Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

INFLAMMATUS ET ACCENSUS

Οι βιολογικές οντότητες ποτέ δεν έμαθαν τον πραγματικό λόγο κατάρρευσης του συστήματος ψηφιακών ολογραμμάτων. Κάποιοι μίλησαν για σφάλμα στο hardware, άλλοι για εγγενές πρόβλημα στο software διαχείρισης που όμως λειτουργούσε αψεγάδιαστα για πάνω από 200 χρόνια. Οι λίγοι που αναφέρθηκαν σε πιθανότητα εξωγενούς παρέμβασης αγνοήθηκαν επιδεικτικά.

Το γεγονός πάντως ήταν, πως τα ψηφιακά ολογράμματα που προστάτευαν τις βιολογικές οντότητες εδώ και αιώνες από την βίωση της πραγματικότητας ξαφνικά κατέρρευσαν…

Και τα όντα έμειναν εμβρόντητα να αντικρίζουν τον αληθινό κόσμο…

Και οι γονείς είδαν τα παιδιά τους για πρώτη φορά, και οι φίλοι αντίκρισαν τους φίλους, και οι εραστές ένοιωσαν τα πραγματικά σώματα που αγκάλιαζαν…

Αλλά κυρίως, οι βιολογικές μονάδες, άκουσαν τις αληθινές φωνές, και τα αληθινά λόγια, και τους μέχρι πρότινος «αληθινούς όρκους αγάπης»…

Και σαν ένα σώμα που η καρδιά του σπάζει σε χίλια κομμάτια, τα εκατομμύρια των όντων έβγαλαν όλα μαζί ΜΙΑ κραυγή πόνου και απελπισίας καθώς η αλήθεια έκαιγε τα σωθικά τους..

Στο χάος που ακολούθησε, ελάχιστοι διασώθηκαν για να ξεκινήσουν από την αρχή, με μόνη παρακαταθήκη την βεβαιότητα πως οι απόγονοί τους θα διέπρατταν ξανά τα ίδια λάθη…

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους. Ναι δεν είναι το "καμένο" πόστ που μου είπατε να μην κάνω, όμως το προς συζήτηση θέμα βρίσκεται εντός της ιστορίας. Πολλά φιλιά σε όλους.

STABAT MATER-Giovanni Battista Pergolesi 1710-1736

Inflammatus et accensus
per te, Virgo, sim defensus
in die judicii

Be to me, o Virgin, nigh
lest in flames I burn and die,
in Ηis awful judjment day

Track 11 -
___________________________________________________________________
To μουσικό θέμα από το Λαβύρινθο του Πάνα που παίζει στο πικ-απ δίπλα είναι μια ευγενική προσφορά του Γ. που ίσως ποτέ δεν μάθει πόσο σημαντική ήταν η χθεσινή νύχτα.

51 σχόλια:

  1. αν δεν είναι αυτό το καμένο ποστ, τότε το καμένο πώς θα είναι; λολ. και μετά λες για τις δικές μου απλές λεξούλες. λολ δις
    πολλά φιλιά, καλή εβδομάδα
    καμένη, ξεκαμένη, δεν γαμιέ, θα περάσει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καμένο ποστ θα στο πώ από κοντά...
    Όσο για την βδομάδα που μας έρχεται, έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά, πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bρε Μάλερ, πες με ηλίθιο.. αλλά δεν...

    Μια πολύ καλή εβδομάδα εύχομαι!!! Και αφού έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, σίγουρα θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auto pou arxises na pairneis to 8elw kai gw. poios einai o g kai ti kanate? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Hfaistiwnas
    δεν είσαι ηλίθειος απλά δεν πάει το μυαλό σου. Σήμερα βρήκα 3 πόστ με παρόμοια θεματολογία αλλά εντελώς άλλο κόνσεπτ παρουσίασης. Τελικά πολΛοί άνθρωποι κάνουμε παρόμοιες σκέψεις. Πολλά φιλιά

    @P.O.V of a G
    Πήρα την προσωπική μου ζωή στα χέρια μου, και πήρα πολλές αποφάσεις. Αυτό και μόνο. Α, και κάνω σχέδια για το μέλλον και έκοψα την κλάψα για όσα δεν αξίζουν.
    Ο Γ. είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που βοήθησε χωρίς να το καταλάβει στο ξεμπλοκάρισμα.
    Σε περιμένω να τα πούμε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομίζω πώς στέλνεις ένα μήνυμα. αυτή την αίσθηση έχω. αυτός που είναι να καταλάβει, θα καταλάβει. αν και ο πόνος και η απελπισία και γενικά τα βαθιά και οριακά συναισθήματα δεν έχουν έναν μόνο αποδέκτη..
    αλλά η κόλαση από τον παράδεισο απέχουν πολύ λίγο. αρκεί μια νύχτα για να το καταλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tovene592
    Το "μήνυμα" όπως το λές δεν έχει έναν αποδέκτη αλλά πολλούς. Ίσως όλους μας. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραίο post...
    ...δεν είναι ανάγκη να καταλάβει κάποιος το όλο του για να το αξιολογήσει...
    ...αρκεί να μπεις λίγο στο νόημα...
    ...αναγέννηση, κύκλος, άγνοια...
    ... ... ... ...
    ... ...... ...
    ... ...... ...
    ... ... ...
    ...... ...
    ...... ... ...
    ... ... ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιτα τωρα μλκια που θα γραψω:
    Καταρρεει το συστημα,πεφτουν οι μασκες,κανενας δεν κρυβεται,φαινεται η Αληθεια,ειναι τοσο αληθινοι(η) που ουρλιαζουν ολοι απο τον τρομο,ηρθε η δευτερα παρουσια,παιρνουν καινουριες αποφασεις,τερμα τα μισολογα,ολα απο την αρχη καθαρα,ολα θα αλλαξουν για να ξαναγινουν ιδια,η γμμενη κυκλικη πορεια του χρονου..(οι ζωες μας?)
    (ωραια μουσικη)
    smatsss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τι κάνατε την χθεσινή νύχτα με τον Γ.;

    ΧΜΜΜΜΜ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ με τον ηφαιστιωνάκο...! Δεν κατάλαβα... :-(
    Το καλό είναι ότι ξεμπλόκαρες... Κι αν εμφανιστεί μια νέα δυσκολία, τότε μην το βάλεις κάτω αλλά συνέχισε! :-)

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα απαντήσω πρώτα εδώ γιατί επείγει.

    @g for george
    το να καθίσεις και να μιλήσεις με έναν αξιολογότατο άνθρωπο για 3 ώρες χωρίς να βαρεθείς στιγμή δεν είναι αρκετό για να ξεμπλοκάρεις???? Ξέρω πως δεν ρωτάς με κακή πρόθεση αλλά ας μην τα περιπλέξουμε τα πράγματα. Είναι πολύ, πολύ απλά.
    Σε φιλώ γλυκά τρελό αγόρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προφανώς χρησιμοποιούσες σπασμένα προγράμματα που μπλόκαραν με υιούς το σύστημα. Μετά απο ένα format του δίσκου μήπως είδες απο άλλη οπτική ποια προγράμματα αξίζουν να είναι εγκατεστημένα?

    Με πιάνεις? Εγώ κάτι έπιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @brainwaves
    Mόνο που η άγνοια είναι ηθελημένη στην συγκεκριμένη περίπτωση, εκτός και αν μιλάμε πλέον για ηλιθιότητα...
    και πολύ φοβάμαι ότι το να μένεις εγκλωβισμένος στην ψηφιακή σου περσόνα απουσία πραγματικής ζωής είναι μάλλον αυτό ακριβώς. ΚΑλή σου μέρα.

    @Naya
    Η μουσική είναι σούπερ. Ναι η κυκλική ζωή και η αέναη επανάληψη των ίδιων λαθών, μα κυρίως η αδυναμία απεγκλωβισμού από την εικονική πραγματικότητα πριν να είναι αργά. καλή σου μέρα :)

    @Alexis
    Όταν θα γνωρίσεις ανθρώπους που καταστράφηκαν όταν συναντήθηκαν η πραγματική τους προσωπικότητα και η εντελώς φανταστική εικονική που είχαν πλάσει, τότε θα καταλάβεις τι εννοώ. Εσύ που είσαι μικρούλης να προσέχεις πολύ πολύ πολύ. Μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Aviator
    Ευτυχώς κάποιες φορές, απλά αρκεί μια απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου...γιατί αν περιμένεις το servise pack που θα λύσει όλα του τα προβλήματα μπορεί να σου γαμήσει όλο το σύστημα. Όταν και αν βγεί η βελτιωμένη του έκδοση βλέπεις αν θα το εγκαταστήσεις ξανά. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πάλι δεν το βρίσκω καθόλου καμένο το ποστ αυτό (σε σχέση με άλλα!!)..είναι απλά η ιστορία που επαναλαμβάνεται..Καλημέρες δημιουργικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. wow! Δεν είμαι καθόλου σίγουρη για το τι καταλαβαίνω και τι οχι από το συγκεκριμένο Post αλλά μου φαίνεται πως αέρηδες ανανέωσης πνέουν απο τη χώρα της Ιζόλδης και ο "μπαμπά" της σαν να ξυπνάει από λήθαργο βαρύ! Καλημέρες με μάτια ορθάνοιχτα και χέρια που τεντώνονται να διώξουν την κούραση....επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καυλημέρα και κουλή εβδομάδα.
    Έχεις πρόσκληση και πρόκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί απάντησες;;

    Δεν μπορούσες απλώς να με αφήσεις να φαντάζομαι;;

    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αααααα αυτό δεν είναι το καμμένο post; ΟΚ...τίποτα για την αλήθεια και την εκδίκηση δεν λέμε...γιατί έχω και λίγο περιορισμένι IQ και κάνει και ζέστη!!!!

    Κοίτα, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι πέρασες καλά και δεν εννοώ πονηρά. Εύχομαι πάντως να σου πάνε όλα δεξιά (με την καλή έννοια!!!). Καλά θα τα πούμε και από κοντά αν είναι!!!

    Πάντως κάνε κάπου μια ελεύθερη μετάφραση του κατά τ' άλλα surreal κειμένου σου παρακαλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βοήθησε μας λίγο... Πάντα έτσι τους αφήνεις τους αναγνώστες σου..? Με την απορία..? Ότι πέρασες καλά δυο βράδια πριν είναι πασιφανές..! Αλλά μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το μυαλουδάκι μου...

    ΥΓ. Μας κάνεις να φαινόμαστε χαζοί... Τουλάχιστον εμάς που δε σε ξέρουν προσωπικά... C ya around..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @toymaker
    Αλήθεια υπάρχει?? Φιλάκια

    @Όναρ
    Είναι και κάτι παραπάνω αλλά αυτά θα στα πώ από κοντά. Καλό βράδυ.

    @One happy dot
    Με λεπτομέρειες και με σένα θα τα πούμε από κοντά. Πολλά φιλάκια.

    @Aunt Donna
    Όταν μου είπες πως έχω πρόσκληση σήμερα το πρωί ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί λέω πως οκ αντέ και ένα παιχνιδάκι για να αλλάξει η διάθεση. Αλλά FUCK ρε Θείτσα αυτό βρήκες??? Δεν έκανες καλύτερα παιχνίδι "ποιό κανάλι έπαιζε στην τηλεόραση όταν ξεπαρθενιάστηκες???" (καλά εγώ θυμάμαι και ποιά ταινία έπαιζε O.M.G.!!!). Καυλήτερα θα περνάγαμε. Άντε πάλι στα ναρκωτικά με βλέπω γκρρρρρ.
    Α, και love you...whateva...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @g for george
    H υπερβολική φαντασία κατέστρεψε μερικούς μερικούς εδώ μέσα και δεν θέλω να πάθω τα ίδια. Γιαυτό το διευκρίνισα. Πολλά φιλάκια και σε περιμένω να τα πούμε από κοντά γιατί και οι 2 φορές που βρεθήκαμε ήταν στο πόδι (η τελευταία κυριολεκτικά αφού ήταν στην ουρά για τα εισιτήρια της Ματζένας).

    @VK
    Αγόρι εσύ την συμμετοχή σου στη συζήτηση την έκανες πρίν από μένα στο πόστ σου "is-it-bad-to-know-us-better"

    http://greecerella.blogspot.com/2008/07/is-it-bad-to-know-us-better.html αυτό.

    Απλά τα είπες με άλλα λόγια. Το αστείο είναι πως και άλλος μπλόγκερ είχε ακριβώς την ίδια έμπνευση αυτό το Σου-Κου...τι περίεργο...

    @TheDiarist
    Το βασικό θέμα είναι το πόσο χωμένοι και χαμένοι και καμένοι είμαστε με ή μέσα στην εικονική μας πραγματικότητα και την αντίστοιχη των άλλων. Είναι 2 διακριτοί κόσμοι??? Η μήπως ο ένας φτιάχνεται για να κρύψει τον άλλο και η αποκάλυψη και των 2 μπορεί να επιφέρει την καταστροφή??? Είμαι περισσότερο ο Νίκος ή ο mahler76??? Είμαστε το ίδιο πράγμα??? και αν όχι τι θα συμβεί όταν βρεθούμε κατάφατσα???
    Και αν ο mahler76 είναι δημιούργημα του Νίκου, σε ποιο βαθμό ο Δημιουργός επηρεάζεται από το Δημιούργημα??? Και άν σε όλα αυτά ενυπάρχει το σφάλμα, μαθαίνουμε από τα λάθη που προκύπτουν ή όχι????

    Αυτά πάνω κάτω, και όλα όσα είπαν τα παιδιά πιο πρίν στα σχόλια. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...άγνοια επιλογής ή άγνοια βολεύματος - ραχατίου! it depends...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γειά σου, δεν ξέρω αν είναι η στιγμή, δεν ξέρω αν φταίνε τα άστρα, οπως δεν ξέρω αν φταίει που είσαι συνάδελφος...
    Ξετρελλάθηκα με το ποστ σου...
    και με την μουσική.. που ήταν σαν δακρυσμένο χαδι... και..με όλα...

    Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. hello mahler, tha simfwnisw me ton vk giati exw xathei kapou sti metafrasi tou!...an k wraio post!!!
    ta leme trelo agori!
    filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοίταξε, το ότι συναντηθήκαμε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως είναι για εισιτήρια της Απόλυτης -βασικά εγώ, εσύ απλώς περνούσες για το γυμναστήριο!!!- είναι σημαδιακό! Θα ξανασυναντηθούμε!

    ΥΓ
    (εδώ ο κόσμος χανόταν και αυτός πήγαινε γυμναστήριο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σωστοί οι προβληματισμοί σου, νομίζω ότι οι μπλογκο-συναντήσεις ανοίξανε το σύνδεσμο μεταξύ της ανώνυμης ιστοσελίδας και της προσωπικότητας που κρύβεται από πίσω. Εγώ πάντως βρίσκω ενδιαφέρουσα και θετική την εξέλιξη... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λοιπόν...έλα, νομίζω πως αρχίζω να το έχω. Μμμμμ...το χάνω λίγο πάλι!!!

    Τέλοσπάντων. Αφού εγραψα για σένα πριν από σένα είμαι τουλάχιστον καλυμένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι να σου πώ βρε παιδί μου, πως καταφέρνεις μ'ένα κείμενο ήξεις-αφίξεις να προκαλείς το ενδιαφέρον των αναγνωστών σου,αυτό είναι σπουδαίο.
    Νομίζω ότι όταν ο άνθρωπος φτάσει στο σημείο να αποκόψει την φαντασίωση από την πραγματικότητα, πράγματι φρικάρει. Και τότε συμβαίνουν δύο τινά.
    Το πρώτο είναι ή να γίνει ένα ρηχός ρεαλιστής,μένοντας στη ρυτιδιασμένη επιφάνεια των πραγμάτων και
    το δεύτερο ή να αποκτήσει σχέση με την αλήθεια των πραγμάτων και να ανακαλύψει το χρυσό που κρύβουν μέσα τους. Γιατί όλα στο πυρήνα τους έχουν μια χρυσοφόρα ατομική ενέργεια, που μπορεί να φέρει την κοσμοθεωρία σου τα πάνω-κάτω.
    Τάδε έφη φιλόσοφος :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @brainwaves
    Γιατρέ μου μάλλον μιλάμε για συνειδητή επιλογή...καλή σου μέρα.

    @aKanonisti
    Ίσως να είναι και όλα μαζί. Καλώς όρισες.
    Πολύ καλημέρα συνάδελφε. :)

    @Mr. Wintour
    Από ότι είδα και στο μπλόγκ είσαι γενικώς χαμένος στη μετάφραση. Το θέμα είναι πολύ απλό αλλά μου αρέσει που το κείμενο βρίσκει πολλαπλές αναγνώσεις. Θα σε δούμε στον Μπόρισ σήμερα???

    @g for george
    Απόλυτη είναι μόνο η Αννα Βίσση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    @hourglass
    κι εγώ την βρίσκω ενδιαφέρουσα. Θλίβομαι μόνο που κάποιοι κάηκαν σε αυτή τη διαδικασία...τα λέμε αι από κοντά :)

    @VK
    Βρε το έχεις σε λέω!!! Φιλιά τρελέ.

    @Kyzikos
    Και όταν η φαντασία του νομίζει πως είναι η πραγματικότητα τι γίνεται??? καλή σου μέρα και όχι μαύρες σκέψεις (για το τελευταίο σου πόστ λέω) θα σε μαλώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. βρε καλε μου τι λες...παλι αλλο χαπι πηρα το ζωον και δεν χαμπαριαζω

    ενα δυο σκουλικι καλει αναδρομο ερμη ελα ακουει ο πυργος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ..μια χαρά ιστορία επιστημονικής φαντασίας είναι το ποστ σου. γιατί ψάχνεις και βάζεις και τους άλλους να ψάξουν για κρυμμένα νοήματα;

    η ιστορία είναι αυτή που είναι και περιγράφει το σήμερα.
    τωρα αν θέλεις την τηλεόραση να την ονομάζεις "ψηφιακά ολογράμματα",.... δικαίωμά σου και απολύτως συμβατό με το ότι έντυσες το σήμερα με φορεσιά μελοντική.

    ταύτα και παραμένω
    δόκτωρ του γιατρού
    Απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προβληματίζομαι... για τα ψηφιακά ολογράμματα.

    άσε το καμμένο ποστ για όταν σφίξουν και άλλο οι ζέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. mahler, indeed eimai se mia tetoia fasi genika!an k simera ksipnisa aisiodoksos!...
    pes mou thesi sou ston boris!
    simera to menu bodyguard exei tn dad mias k i mama de mporei ts klasikes skinothesies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. aaaa...k nomizw pws simera pou to ksanadiavazw arxizw na to katalavainw;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Mahler @g for george
    Απόλυτη είναι μόνο η Αννα Βίσση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    Φτου. Το ήξερα ότι κάποιος θα το πει αυτό! Δεν περίμενα όμως ότι θα ήσουν εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν είναι τέλειο το νανούρισμα της Μερσέντες;

    υγ.όχι της Μερσεντές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το quote b|a|s|n\i/a: "αν δεν είναι αυτό το καμένο ποστ, τότε το καμένο πώς θα είναι;" :P

    Είναι πρωί, είμαι με 3-4 ώρες ύπνο και δεεεεν λειτουργώ ακόμα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @skouliki
    Ηiouston we have a problem....lol

    @Dr. Aparadektos
    Όλοι οι γιατροί σε αυτό το μπλόγκ μαζευτήκατε...μάλλον πήρατε χαμπάρι πως ο ιδιοκτήτης χρίζει θεραπείας χαχαχαχαχα
    Θα διαφωνήσω με όσα λές γιατί απλούστατα έχει πολύ συγκεκριμένο θέμα και αποδέκτες το στόρι...
    Για τα περαιτέρω, θα περάσω από το ιατρείο σας. Καλημέρααααα.

    @ProFyLaKtiKo
    Με πρόλαβε η Θεία Ντόνα με τρελά καμένο παιχνίδι στο οποίο θα σε προσκαλέσω μόλις παίξω. Ελπίζω να σε δούμε το Σαββάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Mr. Wintour
    Έλα το πόστ είναι απλό. Όσο για τα άλλα τα είπαμε στο Μέγαρο.

    @Parsifal
    τρελό αγόρι χαρηκα πολύ που τα είπαμε και μετά. Να το επαναλάβουμε σύντομα.

    @g for george
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είμαι όλο εκπλήξεις το άτιμο...αλλού να δεις....

    @Mr. Wrong
    Να υποθέσω έτσι έλεγαν την κοπελίτσα στην ταινία???? (δεν την έχω δεί γιαυτό ρωτάω).

    @Strahd
    Το εντελώς καμένο είχε σκοπό να μιλήσει για την Αγάπη οπότε αυτό καλό είναι. Καλημέρα βαμπίρε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. mahler,
    sry gia to prwi alla to net ta paikse!
    episis de tha paw sto perimenontas ton godot, mias kai otan pige enas filos m na vgalei 2 foititika tou eipan oti prepei na exei kai to allo paso gia na vgalei!eleos!sti mom pou pige na parei xthes tickets tipota dn ts eipan!eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Strahd
    καλημέρααααααααααααα

    @Mr. Wintour
    Κρίμα, πάει το φάσωμα...χαχαχαχαχαχα καλημέρα ρε τρελό αγόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. xaxax ολα οκ βρεθηκε νερο κανω πλατς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ta mathate???? o Sakis pali sth Eurovision tou xronou!!!! Mpeite sto in.gr na to diavasete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. mahler, tha dokimasoume tin tixi mas st ekdotiria tou irwdeiou...elpizw na nai pio epieikeis...opote min apelpizesai...tha se enimerwsw sintoma...na xareis k olas...pote tha pas esi?emeis 30!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πέρασα για να σου δώσω

    Φιλί και μεγάαααλη Γλαρένια αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @skouliki
    λολ καλημέραααα

    @Parsifal
    Και βρήκες το δικό μου μπλόγκ με ISO ποιότητας να ανακοινώσεις αυτή την είδηση???? Είσαι προβοκάτορας χαχαχαχαχαχαχα

    @Mr. Wintour
    Και από ότι μαθαίνω τα κατάφερες. μάκια.

    @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
    Φιλιά και αγκαλιές τα καλύτερά μου. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails