Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

LAST NIGHT I DREAMT THAT SOMEBODY LOVED ME (UPDATED)

Καλημέρα παίδες
Ναι είπα να κάνω μια καινούρια ανάρτηση πρίν η έναρξη της εξεταστικής σε μια βδομάδα με απομακρύνει ξανά από το μπλόγκ μου.

Πρωτίστως να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματά σας στο προηγούμενο πόστ. Συγνώμη που δεν βρήκα τον χρόνο να απαντήσω σε καθέναν σας ξεχωριστά. Το θέμα υγείας που σας ανέφερα έχει πάρει την ιατρική οδό και ελπίζουμε για το καλύτερο διότι πάνω από όλα είμαστε φύσει αισιόδοξοι άνθρωποι.

Όσο για το διάβασμα, αυτό δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά ελπίζω στις 29 Σεπτεμβρίου που παραδίδω το τελευταίο μάθημα να έχω ευχάριστα να σας πώ.

Για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να γράψω σήμερα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, τι να γράψω...τελικά αν το αφήσεις σε αφήνει (το γράψιμο).

Χαίρομαι πάντως που αυτό τον καιρό που τον περνάω στην Αθήνα έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που βγαίνουμε και τα λέμε και περνάμε καλά χωρίς κολλήματα, παρεξηγήσεις ή άλλες μαλακίες. Ελπίζω δε να συνεχίσουμε έτσι όμορφα και στο μέλλον.

Ολόκληρο το Σεπτέμβριο έχω εξεταστική η οποία τελειώνει μια μέρα πρίν τα γενέθλιά μου how cool is that??? (που θα έλεγε και ο φίλος Πρόβατος). Μετά το πόστ για την συμπλήρωση των 32 χρόνων μου (δεν το πιστεύω πως πλέον λέω αυτή την ηλικία), έλεγα να κάνω αλλαγές στο μπλόγκ τόσο στη θεματολογία του όσο και στην μορφή/σχεδίασή του. Όμως οργανωτικός πολύ δεν είμαι οπότε μάλλον θα το αφήσω στην τύχη του και πάλι και όπως βγει, άστε που δεν προβλέπω να έχω και χρόνο για αλλαγές στο layout…

Και επειδή δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα με χάλασαν αυτές τις μέρες, θα αναφερθώ στα εντελώς χαζά. Δηλαδή στις 2 ταινίες με τις οποίες έχασα τον χρόνο μου 2 βράδια και με μόνο καλό το ότι δεν μου κόστισαν δραχμή.

THE X-FILES: I WANT TO FORGET
Δηλαδή πώς να κάνεις τον θεατή να πεθάνει από βαρεμάρα αλλά κανονικά όμως όχι αστεία. Μα καλά τι σκέφτονταν όταν έκαναν αυτή την ταινία??? Οκ τα dollars θα μου πείτε. Αλλά ρε παίδες δώστε και κάτι στο θεατή που επί 2 ώρες τον γαργαλούσε το δάχτυλό του να πατήσει το 16x στο fast forward και μετά να δεί το σήριαλ με τους Πυροσβέστες στο ΜEGA. Ανούσιοι διάλογοι, άθλιο σενάριο και ένας Μόλντερος και μια Σκάλι να βαριούνται την ζωή τους. Ντροπή απλά. Έτσι κι εγώ πνίγω τον «πόνο» μου στους τελευταίους κύκλους της σειράς που δεν είχα δει όταν παίζονταν στην τηλεόραση.

INDIANA JONES and the Kingdom of the Crystal Skull
Εδώ να δείτε τρικυμία εν κρανίο!!! Απίστευτο σενάριο, γεμάτο αναφορές στις παλαιότερες ταινίες, ουσιαστικά για μένα παρόδια των ταινιών αυτών. Με μία Καιτούλα Μπλάνσετ που μέχρι την μέση της ταινίας περιμέναμε με τον αδερφό μου να την δούμε για να καταλάβουμε πως τελικά ήταν η Ρωσίδα επιστήμονας, μεταφυσικός, καρατέκας, ξιφομάχος με την μαύρη καούκα!!! Έκλαψα τα λεφτά που δεν έδωσα αυτό έχω να πώ μόνο!!! Ναι οκ η ταινία είχε εφέ αλλά who fucking cares, δεν είμαστε 10 χρονών για να μασάμε μόνο με εφέ.

Λοιπόν, κάπου εδώ θα πρέπει να σας αφήσω διότι πρώτον δεν έχω πολύ χρόνο, δεύτερον δεν έχω καθόλου έμπνευση (αυτό είναι το πιο βαρετό πόστ ever όμως).

Πριν φύγω, να σας υπενθυμίσω πως στις 31 Αυγούστου έχουμε τρελή ιστορία από τον μέτρ του τρόμου Toymaker το Blogspot.com Infinity για τον εορτασμό των 12 μηνών ζωής του μπλόγκ του, στην οποία πρωταγωνιστούμε πολλά γνωστά μπλογκόπαιδα και έχουμε τον φρικιαστικό θάνατο που μας αξίζει μουχαχαχαχα.

Επίσης, την 1η του μήνα, και για να μας μπεί καλά, θα φιλοξενήσω το 3ο και τελευταίο μέρος του Ναού. Και για να γουστάρουμε σας έχω και τρέιλερ για το πόστ από τον ίδιο το συγγραφέα.


Αυτά προς το παρόν παιδάκια. Ελπίζω και εύχομαι να είσαστε όλοι πολύ πολύ καλά και μη μου στενοχωριέστε που τελειώνουν οι διακοπές, Christmas is only 4 months away!!!

_________________________________________________

Ah you bitch I thing I'm gonna cum!!!!

Χθες το βράδυ, πέρασα από την Κρύπτη του Toymaker για μια κινηματογραφική εμπειρία από τα βάθη του χρόνου. Η ταινία ονομάζεται The last house on the left σκηνοθεσίας Wes Craven. Είναι ένα θρίλερ του 1972 που προκάλεσε σόκ όταν προβλήθηκε και είναι ακόμη απαγορευμένη η προβολή του σε αρκετές χώρες. Για πιο λόγο??? Δείτε το απόσπασμα και θα καταλάβετε...




55 σχόλια:

  1. Έχουμε και λέμε...
    1.To X-Files εμένα μου άρεσε (μη με βρίσεις)...i want to believe (το 2012 θα βγει και τρίτη ταινία)...
    2. Μια χαρά θα πάει η εξεταστική...
    3. Ελληνικό καφέ θα πιούμε το απόγευμα ε;
    4. Σ' ευχαριστώ που θα με φιλοξενήσεις ξανά... Σ' αγαπώ πολύ...

    Love youuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ1/Α! Το τηλέφωνο δεν χτύπησε σήμερα... να ανησυχήσω;
    ΥΓ2/ Αυτή τη φορά το σκοτάδι θα νικήσει το φως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Μάλερ μου!!!
    Χαίρομαι που είσαι καλά και που έχεις βάλει στόχο να τα δώσεις όλα αυτόν το Σεπτέβριο στην εξεταστική!!!
    Να πάνε όλα καλά εύχομαι και καλά αποτελέσματα!
    Δεν τις έχω δει τις ταινίες, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι αλλάζει γατούλι...το νιώθω...η έτσι θέλω να πιστεύω... πρέπει να αλλάξει...
    Πολλά είπα πάλι...τα λέμε το απόγευμα...

    Άντρες δεν υπάρχουν πια, όλοι πέθαναν... Πες τα Έφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ σε καταλαβαινω και γω εχω εξεταστικη.Καλο κουραγιο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Hfaistiwnas
    Ntrop;h soy poy skotoses ton Toymaker, και ντροπή σου που δεν με εκμεταλλεύτηκες... χααχαχαχα, να είσαι καλά τρελό αγόρι. Και όσοι δεν καταλάβατε κάντε μια βόλτα στο μπλόγκ του Toymaker να δείτε για τι πράγμα μιλάω...

    @Toymaker
    Αγορίνα μου καφεδάκι ελληνικό λοιπόν το βράδυ. Μάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Elementstv
    Και έχουμε και στο ίδιο Ίδρυμα εξεταστική. Τρέλα ο Σεπτέμβριος και των 2 μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν μας είπες όμως το πιο juicy: "Ποιον ονειρεύτηκες ότι σε αγαπάει χτες το βράδυ;"...και τώρα ξυπνάει ο κουτσομπόλης μέσα μου!!!!

    Αρχικά καλωσήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι, που συνηθίζω να λέω. Δεύτερον, κρίμα που δεν έσκασε μύτη χτες που πήγαμε και χτυπηθήκαμε στο Γκάζι. Έχασες να δεις εμένα να χοροπηδάω. Τρελό γέλιο σου λέω!!!

    Επίσης θέλω να ταχθώ στο πλευρό σου για την κατάφορη άδικη μεταχείριση που είχες στο story του Τoymaker. Όπως του είπα να το προσέξει...αρχίζει να μοιάζει στον Παπακαλιάτη!!! Χαχαχαχαα!!!

    Λοιπόν, κουράγιο για την εξεταστική. Μια ιδέα είναι. Εννοείται ότι όποτε τρελαθείς, αμέσως τηλέφωνο και καφέ!!! Τα λέμε Mahlerάκο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο τον Ιντιάνα έχω σκοπό να δω, και αυτόν στο fast forward.
    Καλή εξεταστική να έχεις Μαλεράκο, απαιτώ να σκίσεις!

    ΥΓ. Ελπίζω ο σιδερολοστός να μη σου άφησε μεγάλο καρούμπαλο, ε? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όλα καλά εύχομαι και ελπιζω να πάνε.
    πρωτα απ' ολα με τα της υγείας και μετα με το διάβασμα.

    φιλια πολλά και ό,τι χρειαστείς, ξερεις εσύ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ τα ίδια με την β' εξεταστική. Και το καλό είναι ότι έλεγα πως θα διαβάσω από ένα μήνα πριν και κατέληξα τώρα να διαβάζω μια βδομάδα πριν... Πόσα χρωστάς εσύ..? Καλή επιτυχία να έχεις, μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και όμως δεν είναι τόσο βαρετό όσο νομίζεις και λες. αφού χθες βράδυ κάτι είδες στον ύπνο σου. ή μήπως στον ξύπνιο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ας ανάψει κάποιος τα φώτα στον toymaker. έναν φακό βρε αδελφέ. έχουν και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
    κατά τα άλλα όλα καλά να πάνε.
    οι εξεταστικές. τα θέματα υγείας. τα εύκολα. τα δύσκολα. όλα έχουν κάποιο σκοπό. ίσως να βρίσκουμε την ευτυχία. τις αλήθειες. να είμαστε έτοιμοι να την μοιράσουμε. και να την μοιραστούμε.
    και σταματώ. μια καλησπέρα ήθελα να πω. άντε παραπάνω. καλησπέρες πολλές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Welcome back mahlerako kai kali vdomada na exoume!
    Symfwnw 100% gia Indiana, X-Files den mpika kan ston kopo:-) Elpizo na pane ola kala stin exetastiki;-)
    Kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ πότε τα γενέθλιααααα;.....

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ωραία κι εγώ πέρασα για ένα χάιδεμα στο γατί μου διότι δεν μπορώ να το αφήσω και τελείως σε ησυχία. Ο Ίντι δεν άξιζε? κρίμα και μου αρέσει να βλέπω τέτοιες ταινίες. ξαναβρίσκω την χαρά του παιδιού.
    Λοιπόννν καλή επιτυχία στην εξεταστική να σκίσεις!
    πιο πριν (εννοώ τώρα όχι πριν ακριβώς την εξεταστική) πιες 5-6 ποτάκια να μη σου μείνει απωθημένο και προχώρα!
    πλησιάζουν γενέθλια και χριστούγεννα!!!! τι άλλο θέλει ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ouf oute egw antexw allo diavasma...
    reee...agxw8ika pou eipes se 4 mines christmas! 8elw poly vasika alla omg perase o kairos toso grigora!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε στρώσου να διαβάσεις, γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έχεις βάλει κώλο μέσα!!!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σε καταλαβαινω φιλτατε..μες στον Σεπτεμβρη κλεινω τα 31 και πρεπει να δωσω τουλαχιστον 4 μαθηματα στην εξεταστικη...ουφ κουραστηκα μονο στην σκεψη τους...

    καλη σου επιτυχια ...ολα να πανε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ti εξεταστική ρε 32 χρονών γάιδαρος;
    Δε ντρέπεσαι;
    4 εξάμηνα είναι το ΤΕΙ κλωστοϋφαντουργίας!
    Ακόμα να το τελειώσεις από τα 18 που μπήκες;
    Πότε θα πας φαντάρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή η εξεταστική έχει εξελιχθεί σε νουβέλα χρυσουλάκι μου!!!!
    Me back! Me call you on ze phone and meet you for coffee and gossip! :) Kissie!
    p.s. me like X-Files!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το post δεν ήταν καθόλου βαρετό (και δεν σε έχω κόψει τύπο who fishes for a compliment).
    Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια που δίνουν εξετάσεις.
    Το 32 είναι μια καλή ηλικία για να τραβήξεις φρένο 10ετές. Σου μιλάω εκ πείρας. Εκτός και αν καπνίζεις 45 κασετίνες Ασσος Αφιλτρα τη μέρα και το πρόσωπό σου έχει γίνει σαν της θείας μου της Αμερσούδας στο Buenos.
    Για τις ταινίες ξέρεις ήδη πόσο συμφωνούμε. Είδα και Indy και έκανα τον πράσινο εμετό. Βασικά την Καιτούλα ήθελα και εγώ να χαρώ και σκυλοβαρέθηκα. Τέσπα, υποθέτω ότι πήρε σύνταξη και δεν θα μας ταλαιπωρήσει άλλο ο κύριος.
    Besos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @VK
    τα έμαθα τα κατορθώματά σας μικρέ μου φίλε. Όσο για την αδικία μου στην ιστορία του Toymaker ελπίζω πως θα αποκατασταθώ στο μέλλον.

    @hourglass
    Γιατρέ μου, να έχεις και κάποια άλλη πρόχειρη ταινία γιατί ο Ιντί δεν παίζεται. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα γινόμουν spoiler και δεν ήθελα. Όσο για το καρούμπαλο, θα δώσεις εξηγήσεις από κοντά χαχαχαχα

    @Μαριλενα
    Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι Μαριλένα μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, και θα τα πούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Τομ Σόγιερ
    Είμαι ακριβώς στα ίδια. Άσε αν περάσω τα 3 που θέλω οπωσδήποτε, θα είμαι ευχαριστημένος. Καλό κουράγιο και σε σένα!!.

    @tovene592
    τι να πώ, μου φάνηκε πως δεν μπορούσα πραγματικά να γράψω. Όσο για το αν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο με το τραγούδι, που ρώτησε και ο VK όχι ευτυχώς!!!

    @One Big DJ
    Καλή βδομάδα να έχουμε. Άντε να δροσίσει λίγο να σου έρθω και στο μαγαζί (με αυτή τη ζέστη δεν αντέχω τους κλειστούς χώρους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @b|a|s|n\i/a
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και ναι ένα φακό ή έστω μια μαύρη λαμπάδα στον Toymaker επειγόντως.

    @musicbug
    Καλώς σας βρίσκω όλους και πάλι. Για ότι χρειαστείς για τα βινύλια που λέγαμε, μπές κάποια στιγμή μσν να σου πω ακριβώς τι να κάνεις, γιατί την άλλη φορά που βγήκαμε το ξεχάσαμε.

    @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
    Τα γενέθλιά μου Γλαρένια μου είναι στις 30 του άλλου μήνα, μια μέρα μετά το τέλος της εξεταστικής μου. Σούπερ έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @wilma
    το γατί σου γουργουρίζει ευτυχισμένο, νιαρ, πουρ, νιαρ και σε ευχαριστεί για τις ευχές.

    @P.O.V of a G
    Η Ματζένα λέει time goes by so slowly, αλλά νομίζω λέει μαλακίες. Ο χρόνος πετάει. Ναι σε 4 μήνες Χριστούγεννα άρα σε 3 στολίζω δέντρο!!!

    Υ.Γ: Είσαι να τα παρατήσουμε όλα και να εξαφανιστούμε τα 2 μας στο ηλιοβασίλεμα???

    @PAVLOS
    Το Είδωλο μιλάει πολύ και θα του μπατσίσω τα κωλομέρια χαχαχαχαχα. Πάω για διάβασμα εντατίκ που λέει και ο Πρόβατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ΠΑΤΡΙΚ
    Μα καλά όλοι οι μπλόγκερς χρωστάμε μαθήματα? καλά εγώ χρωστάω και στη Μιχαλού...

    @Tanila
    Καλή μου φαντάρος έχω πάει στα Λ.Ο.Κ. μην με βλέπεις έτσι χοντρομπαλά. Όσο για το ΤΕΙ, μόλις τελειώσω την διπλωματική μου με θέμα "Πως να πλέκεις το μουνί σου χαλί για 20 χρόνια/Μια μεταφεμινιστική προσέγγιση της Πηνελόπης", θα πάρω πτυχίο και θα σας κάνω πάρτυ στα Βλάχικα.

    @One happy dot
    Όπερα buffa σε 3 πράξεις και πρόλογο για ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων και 30 μετρονόμους, αυτό είναι η καημένη εξεταστική μου...

    @apos
    Για σου αγορίνα. Το κάπνισμα το άρχισα φέτος (αίσχος το ξέρω) οπότε το προσωπάκι δεν έχει χαλάσει ακόμα. Όσο για τις ταινίες ναι το ξέρω πως συμφωνούμε, άσε μεγάλη πίκρα. Όσο για τον Ιντι, μάλλον θα μας ταλαιπωρεί ο γιος του από εδώ και πέρα αν κατάλαβα καλά το φινάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ σωστά κατάλαβες. Σόι πάει το βασίλειο στην οικογένεια Ίντι.
    Το τσιγάρο κόφτο, μανίτσα μου. Αρχισε φλάουτο. Εν ανάγκη μαντολίνο.
    Και μαγειρική μπορείς. Καλύτερη ήταν εκείνη η παχουλή κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Last night i dreamt that somebody loved me.....Me th fwnh tou Morissey k emena sta patwmata....to exw zhsei, kserw....K na enallassetai me to "There is a light that never goes out"...epishs twn Smiths....Den akouw thn ekdoxh pou exeis valei, einai ontws Eurythmics???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kalimera sas kyrie mahler :)

    ante kalh epityxia twra me ta ma8hmata.to trailes tou wes craven...aoutsch.ton kahmeno.lol.

    h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλα αποτελεσματα στις εξετασεις και γενικοτερα να εισαι καλα, καλα κουραγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλωσορισες! Χαιρομαι που τουλαχιστον διατηρεις ανεπαφη την αισθηση του χιουμορ σου!
    Στην εξεταστικη θα σκισεις, μην αγχωνεσαι για το διαβασμα, εγω ποτε δεν διαβαζα μεχρι το προηγουμενο βραδυ, λολ!!! Ολο το βραδυ ομως, με φραπεδια και κατευθειαν για εξεταστικη! Αστα!
    Με το θεμα υγειας πρωτα και κυρια, ελπιζω και πιστευω ολα να πανε καλα!
    Οσο για τη συνεχη καταφορα αδικη μεταχειριση σου στο καστινγκ των Παιχνιδοϊστοριων...ασχολιαστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολα καλα θα πανε.
    Θα χουμε δυσκολο χειμωνα και δεν είμαστε να κάνουμε μαλακίες απο το Φθινόπορα!
    [ φιλί?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mahler,

    Σου εύχομαι και εγώ κάθε επιτυχία τώρα που επέστρεψα με μεγάλες δόσεις έμπνευσης και δημιουργηκότητας! Δε χρειάζεται κάτι άλλο να σχολιάσω παρά μόνο το τραγούδι που παίζει. Πολύ όμορφο και ρομαντικό!

    Φιλία πολλά,
    Ο φίλος σου ο Αντουάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. για τα X files το μόνο που έχω να πω είναι ότι I wanted to believe..

    καλώς σε βρήκα και από εδώ λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Ασκαρδαμυκτί
    Thanks φιλε μου.

    @apos
    Μάλλον για φλάουτο με βλέπω. Τα πνευστά "τα έχω".

    @Parsifal
    Μερικούς μήνες πρίν θα ήμουν κι εγώ στα πατώματα. Ευτυχώς τώρα είναι απλά ένα υπέροχο τραγούδι. Ναι είναι Eurythmics και το βρήκα στην delux έκδοση του τελευταίου δίσκου τους πρίν την διάλυσή τους. Τις άλλες εκτελέσεις δεν τις έχω ακούσει αλλά θα τις ψάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @.πavλοs.
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ναι το βιντεάκι είναι πολύ άουτσ αλλά του άξιζε του τύπου γιατί προηγουμένως είχε βιάσει και σκοτώσει την κόρη της γυναίκας που τον ξεπούτσιασε.

    @κρασι και νερο στα ονειρα μας
    Ευχαριστώ πολύ πολύ.

    @BUTTERFLY
    Λες να ακολουθήσω το σύστημά σου??? Δεν το έχω ξανακάνει και ίσως δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Aunt Donna
    Εγώ ότι μαλακίες και ΜΑΛΑΚΕΣ είχα να κάνω τους έκανα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Απο εδώ και πέρα ηρεμία.

    @Antoine
    Αγορίνα μας έκανες υπερήφανους εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά του μπλογκ σας. Περάσατε όλοι εκεί που θέλατε. μπράβο σας. Καλή αρχή και πάντα επιτυχίες.

    @Los Karamitros
    Κι εγώ ήθελα, αλλά δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο...καλώς όρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλή επιτυχία!!! ΜΑκάρι να γύριζα και εγώ στα έδρανα έστω και για 1 εξάμηνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Με το καλό στην εξεταστική!!!! Και έχουμε καλοκαίρι ακόμα, άστα τα Χριστούγεννα από τώρα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βασικά δεν άντεξα να δω το βίντεο, ίσως κάποια άλλη στιγμή...
    Πώς είσαι λοιπόν, εσύ;
    Τα υπόλοιπα όλα τα μάθαμε, όπως πχ, πόσο χρονών είσαι...Εγώ τί να πω που τον Δεκέμβριο θα μπω στα 38;
    (Να βρω ένα ωραίο ψηλό σημείο, που λένε...Χά,χα,χα,χα,χα,χα!!!)
    Φιλάκια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @predo
    Λες τελειώνοντας τη σχολή να το πώ κι εγώ αυτό???? Καλό σου βράδυ.

    @Aντώνης
    Thanks babe!! και να σε δούμε και από κοντά κάποια στιγμή. μαύρα μάτια κάναμε.

    @Artanis
    Καλύτερα που δεν το είδες θα με έβριζες μετά. ΜΙα χαρά είναι τα 38 όπως και τα 32. ΠΟτέ δεν είχα θεματάκι με την ηλικία μου. Να είσαι πολύ πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. den eida kamia apo tis 2 tainies...to indiana de prolava eno i8ela...to x-files den 8elo me tipote... :) kalo kouragio me exetastiki!!!!filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. kouragio me tin eksetastiki latremene...ali apo emena pou tha exw diakopes :PPP...esy toulaxiston tha exeis na kaneis kati :PP
    filiaaaaa kai kali tyxi :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τώρα αυτή παρεξηγήθηκε επειδή την είπε σκύλα; Τσ τσ τσ !!!

    Καλή επιτυχία mahler σε όλα τα μαθήματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου....
    αληθεια τι σπουδαζεισ?
    παρεπιπτοντως το χ-files μου αρεσε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Leviathan
    Για τις ταινίες καλό κουράγιο αν αποφασίσεις να τις δεις. Thanks και για τις ευχές για την εξεταστική.

    @G_spot_unveiled
    Έχεις άγνοια κινδύνου για να αφήνεις αυτό το μήνυμα...lol

    @brainwaves
    Baσικά παρεξηγήθηκε γιατί έχει ανακαλύψει πως ο τύπος μαζί με άλλους 2 μαγκίτες και μια τύπισσα βίασαν ακρωτηρίασαν και εκτέλεσαν την κόρη της. Ε, και πάλι καλά αντέδρασε κατά την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ και για τις ευχές για την εξεταστική.

    @spyros1000
    Σπουδάζω Αρχιτεκτονική φίλε μου. Ελπίζω να πάει καλά η εξεταστική. Όσο για το Χ-Files που σου άρεσε, να παρουσιαστείς κι εσύ αύριο με τον κηδεμόνα σου όπως ο tOymaker που του άρεσε και εκείνου. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χα! Τέλειο το θριλεράκι..όσο για την εξεταστική..καλή επιτυχία..μου έλειψες..άντε να τα πούμε από κοντά..Φιλιά πολλά πολλά πολλά πολλά και καλησπέρες ακόμα πιο πολλές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Για τα X-Files θα συμφωνήσω... Δυστυχώς απογοήτευση! Για τον Indy θα διαφωνήσω εν μέρη. Ναι, ήταν άντε γεια το σενάριο, αλλά πες μου εαν οι τρεις προηγούμενες ταινίες ήταν καλύτερες. Το θέμα είναι ότι παρέμεινε στο κλίμα των προηγουμένων και αυτό εμένα με κάλυψε. Ένοιωσα πάλι πως ήμουν παιδί και this was priceless... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ax afto to diabasma! Ti mou thimises tora! Se poies epoxes me gyrises piso!

    Kali epityxia mikre mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @Όναρ
    Kαι βέβαια θα κανονήσουμε να τα πούμε από κοντά. Φιλιά.

    @Strahd
    ίσως να φταίει που δεν μπορώ να νιώσω πλέον παιδί...

    @Cinestef
    Άστα να τελειώσω να ησυχάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Kαλησπέρα.
    Σχετικά με τα X-Files, είιμαι μεγαλη fan της σειράς αλλά την ταινία (που κατέβασα) την γύρισα στο γρήγορο και είδα μόνο το τέλος. Και από αυτό, μόνο 3''.
    Να σου πω την αλήθεια, ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ Mulder και Scully αλλά...

    Όσο για τον Indiana Jones, δεν το είδα ακόμα. Φοβάμαι ότι θα με απογοητεύσει.

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @City Addict
    Κι εγώ κατεβασμένη την είδα. όσο για την σειρά, έχω κατεβάσει και τις 9 σεζόν και τώρα βλέπω τα τελευταία του τελευταίου κύκλου. Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails