχόλια. Οπότε αυτά θα τα πούμε προσωπικά με τον καθένα.

Ααααααααααα και για περάστε οι εραστές του τρόμου και όχι μόνο από τον μικρό φίλο Toymaker να διαβάσετε τρελή συνέντευξη του Clive Barker (έ όχι και ποιός είναι αυτός ντροπή).

***UPDATE***
H ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΖΕΙ!!!

Αφιερωμένο στη Μαριλένα που διάβασα πως παθαίνει κρίση με την φάτσα της χοχοχο, α και στην Soula που έχει Τ-Shirt με την φάτσα της Φρειδερίκης...


δεν πάω καλά σήμερα το νοιώθω....

105 σχόλια:

  1. έχω την εντύπωση πως κάτι ξέχασα να γράψω άλλα τι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα! μη μου πείς ότι η σταθερότερη σχέση σου- μετά αυτήν που έχεις με την παλάμη σου, εννοείται- είναι με το κινητό της φωτογραφίας!!!
    Να θυμηθώ να σου πω ιστορία για το Τρίτο να ξεσκιστείς!
    ...στα γέλια. <---Αυτό το προσθέτω, γιατί απ'ότι το κόβω έχεις σεξουλιάρικη διάθεση και φοβάμαι μην παρεξηγήσεις και περιμένεις συνοικέσιο με κανα ραδιαφωνικό παραγωγό ;)

    YΓ. No worries για την παλάμη! Ο Woody έχει πει ότι το σεξ είναι σαν τη μπιρίμπα: Αν δεν έχεις (καλό) παρτενέρ, πρέπει να έχεις καλό χέρι!
    χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα σε καταραστώ δλδ αν σου ευχηθώ Blackberry?? :P

    Σε καταλαβαίνω πάντως. Όταν ο Μπάμπης, σταμάτησε να αντιδρά (το πρώτο μου pc) του κάναμε κηδεία όλοι όσοι τον αγαπούσαμε/ χρησιμοποιούσαμε.

    Τώρα μάλλον ζει την μεταθάνατο ζωή του με άλλους, καθώς τον ανακύκλωσα.

    Α,ρε Μπάμπη με κανένα άλλο αρσενικό δεν περνούσα τόσες ώρες! Τι μου τον θύμισες τον συγχωρεμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καημένε mahlerάκο...

    Προφανώς το κινητό ήθελε να πάει να συναντήσει τον Δημιουργό του.
    (καφέ φτιάχνει το καινούργιο; αν όχι, τουλάχιστον κουρεύει το γρασίδι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα! Το 3310!!! Σνιφ, σνιφ, τι μου θύμισες τώρα..
    Πωπω, μπήκα αφού διάβασα το ποστ σου να διαβάσω για την ημέρα της κουκούλας και ξέχασα τι άλλο είχα σκεφτεί να γράψω στα σχόλια. Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πού σε περιμένουν μαρή; κάτι υποπτέυθηκα και θέλω να δω αν κάνω λάθος.
    και για την ευθανασία καλέ μου φίλε, εγώ είμαι εδώ. όποτε θες, θα το κάνω με μεγάλο πόνο (για σένα, γιατί θα σου ξηλώσω νύχια, αυτχιά, θα σε δείρω, θα σε κλωτσήσω, θα σε αφήσω νηστικό, θα σου βάζω ν' ακούς Πανταζή και Αλεξιάδου κάτσε θα σκεφτώ τι άλλο.)
    θάμαξα με το κινητό (το παραλήρημα δε με εξέπληξε σάματις δε σε ξέρω πχιά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέχασες να γράψεις τι κινητό πήρες!

    Όχι μόνο εταιρεία, άσχετε, αλλά και ποιο μοντέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι συγκροτημένη προσωπικότητα...
    Τι χαρακτηριοδομή...
    Τι συγκεντρωμένη γραφή...
    Ανάρτηση για hall of fame!
    Με γειά το κινητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kale ti mou thumises me auto to kinito twra;;;;
    itan to prwto mou kinito prin apo 8 xronia...pws perase etsi o kairos panagia mou;;;;
    exw 2 pragmata na episimanw:
    1.mipws eprepe na exeis allaksei kinito edw kai xronia;;; kai
    2. ma trito programma kai su kalo mou;;;;;;;;;;;tosoi stathoi pia...xaxaxaxaxaxaxa
    ainte kalo mina na exoume oloi mas giati autos itan gamise ta....filiaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω! Δεν άφησες τίποτα απ' έξω! Θα σχολιάσω μόνο για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και θα πω ότι μάλλον με απογοήτευσε!
    Α! Με γεια το κινητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευθανασία άκουσα... έλα σε μια βδομάδα, πάρε και το κινητο μαζί και μια λευκή κόλλα με υπογραφή κάτω δεξιά....:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το δικό μου 3310 με άφησε ορφανό πολλά χρόνια πριν και έμαθα νωρίς να επιβιώνω στις ξένες, αφιλόξενες αγκαλιές των ξένων, ψυχρών, μοντέρνων συσκευών! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τελικα...ο γερος ή απο χεσιμο ή απο πεσιμο θα παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Σ.Π.Ρ.
    Φυσικά η πλεόν σταθερή και αξιόπιστη. Όσο για την σεξουαλική διάθεση, σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει μικρό μου. Όσο για την ατάκα του Γούντι την έχω κάνει τρόπο ζωής :)

    @Drama Queen
    Α δεν τα μπορώ τα βατόμουρα μου φέρνουν κλάσιμο χαχαχα
    Το πρώτο σου pc το λέγαν Μπάμπη? Oh my God παίζει να γνωριζόμασταν κάποτε εμείς...

    @apos
    ΑΝ ήθελε να δεί το δημιουργό του ας μου το έλεγε να το πάω ταξίδι στη Φινλανδία που κατασκευάζονταν τα Νοκια όχι να πάει να σπάσει έτσι χωρίς λόγο.

    @γυάλινο δάκρυ
    Αχ ναι το 3310!!! μεγάλη απώλεια και δεν κάνω καθόλου πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @highvoltagepress
    Στο γνωστό πουστράδικο το Μαγκαζέ στην Αιόλου. Και είπα ευθανασία όχι να το ευχαριστηθείς κι όλας.

    @g for george
    Sony Ericson W302

    @Καημος
    ΑΧΑχα με δουλεύεται αγαπητέ βραδιάτικα.

    @Johnny
    Και το δικό μου πριν 8 χρόνια αλλά προ 5 ημερών χάλασε. Πέρα από την πλάκα είμαι της φιλοσοφίας πως αν κάτι δουλεύει δεν το αλλάζω οπότε πραγματικά αν δεν είχε χαλάσει θα το κράταγα άλλα τόσα χρόνια. Και ναι μια χαρά είναι το Τρίτο γιατί βρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @turigr
    ακόμα δεν το διάβασα όλο οπότε θα επανέλθω.

    @THANOS
    και γιατί σε μια βδομάδα και όχι αύριο ας πούμε?

    @life_traveller
    εγώ πάλι έχω δρόμο μπροστά μου μέχρι να το πάρω απόφαση.

    @γνωστος αγνωστος
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    φαντάσεσαι δε να πήγαινε από χέσιμο το κινητό? βασικά του αδερφού μου πήγε έτσι όταν του έπεσε στη χέστρα ένα βράδυ που γύρισε τύφλα σπίτι και πήγε να ξεράσει!!!

    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρώτο τηλέφωνο εεεε;;;; Γούρι θα σου φέρω βρε!! Και σε συνδυασμό με Dot...τα καλύτερα έχει να δει αυτό το κινητό!!

    Γατούλη χάρηκα πολύ που σε είδα μετά από καιρό!! Σε αγαπάω βρεεεεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kale lol, to theatro tou paralogou :Ppp

    Ksekinaei i mera tis koukouloforias?? Sas parakalw de tha 'thela...egw den ta kserw auta,eimai skandinavos,telos...ti tha ta spate pali? apapa...skiazomai

    Sta avatar koukoules?? iou kale na mou kopei to xeri an valw sti mia kai monadiki, koukoula...protimw na valw se ena Finlando pou gnwrisa xthes, mesa?

    Me geia to kinito...thelw arithmo par'auta -- eprepe na eimai egw i prwti (klisi) :Pp (klaiei goera se mia gwnia!)

    Filia polla mahlerouko mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επίσης σημαντικό είναι το κινητό να έχει δόνηση. Έτσι μετά παίρνεις τον εαυτό σου τηλέφωνο από το σταθερό και περνάς στιγμές απόλαυσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μαρή συκιά@ λυσσάρα, κι απ' το κινητό σεξ ζητάς;
    μάλερ@ εγώ είπα το κάνω που το κάνω, να περάσω καλά. εγώ έκανα εργασίες χθες, γραπτές εννοώ, όχι πανωσηκώματα και το μυστρί, το πηλοφόρι, το γιαπί. καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. :( Κρίμα.. Πάει το κινητό σου το σούπερ ντούπερ (απ ότι βλέπω στη φωτογραφία)
    Κουράγιο φίλε μου.. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tσίκι τσίκι μπαμ μπαμ








    Μπράβο αγόρι μου βλέπω είσαι σταθερός χαρακτήρας, δε παρασύρεσαι από εφήμερες μόδες και δεν αλλάζεις κάθε χρόνο κινητό. Φαντάζομαι θα έχεις τα ίδια ρούχα από το λύκειο και τα ίδια παπούτσια εδώ και 10 χρόνια. Αν δε έχεις αμάξι, σίγουρα έχεις το αμάξι του μπαμπά που κληρονόμησες και επιδιόρθωσες με τα χεράκια σου τα βουτηγμένα στο γράσο. Εύγε νέε μου, τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο πλανήτης, να πιάνουν την πέτρα και να τη στίβουν. Μόνο τα προφυλακτικά πρόσεχε μην ξαναχρησιμοποιείς. Έχει και κάμερα το καινούριο κινητό ή που να ξέρεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @VK in Athens
    Ελπίζω και εύχομαι μόνο καλές ειδήσεις από αυτό το κινητό.
    Καλημέρα μικρό μου, κι εγώ χάρηκα που σε είδα μετά τόσο καιρό.

    @G Spot Unveiled©
    Ε όχι βρε δεν θα τα σπάσουμε αν και με την Akanonisti στην παρέα ποτέ δεν ξέρεις χαχαχα
    Ο αριθμός είναι ο ίδιος μην αγχώνεσαι. Αλήθεια πότε θα μας έρθεις πίσω να κάνουμε καμιά μπλογκοσυνάντηση?

    @sikia
    Καλή μου sikia έχω κι εδώ πρόβλημα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τον αριθμό του κινητού μου απέξω...τι γκαντέμης Θεέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @highvoltagepress
    Εργασίες? ποιον θάβαμε πάλι? χοχοχο

    @jacki
    αχ πάει το κινητάκι μου πάει. Αλλά θα ζήσω, όχι για μένα για την φουκαριάρα τη μάνα μου.

    @Tanila
    όπως τα λές ςίναι. Βασικά έχω ακόμα τα ίδια ηχεία στο pc από το 1997 και τον ίδιο εκτυπωτή από τότε άλλα η σχέση με το κινητό είναι πιο προσωπική.
    Αυτοκίνητο δεν έχω γιατι δεν οδηγώ χαχαχα γιαυτό και τρελάθηκα που είδα πως μπορείς και οδηγείς εσύ χοχοχοο
    Γραία σε περιμένουμε κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη σήμερα στισ 18:30 με την κουκούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Aunt Donna
    Αυτή την φορά εντελώς όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τέλος εποχής...
    (οι εποχές ξέρουν. και όσες περνούν από το τέλος μιας εποχής, αφήνουν ένα γλυκό χαμόγελο για την εποχή που στην ουσία ποτέ δεν τελειώνει σαν μένει μέσα μας για πάντα...)
    ναι οκ, άσχετο σχετικό, είναι που μόλις ξύπνησα, μόλις άκουσα την θεσπέσια φωνή σου, το καθάριο γέλιο σου (όχι δεν είναι λόγω ημερομηνίας)...
    μην αγχώνεσαι θα πάρουμε προφυλακτικά από το περίπτερο. για την κουκούλα ντε...
    :)) φιλιά πολλά! καλημέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @b|a|s|n\i/a
    παλι καλά που το διευκρίνισες αυτό με τα προφυλακτικα γιατί θα μας βγάζαν παντρεμένους μέχρι το βράδυ χοχοχοχο
    Καλημερούδια τρελό αγόρι και το απόγευμα με την κουκούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kalimeres , ayti i texnologia mas exei trelanei ena tilefwno thes kai to fortonoyn me xilies malakies .
    paw gia na rapsw koykoyla :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικά δεν κατάλαβα ποιο κινητό πήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @~~~...~~~
    ego θα έρθω ασκούφωτος γιατί και δεν έχω κουκούλα και με αυτή την ζέστη και την σκόνη δεν την αντέχω. Θα σε δώ δηλαδή το βράδυ?

    @Ταχυδρόμοοοοοοοοοος ! !
    Σονυ Έρικσον W302

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αχ τι ωραία κοσμήματα φοράει η βασιλομήτωρ!!! και τι ωραία τουαλέτα, με πράσινη εσάρπα, στο χρώμα του σμαραγδιού. Αχ! τι ωραία! Η τανίλα@ θα τα θυμάται κιόλας, απ' την εποχή της είναι αυτά. Γιατί καλέ, τι είχε η βασιλομήτωρ και σας ενόχλησε; Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει.
    (Αν θάβαμε λέει; Τι να σου λέω...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @highvoltagepress
    Agaπάμε Φρειδερίκη διότι είναι τράς φιγούρα και ρασπούτνα κι έτσι και είναι και τρελό gay icon.
    Μαρή άσε το φτυάρι κάτω την Tanila την θάψαμε προχτές...απλά ξεχάσαμε να της το πούμε και νομίζει είναι ακόμα ζωντανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. mahler, amoroso

    δεν αναφερόμουν σε αυτόν τον Δημιουργό, αλλά σε εκείνον που είχες εικονίτσα πάνω στην οθόνη του...

    thanx πολύ για τη φωτό της Μεγαλειότατης. Είμαι φαν όπως (δεν) ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μετά το τέλος της εξεταστικής, το τέλος του κινητού. και μετά?

    btw ειδα και τη νέα εικόνα Q-ιουρία!

    χιχι!

    εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Lol//Τα σπάει το άρθρο....
    Συλληπητήρια για το κινητό και καλορίζικο το νέο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλά, δε ντρέπεσαι, πρώτη του μηνα, να μου τρίβεις στη μουρη τη Φρειδερίκω να μου πάει όλος ο μηνας, άντε μη πω, γιατι κι εγώ μια κιουρία ειμαι;;
    :ΡΡ

    μεγειά, μεγειά Mahlerακο μου το καινουριο κινητο!!
    να ΄ρθεις να σου περασω ρινγκτονες και κοκόνια κι ό,τι θες!!

    φιλια πολλά
    μεγειές ξανά
    και καλο, πολύ καλό μηνα εύχομαι :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγάπη μου, το να πηγαίνεις εσύ καλά σημαίνει αυτόματα ότι όλος ο κόσμος πηγαίνει λάθος..είναι σαν την παροιμία με το γυαλό ο οποίος για σένα θα είναι πάντα στραβός..Καλησπέρες χαρούμενες που ξαναβρήκες το κέφι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όλες οι συσκευές κάποτε χαλάνε.Αν δεν χαλούσε τώρα, αυτό θα γινόταν κάποτε αργότερα.. Μακάρι να κρατούσαν για πάντα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
    Κάθε αρχή και δύσκολη..Don't worry, σιγά-σιγά θα το συνηθίσεις το νέο κινητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kalimera kai kalo mina!
    Enos leptou sigi gia to palio kinito! Mporei to neo nanai oreo, alla to palio einai alliw. Tha to synithiseis siga siga, ki egw me ta kinita exw mavra mesanyxta alla sinithisa.
    Polla filia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μεγεια μωρομ!
    μην πας σε τπτ πορειες και σε τζουρνεψουν τπτ κουκουλοφοροι!

    ασε και να μην βαλεις εσυ κουκουλα,αλλα κασκα να μην χαλασει το μαλλι.


    μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ελπίζω να ξαναβρείς το ίδιο wallpaper και να το μοστράρεις στο νεο κινητό, με τις ευλογίες του αξιομακάριστου!!!! Μεγειές και καλομίλητο!!! Είμαι γουρλού...θα δείς! (20 και ποντάκια στη Σιενα χθές το αποδεικνύουν περίτρανα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

    @apos
    αχαχαχα δεν το κατάλαβα. Όσο για την Μεγαλειοτάτη - Κακιοτάτη ήμουν σίγουρος πως είσαι φάν (not).

    @ProFyLaKtiKo
    μετά η Καραμανλής ή Χάος χαχαχαχα

    @Not me
    Thaaaaanks

    @Μαριλένα
    Kalα είδα το πρωί που το άφησεσ σε σχόλιο και δεν κρατήθηκα έπρεπε να την βάλω. Θα περάσω να κάνουμε διάφορα με το κινητό. Αν και το πλέον βασικό είναι να φτιάξω wallpaper με τον παπαΧριστόδουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Όναρ
    χεχε έχεις απόλυτο δίκιο. Άντε έλα το απόγευμα με την κουκούλα σου πλάκα θα έχει.

    @τετραγωνος κυκλος
    ε ναι θα το συνηθίσω αλλά φοβάμαι δεν θα το αγαπήσω.

    @musicbug
    καλό μήνα αγορίνα. έτσι είναι κι εγώ που είμαι πλάσμα της συνήθειας θα αργήσω λίγο αλλά θα το καταφέρω.

    @stella
    Κοριτσάρα μου που έχεις χαθεί? Ευχαριστώ, όταν το σετάρο το νέο μασίνι θα σας το δείξω. φιλούρες.

    @One Happy Dot
    Αυτό έγραφα και στη Μαριλένα πιο πάνω. Γουρλού είσαι εκτός γηπέδου. μην κάνεις καμία μαλακία και έρθεις στον αγώνα με την Σιένα εδώ σε έσκισα. Φιλιά κοριτσάρα. Για αύριο μάλλον άκυρο λόγω απεργίας. Θα κανονίσουμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ζουζούνο μου εγώ πώς θα βάλω κουκούλα στο τριανταφυλλάκι μου;

    :))

    φιλιά βρόχινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @Νεράιδα της βροχής
    χαχαχα you have a point there.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εγώ φοράω ήδη τη μάσκα μου, να βάλω και κουκούλα; lol lol lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. megeiaaaaaaaaaaaaaa
    epitelous!
    ntrepomoun na lew oti kserw atomo me tetoia syskeyh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλέ και δικό μου icon είναι. την κοιτάω τη βασιλομήτωρ και ζουλεύω τόσο διαμαντικό. και καλή κυρία. κιουρία με τα όλα της. αχ έξυπνη γυναίκα, κι έβγαλε το μούγκλαβο τον Κοκό. αμ αυτή έπρεπε να κυβερνάει. κι είχε φάει χαστούκι λέει απ' την Αθήνη της εποχής;!
    αχ, βάλε τέτοιες φωτογραφίες που μας τάραξες με τις λάϊκες απ' την όπερα μαρή. θέλω διαμάντια, θέλω μπριλάντια, θέλω ζαφείρια, θέλω σμαράγδια. άντε να ανέβει λίγο το επιπεδο που γίναμε μπασκλασαρία ως μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πραγματικά, μ' αυτήν την ανάρτηση γίνεται του καγκέλου γενικώς. Πάντως, ξεκίνησα το μήνα μου με γέλιο και σ' ευχαριστώ.

    Καλώς σε βρίσκω κι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Κάπου ανάμεσα σε Τρίτο Πρόγραμμα και Φεστιβάλ Αθηνών σε έχασα.. τα είπες όλα όμως!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. να σου πω...να μίλαγε έτσι ελέυθερα και ο Έλλην χορογράφος για τις προτιμήσεις του, και τι στον κόσμο, που βαρέθηκα τα "μην το μάθει κανείς", "έκανα ένα έργο για τον έρωτα ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα" τι μας λες; στον ύπνο σου; α, θα πάω να κάνω ποστ με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελικά, το πιο χρήσιμο πράγμα στα κινητά τηλέφωνα είναι ... η δόνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @fritz
    και φερετζέ αν θες χοχοχο
    Καλή σου μέρα!

    @sakafiora
    Τώρα θα ντρέπεσαι μόνο για τα ρούχα μου. Καλημέρα τρελοκομείο.

    @highvoltagepress
    Αγάπη θες Ανάκτορα και χλιδές? θα τις έχεις!!! Καλημέρα!

    @aa
    χεχε, το είπαμε κόλαφος στην λογική! Καλό μήνα και παντα με γέλια και χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ...ante me geia h nea sta8erh sxesh...lol

    filia viastika kai mia dynath agkalitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @sourgeal
    μα γιατί, δεν θα με συνοδεύσεις δηλαδή καλοκαίρι στο Φεστιβάλ?
    καλημερούδια!!

    @Leviathan
    καλό μήνα αγορίνα, ελπίζω να έχω μόνο καλά νέα από αυτό το κινητό.

    @highvoltagepress
    μεγάλο θέμα του πόσο ανοιχτός ή όχι θα είσαι. Κι εγώ ανοιχτός και cool είμαι πίσω από το ψευδώνυμο και την φωτό με το γατί. Δεν είμαι παντού έτσι.

    @Ασκαρδαμυκτί
    και η κάμερα αγορίνα χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @.πavλοs.
    σε ευχαριστώ αγορίνα. Καλή σου μέρα και ένα μεγάλο ζήτω στις σταθερές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Λατρεύω τις αναρτήσεις "ότι να 'ναι" τύπου!! Με γεια το καινούργιο κινητό!! Το επόμενο που θα πάρεις μάλλον θα ενσωματώνεται στο αυτί και θα λειτουργεί με το μυαλό!!! Και έλεγα ότι το κινητό μου που το έχω 2 χρόνια έχει παλιώσει!!
    Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Krima to kintaki sou!
    mou aresan k mena poly ayta!
    megeia kai to axesouar (koukoula)
    sou paei!
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @Γιώργος Τ.
    έ όχι και ό,τι να ναι? σας παρακαλώ χοχο

    @Μπλεκτος
    thanks, όσο για την κουκούλα μια χαρά μου πάει, όπως και σε σας αγαπητέ μου.

    Καλό απόγευμα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Lol, lol, lol, lol, lol, polu gelasa me to post auto...8a paw twra na dw ta link na gelasw ki ekei...
    Filia polla apo NZ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κριμα παντως που χάλασε το παλαιο κινητο, είχε και ωραίο ringtone!!
    καλο μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @Artanis
    χαίρομαι που σου άρεσε καλή μου. Τα φιλιά μου στην Φθινοπωρινή Ν.Ζ.

    @Kyzikos
    Πόσο καλέ? μη με αφήνεις σε αγωνία.

    @Akon
    Κι όμως θα τα καταφέρω να το βρώ και ρε ρεαλ τόνε το σήμα του πρωινού καφέ.

    καλό βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλέ, είδα το "τέλος εποχής" στον τίτλο και νόμισα θα το έκλεινες το blog και τρόμαξα!
    Τώρα, όσον αφορά τη σχέση σου με την τεχνολογία, μήπως να έβρισκες κανέναν πληροφορικάριο; Λέω γω τώρα... ;)
    Μου θύμισες και το Φεστιβάλ Αθηνών! Πέρυσι χόρευε ένας ξάδερφος μου, αλλά φέτος δεν τον βλέπω στο πρόγραμμα...
    Αυτό με τη Φρειδερίκη πολύ άσχετο, αλλά μάλλον είναι λόγω άνοιξης - κι εγώ κάπως ό,τι να ΄ναι είμαι!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πωπω ρε συ, τι συλλεκτικό τεμάχιο ήταν αυτό; Πολύ στενοχωρήθηκα που χάλασε.
    RIP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. good riddens dear...
    may you always remember it with fondness and kindness...
    βρε!!!
    οι γονεις μου εχουνε τετοιο κινητο!!!
    απαπαπαπα!!!!
    δεν σου πηγαινε!!!
    δεν σου πηγαινε!!!
    a man of your prestige!!!!
    pleaaaaase deaaaar!!!!!

    αχ και μεκανες να γελασω πρωι πρωι σε μια πολυ δυσκολη μερα/περιοδο γενικα!! νασαι καλα γειτονακι μου!! η φασινα σε περιμενει-μη ξεχνιομαστε!!!! ;))))

    σε φιλω!!!
    καλημερα!!!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αν νομίζεις ότι θα σε πάω ποτέ βόλτα με τ'αμάξι είσαι πολύ γελασμένος.
    Σάπιε ντολμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλορίζικο το κινητό!!!Ζει η Φρίκη; Θου-Κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @Sweet and bitter
    Λες να πρέπει να βρώ ένα πληροφορικάριο?
    Πλάκα θα έχει. να κάνουμε και κανά formaT μαζί χαχα

    @TeddyBoy
    Εγώ να δείς, με το καινούριο μόνο μουσική μπορώ και ακούω όυτε μηνύματα μπορώ να γράψω εύκολα ούτε τίποτα.

    @gregory
    Γεια σου και σένα Πατρινέ μου.

    @tzotza
    Αλήθεια έχουν? ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ!!! Το καινούριο δεν το θέλω μπου χου χου
    Φασίνα τι είναι αυτό?
    Ελπίζω πάντως τα δύσκολα να περάσουν (κι εγώ από δύσκολα έρχομαι).

    @"Αισθηματική ηλικa
    μήπως να αρχίσω να δίνω και cd? lolol

    @Tanila
    Γραία βόλτα με το donkey να με πάς και πολύ είναι.

    @apparos
    Tahnks man. Είμαι ναι των σταθερών σχέσεων αυτό είναι αλήθεια.

    @Θράσος
    Σε ευχαριστώ φίλε μου. Και ναι Ζει και Βασιλεύει χαχαχαχα

    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. εγω πάλι έχω χέσει την πιο σταθερή μου σχέση μέσα..
    χάνω ένα κάθε χρόνο.΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @pisoglendis
    θυμάμαι και την ιστορία με το κινητό που σου βούτηξε ο φίδος. Άσε αυτό πάντως θαύμα θα είναι αν θα φτουρίσει 8 μήνες πόσο μάλλον 8 χρόνια που κράτησε το προηγούμενό.
    ΚΑλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "η σταθερότερη σχέση μου μετά την χούφτα μου "...

    Mπουουουοααααααχαχαχχα!!!!!

    Μεγειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @patsiouri
    δε λές πάλι καλά που έσπασε το κινητό και δεν έσπασε το καβλί μου? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Σιγά που θα κάτσεις να σκάσεις...
    Αγοράζουμε καινούριο κινητό
    Καλό σου Σ/Κ!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Το καυμένο το κινητάκι να φύγει στο άνθος της ηλικίάς του...

    Σαν και το δικό μου πριν μερικά χρόνια...Καινούργιο κινητάκι του κουτιού μόλις μια βδομάδα το είχα αγοράσει και σκέφτηκα να το πάω ταξίδι μέχρι την Ναξο να το εγκαινιάσω.Ε..εκεί λοιπόν που καθόμασταν στο κατάστρωμα του και παίζαμε φιδάκι,έρχεται καποιος άγνωστος,το παίρνει απο το χέρια μου και το πετάει άσπλαχνα στην θάλασσα.Εγώ μένω πάνω στο καράβι να το κοιτάω και αυτό να βυθίζεται στο πάτο του βυθού...Άσε..θλιμμένη ιστορία...Που να βρίσκεται τωρα...?

    Σνιφ...σνιφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλοτάξιδο!!! Εεε... όχι, όχι, αυτό δεν ταιριάζει τώρα.
    Καλοφόρετο!!! Εχχχμμμ, ούτε αυτό νομίζω...
    Χμ... ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ! Ναι, ναι, αυτό ταιριάζει! Ε;

    αρφ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μάλερ μου έχω κάτι για σένα στο ποστ...Πέρνα όποτε μπορείς...Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. αχ...περνάω και βλέπω τη βασιλομήτωρα...καλέ αναβαθμίστηκε το μπλογκ με το σωστό κόσμο.
    παλάτια και Αυλές έχω χρυσό μου, ξέχασες τα καζάντια με το Βλάντι;
    και να σου πω, μην πας βόλτα με τη γριά, εκτός κι αν οδηγεί ρίκσο όπως στην Ινδοκίνα (για να ζευτεί η λιολιόγκω που είσαι κομματάκι αφράτος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. kalimera!sto emarket.gr boreis na to vreis to kinito pou sou xalase se timi ekplixi..leme tora :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
    ε ναι πέρα από την πλάκα αυτό έκανα. Καλή σου μέρα Γλαρένια μου.

    @λιμανάκι
    επειδή είμαι και χαζός...όντως κάποιος στο πέταξε ή απλά σου έπεσε απο τα χέρια?
    Καλημερούδια!!!

    @marilia
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

    @Artanis
    καλή μου σε ευχαριστώ για την ανθισμένη αφιέρωση. Να είσαι καλά.

    @highvoltagepress
    Καλά διαβάζουμε με τον Βλάντι το σχόλιό σου και έχω κλάσει στο γέλιο. Μας έφτιαξες το πρωινό. Καλή σου μέρα

    @Chris Aquarius
    Αχ μή μου πείς πως μπορώ να το βρώ ξανά τώρα που πήρα άλλο!!!
    καλημέρα αγορίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Λίγα λόγια για τη βασίλισσα χμφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τελικά θα συννενοηθούμε να πάμε εκείνο το θέατρο ή το έσπασες και αυτό το κινητό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. με γεια το κινητό και το παλιό στην ανακύκλωση έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. @λιμανάκι
    μα καλά συμβαίνουν αυτά?

    @MAD
    Το θα σε κάνω Βασίλισσα αποκτά άλλο νόημα τρελογιατρέ μου. Φιλιά!!!

    @the_g(reat)ay_expectations
    Για το θέατρο δεν νομίζω άλλα καφεδάκι σίγουρα θα κανονίσουμε. ΄'Αντε έλα και βλέπουμε.

    @relative_stranger
    Ποια ανακ΄υκλωση? αφού του έκανα μνημείο στο δωμάτιο μου.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΟΧΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κατ'αρχάς ασεβές αιλουροειδές έπιασες στο στόμα σου το ιερό όνομα της βασιλίσσης-μητέρας,τς τς τς τς,ντροπή,ντροπή και αίσχος!
    Σοβαρά τώρα,εσύ τι προτείνεις λοιπόν;τι μέτρα έπρεπε να πάρει η κυβέρνηση;σίγουρα το μέτρο για την κουκούλα δεν λύνει το πρόβλημα αλλά είναι μια καλή συμβολική κίνηση.Άλλωστε στην πολύχρονη ιστορία μας οι μόνοι που έβαλαν κουκούλες ήταν οι δοσίλογοι στην κατοχή και τα ψευτοεπαναστατημένα μπαχαλάκια των ΒΠ...με την δίκαιη συσσωρευμένη οργή του μη χέσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @KitsosMitsos
    bre les?

    @Owain Glyndwr
    Κατ'αρχάς νιαρρρρ χρρρρ που θα με πείς και ασεβή χοχοχο
    Σοβαρά λοιπόν, δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς τι μέτρα θα έπρεπε να πάρει μια κυβέρνηση διότι δεν έχω αυτές τις γνώσεις ή την εμπειρία πάνω στα πολιτικά πράγματα. Όμως μια κοινωνία πρέπει να προλαμβάνει τέτοια φαινόμενα (κουκουλοφόρων-καταστροφέων) και όχι να προσπαθεί να τα καταστείλει. Ακόμη και όταν όμως πρέπει να καταστείλει τέτοια φαινόμενα διότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες κοινωνίες όχι μόνο στην μπανανία που ζούμε, τότε θα πρέπει να το κάνει με έναν μηχανισμό άριστα εκπαιδευμένο και όχι τους άσχετος που δίπλα τους σπάζουν βιτρίνες κι εκείνοι κάθονται. Το θέμα λοιπόν δεν είναι τόσο το dress code των καταστροφέων άλλα πως θα μειώσεις την πιθανότητα να εμφανιστούν και αν χρειαστεί πώς θα τους αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προσωπική ερώτηση, αλλά πήγες εψές το βράδυ NIXON να δεις stand up comedy? Γιατί, πήγε η συμπαθέστατη αφεντικίνα μου με τις φιλανάδες της και μου είπε ότι περάσανε χάρμα και να πάω και εγώ την επόμενη Δευτέρα, που είναι και τελευταία παράσταση. Και σκάω στο blog του συμπαθέστατου κωμικού Μήτσου και ποιόβ βλέπω πρώτο-πρώτο σχολιαστή? Τον μουσιέ Μάλερ με τ'όνομα. Μα παντού είσαι βρε παιδί μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. @lopi
    όχι δεν ήμουν χθές είχα πάει στις αρχές αλλά με το Δημό μιλάμε γενικά και μπαίνω να των κράζω στο μπλόγκ του γιατί είναι φοβερός τυπάς. Όσο για το αν είμαι παντού φοβάμαι πως ναι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. thanks gia to comment re si :P elpizo na min se vroyme pote etsi!! lol ante twra ginesai siga siga kai gadgetakias!! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τις κουκούλες δεν τις προλάβαμε,αλλά με τη Φρίκη μας έβαλες σε πειρασμό να αναρτήσουμε φωτογραφία κρυμμένη από καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. @τσούτσουρος
    καλέ το μέλλον μου το έχω δεί και δεν είναι καλό. Μη με ευχαριστείς by the way άλλωστε γέλασα πολύ με την ανάρτησή σου. Άσε το νέο γκάτζετ μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα άλλα που θα μου πάει.

    @7Demons
    χαχαχα την έχω δεί την φωτό. Μακάρι να έβγαιναν και οι αντίστοιχες από την εδώ φασιστική δικτατορία του Μεταξά και τους νεολαίους της. Θα κλείνανε πολλά σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Παπουλη μου εχουμε περασει σε νεα εποχη, ναι πρεπει να καταλαβεις με βαρυα καρδια, αλλα ναι εχουμε περασει σε νεα εποχη οπου τα κινητα πλεον δεν εχουν "φιδακια"!!!

    Εισαι παππους ρε γαμωτο:P
    Πρεπει να αρχισεις να κανεις παρεα με τεκνα..χιχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. @Salonika3
    ναι αλλά το φιδάκι ήταν και γαμώ τα παιχνίδια. Αν δείς τι μαλακίες έχει το νέο κινητό θα καραφλιάσεις και δεν το θέλω. Αχ το κινητάκι μου αχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. καλώς σε βρήκα mahler! το καινούριο κινητό είναι αυτό της φωτογραφίας? ωραίο! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. @κούνελος
    χαχα όχι βρε το παλιό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΕΜενα τεννις εχει, μια χαρα παιχνιδι!!!Παλιομοδιτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @Salonika3
    εμένα κάτι χαζά που ούτε κατάλαβα τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails