Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

Ο ΝΑΟΣ 2 (Μια ιστορία του Toymaker)

Ο ΝΑΟΣ 2
(The uncensored version)
Hosted by mahler
Ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει…
Η ιστορία είναι αυστηρώς ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18

«Λένε πως όταν ο Πάπας εκδίωξε τους Ναΐτες οι οποίοι είχαν όμως διαφθαρεί και επιδίδονταν ακόμα και στο σοδομισμό , δέκα από αυτούς κατέφυγαν στο ναό Saint-Merri … Εκεί επικαλέστηκαν το Σατανά, μέσα σε χώρο ιερό, και τον προστάτη δαίμονα τους Baphomet… Ο Σατανάς με τη σειρά του τους έκανε αθάνατους και υπηρέτες του… και μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ανάμεσα μας»

Ένα μήνα μετά από τα γεγονότα της πρώτης ιστορίας

Είχε περάσει ένας μήνας και η Hélène δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Η οικογένεια της είχε αναφέρει την εξαφάνιση της στην αστυνομία. Την υπόθεση είχε αναλάβει ο αστυνόμος Jean Basset. Η οικογένεια της Hélène τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της. Ο αστυνόμος έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για την υπόθεση και τους υποσχέθηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του.
Αφού ολοκλήρωσε την έρευνα του στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και αφού οι έρευνες δεν είχαν οδηγήσει πουθενά, αποφάσισε να επισκεφτεί την εκκλησία Saint-Merri στο Παρίσι.

Εκκλησία Saint-Merri

Εκείνη τη μέρα δεν έλεγε να σταματήσει να βρέχει. Έφτασε στο ναό αλλά δεν μπήκε κατευθείαν μέσα. Στάθηκε για λίγο κάτω από την ομπρέλα του και άναψε ένα τσιγάρο. Χάζεψε τους δαίμονες που κυριαρχούσαν στις οξυκόρυφες απολήξεις του ναού…και τα περίπλοκα ανάγλυφα με σκηνές από την κόλαση… Πέταξε το τσιγάρο του, έκλεισε την ομπρέλα του και μπήκε μέσα. Στο εσωτερικό του ναού επικρατούσε ησυχία. Η συννεφιασμένη και βροχερή μέρα σε συνδυασμό με τα κεριά που άναβαν βοηθούσαν στο να δημιουργηθεί μια αρκετά μυστηριακή ατμόσφαιρα. Ο ναός έμοιαζε άδειος.
-Είναι κανείς εδώ;
Ο ιερέας του ναού έκανε την εμφάνιση του.
-Πως θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
Ο αστυνόμος έδειξε το σήμα του και προχώρησε κατευθείαν στο θέμα που τον απασχολούσε. Έδειξε μια φωτογραφία της Hélène και ρώτησε τον ιερέα αν είχε δει την κοπέλα.
-Ναι, βέβαια… Την θυμάμαι, πολύ ευγενική κοπέλα. Μελετούσε την ιστορία του ναού. Πάει περίπου ένας μήνας που την είδα.
-Την έχετε ξαναδεί από τότε;
-Δυστυχώς όχι, λυπάμαι.
Ο αστυνόμος έδειχνε να μην πείθεται απόλυτα αλλά ευχαρίστησε τον ιερέα και έφυγε. Η βροχή έξω είχε σταματήσει και ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του φωτίζοντας από κάθε πλευρά το ναό και τα περίτεχνα βιτρό του.
Το ίδιο βράδυ…

Ο αστυνόμος ήταν στο διαμέρισμα του. Είχε κάνει ένα μπάνιο και είχε ξαπλώσει. Στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι ήταν ένα ποτήρι με ουίσκι. Πήρε στα χέρια του ένα βιβλίο που είχε δανειστεί από την Εθνική βιβλιοθήκη για τους ναούς του Παρισιού. Ένα τέταρτο μετά τον είχε πάρει ο ύπνος.
Η πόρτα στο διαμέρισμα του αστυνομικού Jean Basset χτύπησε. Ο αστυνόμος ξύπνησε. Κοίταξε το ρολόι του, ήταν 3 το πρωί. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την πόρτα.
-Ποιος είναι;
Κοίταξε από το ματάκι της πόρτας και με έκπληξη διαπίστωσε πως απ’ έξω στεκόταν η Hélène.
-Μισό λεπτό.
Φόρεσε το μποξεράκι που βρισκόταν στο πάτωμα και άνοιξε την πόρτα.
Η Hélène με το που άνοιξε η πόρτα μπήκε μέσα.
-Μα τι, πως;
Ο αστυνόμος δεν πήρε καμία απάντηση…
Η Hélène άρχισε να τον φιλάει. Σε λίγο θα βρίσκονταν γυμνοί να κάνουν έρωτα. Ο αστυνόμος κάποια στιγμή σταμάτησε και την κοίταξε στα μάτια. Τότε με φρίκη διαπίστωσε πως το σώμα της Hélène άρχισε να μελανιάζει και να αποσυντίθεται… Μια τούφα από τα μακριά μαλλιά της έμεινε στα χέρια του… Αίμα και κομμάτια από σάρκα και δέρμα άρχισαν να πέφτουν στο πάτωμα. Ένα μαύρο υγρό, ανακατεμένο με αίμα άρχισε να τρέχει από το στόμα της. Μια φωνή ακούστηκε, η φωνή της Hélène… «Στο Ναό…»
Η Hélène είχε εξαφανιστεί…
Φόρεσε τα ρούχα του και βγήκε στο δρόμο. Παρά την προχωρημένη ώρα ήταν αποφασισμένος να πάει στο ναό.

Εκκλησία Saint-Merri

Έφτασε στο ναό. Έξω επικρατούσε η σιωπή. Προχώρησε προς την κεντρική είσοδο. Ήταν ανοιχτά. Άνοιξε σιγά την πόρτα του ναού και κρυφοκοίταξε. Πάγωσε. Παρακολουθούσε ένα όργιο αίματος και ανίερου έρωτα. Τι ήταν αυτά τα πλάσματα; Είχαν άσπρο πρόσωπο και κόκκινα μάτια και δόντια… Κατασπάραζαν μια ομάδα ανθρώπων, ενώ κάποια από αυτά τα πλάσματα συνουσιάζονταν μαζί τους ταυτόχρονα. Στο κέντρο του ναού, μπροστά από την Αγία Τράπεζα δέσποζε ένας ανάποδος σταυρός. Ένα από αυτά τα πλάσματα παρακολουθούσε. Ο αστυνόμος τον αναγνώρισε… ήταν ο ιερέας…Αφού τελείωσαν, είδε να μετακινούν μια πλάκα κάτω από το σταυρό και να αποχωρούν.
Την αρχική αμηχανία διαδέχθηκε η αποφασιστικότητα. Ότι και αν ήταν αυτά τα πλάσματα, έπρεπε να τα σταματήσει…
Δεν έχασε χρόνο, κατευθύνθηκε στο αμάξι του και άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Πήρε τα δύο μπιτόνια βενζίνης που είχε πάντα στο αμάξι και επέστρεψε στο ναό. Μπήκε μέσα. Το αίμα είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε ίχνος απ ‘ότι συνέβη πριν λίγο. Στη θέση του ανάποδου σταυρού υπήρχε ένας κανονικός. Κατευθύνθηκε προς τα εκεί και μετακίνησε την πλάκα που είχαν μετακινήσει τα πλάσματα νωρίτερα. Μια πέτρινη σκάλα οδηγούσε σε ένα υπόγειο δωμάτιο. Στο χώρο έκαιγαν κεριά. Τότε διαπίστωσε πως οι κόκκινοι περίεργοι κατ’ ομολογία τοίχοι του υπόγειου διαμερίσματος κινούνταν… Με το φως των κεριών δεν έβλεπε καλά…
-Θεέ μου…
Οι τοίχοι ήταν φτιαγμένοι από ανθρώπινο δέρμα, σάρκα και αίμα. λειτουργούσαν σαν κουκούλια για τα πλάσματα αυτά… Ο ναός ήταν ζωντανός…Ο ναός τρεφόταν από τα θύματα τους. Άνοιξε τα μπιτόνια και έλουσε τους τοίχους…
Στο κέντρο του χώρου ήταν τοποθετημένο ένα γλυπτό…
«Διαβολική αναπαράσταση, ερμαφρόδιτο αγαλματίδιο , ο Baphomet αποτελούσε μια -πανθεϊστική και μαγική απεικόνιση του απόλυτου-. Θεωρούνταν προστάτης των Ναϊτών»
Η φωνή που ακούστηκε ήταν του ιερέα που ήταν ακριβώς πίσω του… Ο αστυνόμος έκανε στροφή και οπισθοχώρησε…
Ο ιερέας παρατήρησε τα μπιτόνια… Ο αστυνόμος έβγαλε τα σπίρτα από την τσέπη του, άναψε ένα και το πέταξε στον τοίχο. Ο ναός τυλίχτηκε στις φλόγες… Κραυγές και ουρλιαχτά άρχισαν να βγαίνουν μέσα από τους τοίχους…Γύρισε να δει τον ιερέα αλλά είχε εξαφανιστεί… συνειδητοποίησε τότε πως ο ναός ολόκληρος καιγόταν και πως αν έμενε λίγο ακόμα εκεί θα γινόταν και ο δικός του τάφος…
Βγήκε έξω… άναψε ένα τσιγάρο και παρακολούθησε για λίγο το ναό που καιγόταν…
Σε λίγο θα ερχόταν η πυροσβεστική… έπρεπε να φύγει… κανείς ούτως ή άλλως δεν θα πίστευε την εξήγηση του.

Το ίδιο πρωί…

Ο αστυνομικός Jean Basset βρισκόταν στο διαμέρισμα του. Είχε κάνει ένα μπάνιο και παρακολουθούσε τις πρωινές ειδήσεις στην τηλεόραση. Μια δημοσιογράφος ανέφερε « Η εκκλησία Saint-Merri στο Παρίσι χρονολογούνταν περίπου από το 1500 με 1552. Χθες βράδυ το σπουδαίο αυτό θρησκευτικό μνημείο τυλίχτηκε στις φλόγες. Η αστυνομία κάνει λόγο για εμπρησμό. Με απόφαση του δημάρχου ο ναός θα αναστηλωθεί.» Έκλεισε την τηλεόραση και έκανε να φύγει… Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος. Έξω τον περίμενε ο ιερέας…
-Νόμιζες ότι θα τελείωνε έτσι;
Ο ιερέας όρμησε καταπάνω του και κάρφωσε τα δόντια του στο λαιμό του αστυνομικού…

3 χρόνια μετά…

Ο ναός Saint-Merri ήταν έτοιμος να λειτουργήσει ξανά. Οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα και ο ιερέας του ναού υποδεχόταν για ακόμα μια φορά το ποίμνιο του…

ΤΕΛΟΣ

Ακολουθούν στο Toymaker’s Diary

Είδωλο στον καθρέφτη…και αν το είδωλο που αντικρίζεις στον καθρέφτη δεν είναι το δικό σου;

Αυτό…δεν έπρεπε να γεννηθεί…τώρα που γεννήθηκε δεν θέλει να πεθάνει…

Σφαγή σε έρημο επαρχιακό δρόμο 2: Αδιέξοδο…

The pelt Killer aka Γραμμή αίματος…το 3ο post…

36 σχόλια:

 1. "Φόρεσε το μποξεράκι που βρισκόταν στο πάτωμα και χωρίς να μπορεί ή να θέλει να κρύψει την στύση του, άνοιξε την πόρτα."

  Αυτό δεν είχαμε πεί πως θα γράφαμε??? Ντροπή να λογοκρίνεσαι Toymaker.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτες οι ιστοριες με θρησκεια και παραθρησκευτικα πολυ με αρεσουν! Ευγε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @BUTTERFLY
  Kαλημέρα κούκλα. Τα εύσημα στον άρχοντα του τρόμου Toymaker. Αλήθεια, αύριο είσαι για X-Files????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι εννοεις να παμε να το δουμε; Βασικα δεν ειμαι και πολυ του σινεμα. Thanks anyway!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @BUTTERFLY
  E, nai aytό εννόυσα λέμε να πάμε μερικά μπλογκόπαιδα να δούμε την ταινιάρα (καλά πατάτα λένε πως είναι αλλά who cares).

  Βασικά η πρόσκληση ισχύει για όλους αύριο κάπου κέντρο σε κάνα STER το βλέπω, κάτα τις 21:00 έτσι για χαβαλέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ok μπορεί η Helene να "διαλύθηκε" αλλά αυτός δεν ήταν λόγος να φύγει έτσι ο αστυνόμος Μπέκας!!!!! άντρες σου λέει μετά, όλοι ίδιοι!
  (Toy...ακόμα ενα αριστούργημα! φιλί!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πολύ όμορφη ιστορία! Άραγε πόσα από αυτά τα στοιχεία θα είχα χώρο στην πραγματικότητα? Καμιά φορά μέσα από τη φαντασία βλέπεις πραγματικά στοιχεία.
  Φιλιά να έχεις μια όμορφη μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και μένα αυτό το είδος με θρησκεία και μυστήριο και δαίμονες πολύ μ' αρέσει! Πλέον και σαν λογοτεχνία το ζητάω! Μπράβο Toy! Επανεμφάνιση όμως η Helena ε;; Είχε αποθημένα μάλλον σεξουαλικά..
  Καλησπέρα Μάλερ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αρχικά θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μου τον mahler που φιλοξενεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας. Σε λατρεύω!
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πω σε όλους σας που αγαπήσατε τόσο και την πρώτη ιστορία αλλά και τη συνέχεια της.
  Αυτή η αγάπη σας με κάνει και συνεχίζω.
  Όσο για το Ναό...
  Τον Σεπτέμβρη έρχεται hosted πάντα by mahler "Ο Ναός 3: Requiem" και λίγο καιρό μετά "Ο Ναός: η αρχή του κακού".

  Γατούλι μου σ' αγαπώ πολύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καλά εκεί που καθόμουν και το διάβαζα, ξαφνικά παίρνει μπρος και το ηχητικό(γιατι ο pc είναι λίγο αργός)και πετάγομαι πάνω.Τι hellίστικη μουσική είναι αυτή.Πάντως όχι μόνο το παρουσίασες αλλά και το σκηνοθέτησες κιόλας το γραπτό του toymaker.
  Ισχύει το αυριανό σινεμαδάκι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οοοο!!!

  Εύγε φιλολογοτέχνα Mahler που φιλοξενείς τις ιστορίες του φίλου σου!

  Τώτα υποτίθεται ότι εγώ δεν έπρεπε να το διαβάσω... χεχε... οι κανόνες φτιάχτηκαν για να τους καταπατάμε!

  Φιλάκια και στους 2...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!

  @One happy dot
  Άντρες, γουρούνια καλή μου πάντα...

  @ILive2LoveMe
  Πραγματικότητα, φαντασία, ποιός ξέρει στα αλήθεια...

  @Hfaistiwnas
  Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία του φίλου μας. Η Ελένα έκανε τρελή επανεμφάνιση γιατί έριξε τις οικονομικές της απαιτήσεις και οι παραγωγοί την έβαλαν και στο νέο επεισόδιο. χαχαχαχα

  Προς τον διαγράψαντα το σχόλιό του: Φίλε μου δεν χρειαζόταν να το σβήσεις, μια χαρά σχόλιο ήταν :)

  @toymaker
  Νιααααρ νιαου....
  Εγώ ευχαριστώ φίλε μου.

  @Kyzikos
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, η μουσική είναι από "Μάτια ερμητικά κλειστά". Ο σημερινός κινηματογράφος αναβάλλεται λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό. Θα κανονίσουμε άλλη μέρα.

  @Antoine
  Τι εννοείς δεν έπρεπε να το διαβάσεις???? Έχω χάσει κάτι??? Καλημέρα γιατρέ μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Λέει καλέ ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18... χιχι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Antoine
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Φιλιά γιατρέ μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μπορείς να μου πεις πώς μπορείς να αναρτήσεις ένα video από το you tube?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ενδιαφέρον στόρι για ενδιαφέρον σενάριο για ενδιαφέρουσα ταινία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μια χαρά η ιστοριούλα!!! Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. την διευκρίνιση για άνω των 18 έπρεπε να την βάζατε με μπολντ. γιατί δεν την πρόσεξα. και την διάβασα την ιστορία. λολ. φιλιά τού μποθ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Με τις ιστορίες τρόμου οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τα πάω καλά..και μετά από αυτή την ανάρτηση νομίζω ότι φοβάμαι να σε ξαναδώ (τέρας)..αλλά θα το προσπαθήσω..Καληνύχτες μετανιωμένες που έχασαν ακόμα μία συνάντηση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @Ανώνυμος
  Είδα σε άλλα μπλόγκ πως σου απάντησαν κάποια παιδιά για αυτό που ρωτάς. Αν ακόμη έχεις πρόβλημα πές μου και με χαρά να σε βοηθήσω. Καλό βράδυ.

  @L' Aesthéte Soleil
  Να το προωθήσουμε δηλαδή??? Έχεις καμιά άκρη??? Καλώς ήρθες από τα μέρη μου.

  @predo
  Ναι ο Toymaker έγραψε πάλι. Σε ευχαριστώ που πέρασες και διάβασες την ιστορία.

  @b|a|s|n\i/a
  Είσαι απίστευτος!!! Καλό βράδυ φίλε μου.

  @Όναρ
  Μπα, αφού είδες είμαι ακίνδυνος. Όσο για την συνάντηση κάτι θα κανονίσουμε από βδομάδα οπότε θα χαρώ να σε δώ αν δεν έχεις πάρει βόλτα τις εξοχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πολύ ωραία ιστορία, μου άρεσε πολύ και το απαισιόδοξο φινάλε, περιμένω και τα επόμενα δυο μέρη λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. http://kostassol.blogspot.com/

  epeidi to wordpress mas ekleise…metaferthikame edo…opote an thes proothise to kai esy k vale mas sto blogroll ..thanks k pali..siga siga ola ta arxeia tou madvillage tha anevoun

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Γιατί όχι; Γνωρίζω προσωπικά 2 σκηνοθέτες. Των ταινιών "Ηφαίστειο" και "Το όνειρο του σκύλου"
  Φτιάξτε και ένα με κλόουν, αφού συμπάσχουμε, και τα ξαναλέμε ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις... Αύριο λίγο πριν χαράξει ξημέρωμα Παρασκευής... στο Toymaker's Diary έρχεται "Ο κλόουν"...ξεκίνησε σαν παιδικό πάρτι... θα καταλήξει σε μακελειό(η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε 1 post και είναι αφιερωμένη στον L' Aesthéte Soleil)

  With all my love
  Toymaker

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Από τα καλύτερα του παιχνιδοποιού στο καλύτερο παιδί εδώ μέσα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @hourglass
  Κι εμένα μυ αρέσουν τα απαισιόδοξα φινάλε, αυτά στα οποία κερδίζει το κακό. Καλησπέρα Γιατρέ μου.

  @kostassol
  Οκ φίλε μου ενημερώθηκε το μπλόγκ ρόλ μου. Να είσαι καλά.

  @L' Aesthéte Soleil
  Ορίστε από ότι βλέπω ο toymaker ανταποκρίθηκε άμεσα για να κάνει ιστορία τον τρόμο και των 2 μας για τους κλόουν.

  @toymaker
  and the Oscar goes to...

  @PAVLOS
  Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία του φίλου μας. Σε ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια άλλα δεν τα αξίζω. Έχω κι εγώ τη σκοτεινή πλευρά μου. Όταν επισκεφτώ τον Πύργο σας πάντως, θα την αφήσω στο σπίτι μου και θα έρθω μόνο με την καλή μου πλευρά. Φιλάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Η ιστοριούλα είναι σούπερ!
  Αν δεν ήταν δεν θα είχα την υπομονή να τη διαβάσω όλη καλοκαιριάτικα!
  Νά σαι καλά καγκελάριε κι εσύ toymaker...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. τι; δεν θα έχει 3ο μέρος; α, τα λεφτά μας πίσω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. @Blueprints
  Έρχεται το Σεπτέμβριο...
  Ο Ναός 3: Requiem...

  Πολλά πολλά φιλάκια καλέ μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ευχαριστώ αμφότερους. Ανυπομονώ να διαβάσω το στόρι για τον σατανικό κλόουν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. @L' Aesthéte Soleil
  Η ιστορία για τον κλόουν είναι on line στο Toymaker's Diary...

  Καλημέρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. @Ασκαρδαμυκτί
  Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε. Ο φίλος Toymaker είναι αστέρι.

  @BLUEPRINTS
  Θα έχει είναι δυνατό να μήν έχει?

  @toymaker
  Και πάλι ευχαριστώ πολύ πολύ.

  @L' Aesthéte Soleil
  Πάω κι εγώ μαζί σου να το διαβάσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ποσα μπουκαλια ηπιες??Πες μου λιγο!!!!!Οχι πες μου γιατι η κατασταση σου ειναι σοβαρη!!

  Οταν εγω λεω το 2012 θα ρθει ο Αντιχριστος, ελπιζω να προλαβω να αποκτησω γκομενο μεχρι τοτε!!χαχα!!

  Φιλακια ομορφουλη μ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. @Salonika3
  Εγώ ελπίζω να έχω πάρει πτυχίο μέχρι τότε. Πάντως η ιστορία δεν είναι δικιά μου οπότε άλλον να ρωτήσεις για τι πιώμα. Καληνύχτα τρελό αγόρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails