Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Orest ist tot???

Είναι ο Ορέστης νεκρός???
Και αν αυτό δεν είναι αλήθεια, που βρίσκεται το ψέμα και που η πραγματικότητα???
Στην "αλήθεια" της συζυγοκτόνου Κλυταιμνήστρας, ή στην "αλήθεια" του μητροκτόνου Ορέστη????

«Πάντως η ζωή δεν είναι τόστ, και η αλήθεια τυράκι- ζαμπονάκι για να είναι πάντοτε στην μέση».

Ας μιλήσουμε λοιπόν για την αλήθεια, με λέξεις (όπως αφελώς έπραξα πιο πάνω εγώ), μουσική ή ό,τι άλλο επιθυμείτε εσείς, λίγο πρίν όλοι μας χαθούμε στην αλήθεια(???) της θάλασσας και του καλοκαιρινού ήλιου.

Προσκαλώ (χωρίς να αποκλείω οποιονδήποτε άλλο) σε αυτή την συζήτηση τους: Basnia, Tulipa nera, Mailo, Coming through, WanteD, The hourglass, Profilaktiko, Liaki, Alexis, Antoine, Negma, Krasi kai nero sta oneira mas, Sink into oblivion, Νaya, Mr. Wintour, Butterfly, One Big DJ, Akon, Οναρ, Αρτάνις .

Έχω την εντύπωση πως έχωσα πολύ κόσμο....Παίδες sorry, παίζετε αν θέλετε φυσικά, προσκαλείτε όσους θέλετε, γράφετε ό,τι θέλετε, αρκεί να είναι "ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Αυτά και καλή μας εβδομάδα :)


Birgit Nilsson & Gwyneth Jones Final Scene Elektra_Wiener Staatsoper. January 22, 1982



Υ.Γ: Και αν θέλετε όντως να ξεκινήσει καλά η βδομάδα, περάστε από τον μεγάλο μας DJ (One Big DJ) και ακούστε το θαυμάσιο κομμάτι που έχει βάλει και έχω κολήσει και ακούω ώρες ξανά και ξανά.

83 σχόλια:

  1. loipon...tha prospathisw na antapokrithw argotera...otan exw orgasmo kallitenxiko...:P....twra thelw nallaxeis to videaki kai na valeis tin kwlogria agnes apo tin persini ilektra!!!!!TWRA!:P....na deis pws tha diwxneis ton kosmo:P...
    PS. ante na valeis videaki apo tin peiramatiki:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυσκολα βαζεις, αλλα γουσταρω τα δυσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οκ! δέχομαι την πρόσκληση... αν και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάς:S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    Επειδή με κράξανε πολλοί για το autoplay θα το σταματήσω στο μέλλον. Άλλα ήθελα αυτό να παίζει αυτόματα. Καλή βδομάδα σε όλους.

    @Mr. Wintour
    ahhahahaha όχι το βίδεο δεν το αλλάζω. Αρκετά υποφέραμε όσοι το είδαμε πέρσι (σεβασμό όμως στην Αγνή, δεν τα λεεί όπως πρώτα αλλά σεβασμό). Και φύσικά γράφεις αν και όποτε θές, και αυτό ισχύει για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @BUTTERFLY
    Ε, για τα δύσκολα είμαστε. Σε περιμένω λοιπόν

    @comingThrough
    Ζητάω να μιλήσεις για την Αλήθεια. Εγώ ασ πούμε επέλεξα ένα χαζό τρόπο για να πώ πως αυτή δεν βρίσκεται πάντοτε στη μέση. Εσύ μπορείς να γράψεις, σχεδιάσεις βάλεις μουσική, κάνοντας ένα πόστ για την Αλήθεια ως έννοια, ως βίωμα. Κάτι τέτοιο.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eyxaristw poly! Tha antapokrithw alla pes mou kati. Gia ti alitheies na milisoume diladi? Kapou blokara..to exw kapsei kai ligo..hehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mahler....tha to grapsw fisika...apla prp na xw ligi empnefsi:P....kai gia na xei ton diko mou sevasmo tha prepei na xei ligo aftosevasmo na tragoudaei opote mporei...an mporei....o nai...eimai apo tous ligous ellines antibaltsikous!:P...
    PS. imoun sti parastasi pou de ta elege katholou omws:P
    PS2. giati na pethanei i nielsen?
    PS3. i love jones!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα!

    θα σε παραπέμψω σε παλιότερο ποστ μου, που είναι σαν να έχει γραφτεί γι' αυτό το παιχνίδι, μια και το θέμα του είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ:

    http://stellanelcielo.blogspot.com/2007/08/blog-post_25.html

    Φιλούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @One Big DJ
    Βασική μου σκέψη δεν ήταν να μιλήσω για συγκεκριμένη αλήθεια άλλα γενικά για την έννοια. Μπορείς να το επικεντρώσεις υποθέτω κάπου, π.χ. την αλήθεια στον Έρωτα (καλά ο καμένος όλο εκεί το πάω) ή κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω... Ασ πούμε η Negma το έπαιξε το παιχνίδι...πέρσι λολ. Μπορείς πάντως να το κάνεις μουσικό το πόστ, ειδικότητά σου άλλωστε. Σε αφήνω να σκεφτείς και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Negma
    Ναί όντως το έπαιξες...Θα μιλήσουμε λοιπόν για να κανονίσουμε. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Mr. Wintour
    Συμφωνώ σε όσα λές, πως πρέπει να τραγουδάει ότι μπορεί και όταν μπορεί, απλά εξέφρασα την "αντίθεσή" μου στην κάπως σκληρή ορολογία που χρησιμοποίησες. Θα μου πείς και την Μαντόνα έτσι την λέμε, αλλά οκ ως προς την Μπάλτσα μιλάμε για άλλο εντελώς επίπεδο. Σεβόμαστε τον μύθο, όπως φυσικά πρέπει να τον σέβεται και η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περί αλήθειας ο λόγος λοιπόν...
    Μας βάζεις δύσκολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mahler sou apintisa...an k de marese...tespa....
    Ontws to kologria itan ligo kapws, alla eixa thesei to pixi psila, kai afti mou ton katevase kata poli:P....
    PS. eimaste oi monoi p de pirame tickets gia ti madonna?:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Mr. Wintour
    Εγώ, εσύ και ο Toymaker είμαστε νομίζω οι μόνοι που αδιαφορήσαμε πλήρως...Α, τώρα που το σκέφτομαι και άλλοι 3 μπλόγκερσ, σύνολο 6 άτομα. χαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Μάλερ...Λοιπόν, και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο, αν και η Κλυταιμνήστρα αρκετό παραπάνω...ΚΙ αυτό επειδή, υπέστη πολλά από τον μλκα Αγαμέμνονα, και βρήκε την ευκαιρία κατα την άφιξη του στις Μυκήνες να το ξεφωρτωθεί γαι τα καλά, αν και άργησε, έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα...Όποιον όμως από τους δυο τραγωδούς που επεξεργάστηκαν τον μύθο (αν και ο Ευρυπίδης διαφέρει όπως πάντα) να διαλέξεις, και οι δύο καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα:Η Κλυταιμνήστρα έπρεπε να πεθάνει καθώς σκότωσε τον νόμιμο σύζυγό της, άσχετα το τί έκανε σ' αυτήν και σε πολλούς άλλους...
    Λοιπόν, τέτοια ήταν η εποχή, και τέτοια τους συνέφερε να λένε...Υποστηρίζω την Κλυταιμνήστρα λοιπόν, να αγιάσει το χεράκι της...Όσο για τον Ορέστη, πρέπει να πω, οτι δεν διακρινόταν έτσι κι αλλιώς για την εξυπνάδα του, ή για τους τρόπους του...Ένα πλήθος μύθων το αποδεικνύει...Ίδιος ο πατέρας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημέρα... thanx για την πρόσκληση... κάτι θα ετοιμάσω.... stay tuned

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να δεις βρε τι αδυναμια σου εχω, ανταποκριθηκα κιολας!
    Βεβαια, δεν βγαζω και πολυ ακρη απο οσα εγραψα, αλλα δεν πειραζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα όλο το μπλοκ μια αλήθεια δεν είναι; μα αφού θες και ένα ποστ πιο συγκεκριμένο για την αλήθεια ως έννοια, ως βίωμα, είχα κάνει μία ανάρτηση λίγο παλαιότερα ;)
    http://basdiction.blogspot.com/2008/05/blog-post_29.html
    ευχαριστώ για την πρόσκληση!
    φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η αληθεια ειναι σαν την αγουρι ελια , την δακωνεις και μετα την φτηνεις , ελεγε καποιος , και καποιος αλλος συμπληρωσε , προσεξε γιατι υπαρχει κινδυνος να πνιγεις με το κουκουτσι.
    δυσκολα βαζεις mahler καλοκαιριατικα .
    θα δω τι μπορω να κανω , αλλα στο μπλογκ μου γραφω μονο αληθειες ,εκτος απο καποια πραγματα που δεν ανεφερω. ευχαριστω για την προσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μου 'ρθε ενας μικρος οιστρος και απαντησα στην αληθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη βρίζετε την Αγνήηηηηηηη, σπαράζει η καρδιά μου!!! Αντε μη σας τη βάλω να λέει Μανόν Λεσκώ κ φρίξετε ομού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν και δε μ' αρέσει να πηγαίνω πουθενά απρόσκλητος, ήρθα να παίξω στο παιχνίδι περί αλήθειας. ;-)

    Συμφωνώ το λοιπόν ότι η αλήθεια σπάνια είναι ακριβώς στη μέση. Όπως και σπάνια είναι στο ένα ή στο άλλο άκρο. Συνήθως γέρνει προς τη μια ή την άλλη μεριά του ζυγού.

    Πώς όμως μπορεί κάποιος να βρει πού ακριβώς βρίσκεται, εφόσον καθένας από μας, υποκειμενικά βλέποντας τα γεγονότα, σχηματίζει τη δική του εκδοχή για την αλήθεια;

    Μια άποψη θα μπορούσε να λέει ότι συγκεντρώνοντας τις αλήθειες όλων των συμμετεχόντων καταλήγεις σε μία και μόνη συνιστώσα, η οποία και ταυτίζεται με την αλήθεια.
    Σωστά; Δίκαιο ακούγεται...

    Χμ... Όμως έτσι, όταν η αλήθεια αναζητείται από δύο μόνο συμμετέχοντες, τότε βρίσκεται όντως ακριβώς στη μέση του τοστ!

    Θα το βρω, δεν μπορεί...

    Μήπως η αλήθεια, τότε, είναι η συνιστώσα που καθορίζεται από όλες εκείνες τις αλήθειες των συμμετεχόντων, εξαιρώντας τις αλήθειες των δύο άμεσα εμπλεκόμενων, που αποτελούν και τα δύο άκρα;
    Ίσως... Ποιος όμως θα εξασφαλίσει ότι είναι ισόποσα κατανεμημένες οι αλήθειες που έχουν επηρεαστεί συναισθηματικά από τη μία ή την άλλη πλευρά και επομένως είναι υποκειμενικές;

    Όταν ο αριθμός των συμμετεχόντων μεγαλώνει, αμβλύνεται και το υποκειμενικό στοιχείο...

    Όταν οι συμμετοχές είναι τόσες ώστε οι υποκειμενικές απόψεις να είναι αμελητέες, τότε μπορεί κανείς να βρει την αλήθεια. Ίσως...!

    Η άλλη άποψη, πιο απλή, είναι καθένας από μας να αποδεχτεί ως αλήθεια αυτή που έχει μέσα του και τον εκφράζει. Επισφαλές βεβαίως βεβαίως, καθώς δεν είμαστε μόνοι μας σ' αυτό τον κόσμο...

    Σας κούρασα, ε; :-)

    Homework (διαχρονικό!):
    - Το αβγό γέννησε την κότα.
    - Η κότα γέννησε το αβγό.
    Ποια είναι η αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. A ωραια δεν ειμαι η μονη που δεν καταλαβα!!Ενα ποστ για την αληθεια-οχι απαραιτητα αληθινο ε??Θα γραψω οσονουπω.
    φιλιααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @brainwaves...εχεις κανει στατιστικη?
    τη κατανομη να ακολουθησουμε ?
    αλλα οσο μεγαλυτερο το δειγμα το μικροτερο το σφαλμα . και οσοι περισσοτεροι οι παραμετροι τοσο πιο κοντα στο επιθυμητό αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. brainwaves ενδιαφέρουσα η άποψή σου... έχει μία βάση...

    αλλά ας μη μπλέξουμε και στατιστική... μου θυμίζει το δεύτερο έτος μου :(

    έγραψα και εγώ κάτι για την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to κρασί & νερό στα όνειρά μας:
    Θα ακολουθήσουμε κατανομή κατά Gauss!!
    Για να πω την αλήθεια (τη δική μου πάντα!!!) κατάλαβα λάθος το παιχνίδι του mahler76 και αντί να γράψω για την αλήθεια στο blog μου, έγραψα εδώ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...θα γράψω σύντομα κάτι και εκεί ωστόσο...

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Tι να πεις για την αλήθεια;;; Εκεί που δεν την θες εμφανίζεται... χιχι! Φιλιάά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σ'ευχαριστώ και πάλι για τη νέα πρόσκληση, ξέρεις πως μ'αρέσουν τα παιχνίδια! :) Πέμπτη απόγευμα θα έχεις την απάντησή μου! (Ναι, έχω και αύριο και Πέμπτη πρωί διόρθωση- ίου!) Μια απορία: πρέπει να αναφέρουμε τη λέξη 'αλήθεια' ή μας αρκεί να προκύπτει ως έννοια από τα συμφραζόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. diko soy paixnidaki?... anevainume vlepw sto sync, tosa kainuria blogs exwses allwste e?... :PPP

    i'm proud of u!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Akon
    ε, ναι κάτι δύσκολο έτσι για καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Artanis
    Καλημέρα Artanis μου.
    Εξαιρετικά τα όσα γράφεις. Όμως σκέψου το εξής. Η Κλυταιμνήστρα σκοτώνει τον Αγαμέμνονα πάνω από όλα για την δολοφονία-θυσία της κόρης τους Ιφιγένειας. Όμως αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί η Ιφιγένεια είναι ζωντανή (όπως μαθαίνουμε στα σίκουελ). Οπότε η πράξη της Κλυταιμνήστρας στερείτε ηθικού ερείσματος. Άλλα και αν ακόμη η κόρη της ήταν νεκρή, είχε δικαίωμα να σκοτώσει τον Αγαμέμνονα που ακολουθούσε τις εντολές των Θεών??? Άρα η Αλήθεια των Θεών είναι ανώτερη από αυτές των ανθρώπων???
    Καλά δεν περιμένω να το λύσουμε το θέμα, έτσι καταθέτω σκέψεις με το πρωινό μου γάλα.
    Καλή σου μέρα και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλέ μου mahler μόλις διάβασα και πάω να γράψω......σε περιμένω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @One Big DJ
    Έλα βρε αγόρι, αφού το έχεις γιατί γκρινιάζεις????
    Καλημέραααα

    @ProFyLaKtiKo
    Είδα πως έγραψες. Μόλις τελειώσω από εδώ θα πάω να δώ. Καλημέρα.

    @BUTTERFLY
    Καλά τόσο άμεση ανταπόκριση δεν την περίμενα. Πάω να δώ.Καλημέρα, α και καλό μήνα βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @b|a|s|n\i/a
    Καλά αυτή την ανάρτηση πως και δεν την πρόσεξα? Καλά έχει πολύ υλικό για σχολιασμό...
    ΚΑλή σου μέρα και καλό μήνα.

    @κρασι & νερο στα ονειρα μας
    Και μόνο το ότι μπορείς να πνιγείς από αυτήν θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή σου, αν και είδα πως τα πήγες πολύ καλά με την ανάρτησή σου.
    Καλή σου μέρα και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Parsifal
    Αγνή και τα μυαλά στο μπλέντερ. Εκείνο το ρεσιτάλ της Νόρμαν πότε θα το ανεβάσεις να γίνει πάταγος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @brainwaves
    Γιατρέ μου, εδώ μπορείς να έρχεσαι όσο "απρόσκλητος" θές.
    Δεν μας κούρασες καθόλου με τα όσα γράφεις. Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λές. Πως όσο μεγαλύτερο το δείγμα τόσο μικρότερο το σφάλμα (αχ μου θύμησες Πιθανότητες που κάναμε 3η Λυκείου)... Όμως ακόμη κι αν αυτό ισχύει, πως γίνεται σε θέματα που εμπλέκονται μόνο 2 άνθρωποι να πάρεις την γνώμη πολλών περισσότερων για την αλήθεια???
    Ίσως είναι ασφαλέστερο να κάνουμε αυτό που λές στο τέλος...χμ δεν ξέρω... με απορίες μένω.
    Καλή σου μέρα και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Naya
    Ένα μή αληθινό πόστ για την αλήθεια λοιπόν. Σε περιμένω. Καλή σου μέρα.

    @κρασι & νερο στα ονειρα μας
    Εγώ έκανα μόνο στην 3η λυκείου. Να υποθέσω εσύ έχεις κάνει περισσότερο? Έχει ενδιαφέρον όμως να δείς το θέμα της αναζήτησης της αλήθειας με τέτοιους όρους. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ProFyLaKtiKo
    Μαζευτήκαμε πολλοί των θετικών επιστημών ή μου φαίνεται???

    @brainwaves
    Ναι θεωρητικά έπρεπε να κάνεις ανάρτηση στο μπλόγκ σου, αλλά και η κουβέντα που κάνουμε από εδώ έχει τη σημασία της. Σε ευχαριστώ πολύ που περνάς γείτονα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Hfaistiwnas
    χαχαχαχα αυτό ξαναπές το φίλε μου. καλή σου μέρα!!!

    @tulipa nera
    Όποτε θές δεν υπάρχει βιασύνη. Και ναί η λέξη μπορεί και να μήν υπάρχει. Καλό κουράγιο με τις διορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @LIAKI
    Έχω και τα προηγούμενα που δεν έχω διαβάσει, θα έχω μελέτη να κάνω. Καλή σου μέρα και σε ευχαριστώ που περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Ανώνυμος
    "I am proud of you"...και έπρεπε να γίνουν τόσα για να ακούσω μια καλή κουβέντα?? Be proud of me αν περάσω μερικά μαθήματα στην εξεταστική. Όσο για το sync ξέρεις ποια είναι η θέση μου.
    Χαίρομαι που είσαι καλά και περιμένω κάποια στιγμή όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να μάθω νέα σου. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλούλη μου εννοείται ότι έχεις ουκ ολίγα να διαβάσεις απλά inform τελείωσα....!!!!!Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Ο δρόμος της αλήθειας περνάει πάνω από ένα σκοινί, που δεν είναι τεντωμένο σε μεγάλο ύψος, αλλά ακριβώς λίγο πιο πάνω από τη γη. Φαίνεται περισσότερο να προορίζεται να σκοντάφτουν οι άνθρωποι, παρά να βαδίζουν πάνω σ' αυτό."
    Φραντς Κάφκα

    Μ'αρέσει αυτό το παιχνίδι, θέλω να παίξω κι εγώ...

    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @LIAKI
    Ok θα περάσω σύντομα. Φιλιά.

    @toymaker
    Να το παίξεις τότε. Εγώ δεν σε κάλεσα γιατί ξέρω δεν παίζεις σε παιχνίδια. Ο Κάφκα είχε πολυ δίκιο το έγραψα και αλλού αυτό. Καλημέρα μικρούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ευχαριστώ για την πρόσκληση!
    Αλλά θα ανταποκριθώ την επόμενη εβδομάδα!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Antoine
    Take your time
    Εδώ ανέβασες 10.000 πίνακες ζωγραφικής. Φοβερό το αφιέρωμα σου, θα σχολιάσω και από τα μέρη σου. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλό μήνα!!! Με αλήθειες? Ή ψέμματα? Και ποιό είναι το διακριτό όριο?

    "Ο δρόμος της αλήθειας περνάει πάνω από ένα σκοινί, που δεν είναι τεντωμένο σε μεγάλο ύψος, αλλά ακριβώς λίγο πιο πάνω από τη γη. Φαίνεται περισσότερο να προορίζεται να σκοντάφτουν οι άνθρωποι, παρά να βαδίζουν πάνω σ' αυτό." (Βικιφθέγματα, οχι dot-φθέγματα!)

    Καλημέρες αληθινέςς και τεράστιες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. mahler,
    pws itan i lissasmeni gata?
    PS. to oti molis twra m rthe mail apo to festival pou xe episinimenes alles to ligotero 100 adresses diaforwn atomwn einai nomimo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Sas irthe k sas auto to mail pou leei "Giati den exete parei akoma eisithria gia th Fleming??? Eeeee??? Giati????". Den kanw plaka, to Festival esteile ena mail shmera proothontas to recital ths Fleming! K mena 1000 euxaristw mou eipane gia to promotion....Mallon ta phre xontra h Renee kai den poulisan osa eisithria ithelan,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το δίκαιο πάντα βρίσκει τρόπους και ισορροπεί στις καταστάσεις. Με μορφή "ατυχίας", "έκπληξης", "αναπάντεχου", "εκδίκησης" και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε απρόβλεπτο και μελετημένο. Πιστεύω στη "δικαιοσύνη", στη "νέμεση" και επομένως στην αποκατάσταση της "αλήθειας" κάθε φορά που παραβιάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ειμαστε πολλοι που δεν πηραμε εισιτήριο για τη μαντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @Mr. Wintour
    Η Λυσσασμένη Γάτα δεν με έπεισε απόλυτα χθές. Κάποια στιγμή θα σε πώ λεπτομέρειες
    Όσο για το μαιλ, είναι βλακεία τους που το έστειλαν με ανοιχτή κοινοποίηση και είδατε όλοι όλων τα μαίλ.

    @Parsifal
    Εμένα δεν μου ήρθε, δεν έχω όμως δώσει το μαιλ μου στο Φεστιβάλ. Άρα θα έχει εισιτήρια αν το αποφασίσω να έρθω??? Αφού δεν πάω Ματζένα ας πάω Φλέμινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @MAD
    ως ένα βαθμό συμφωνώ. όχι όμως στην εκδίκηση. Όχι πως δεν το έχω σκεφτεί, αλλά είναι κάτι που με ξεπερνάει, δεν θα μπορούσα να την χειριστώ...και στο τέλος θα ένοιωθα ακόμα χειρότερα. Όρκο βέβαια δεν παίρνω πως κάποια φορά δεν θα αφεθώ στην ηδονική φλόγα της εκδίκησης. Δεν είμαι και άγιος.

    @κρασι & νερο στα ονειρα μας
    Ε, ναι το ξέρω απλά ήθελα να κάνω εντύπωση χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πολύ μου άρεσε αυτό που είπες για την αλήθεια και το τόστ!!!

    Εφυέστατο!

    Τα φιλιά μου και καλό σου μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @Από μικρό κι από τρελό
    Είναι που είμαι κοιλιόδουλος γιαυτό!!!
    Καλώς όρισες από τα μέρη μου. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. :-)))))
    Με βλέπεις που χαμογελάω;
    Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι έστω και...τσάτρα-πάτρα... κατάφερα και ξαναδημοσίευσα τα του απολεσθέντος... έστω και χωρίς τα σχόλια...
    Ουφ, ψόφησα σήμερα....

    Καλώς σε βρίσκω εστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

    Ούτε εγώ κατάλαβα το παιχνίδι, πλην όμως είδα πως έπαιξες με ευρηματικό και επιδέξιο τρόπο.

    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Να 'μαι και εγώ ο ακάλεστος. Λέω να έρθω στο party σας επειδή είδα φως΄καθώς πέρασα από έξω. Nice try να μιλήσουμε λίγο για την αλήθεια. Μου έδωσες ωραία ιδέα για ανάρτηση.

    Θα τα πούμε, λοιπόν, στο δικό μου ηλεκτρονικό σπίτι. CU there!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Toymaker και η αφεντιά μου λειτουργήσαμε στο ίδιο ήκος κύματος σε διαφορετικές χρονικές στιγμές...creepy! :) (Θα παίξω κι εγω...στο λέω να το ξέρεις! έθιξες θέμα σε μια χρονική στιγμή που καίει και τσουρουφλάει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ
    Τα είπαμε ήδη από μαιλ. Ελπίζω από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Καλό σου απόγευμα.

    @VK
    Τρελαίνομαι για απρόσκλητους επισκέπτες!!! Πάω και από σένα να τα πούμε εκεί. Καλό απόγευμα και θα κανονίσουμε το καφεδάκι με Αντώνη που λέγαμε.

    @One happy dot
    Να παίξεις να παίξεις πολύ θα το χαρώ. Και την Δευτέρα, θέμα μας θα είναι η ΕΚΔΙΚΗΣΗ, μετά από σχόλιο περί αυτής που έγινε στο πόστ. Καλά καλοκαιριάτικο αντί να ασχολούμαι με κανά γκομενάκι κάθομαι και σκέφτομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. αχ!!!! από μεγάλο κόπο με εβγαλες και ήθελα να στο πω αλλά...ίσως έχεις τους λόγους σου οπότε μας παίρνει και μας το ball!!!! φιλί γλυκό ζουπηχτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @One happy dot
    Τι εννοείς σε έβγαλα από μεγάλο κόπο??? Άντε περιμένω να κάνουμε την e-κουβεντούλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σούπερ αυτό που έγραψες με το τοστ! Τελικά τα πιο σημαντικά πράγματα λέγονται με τα πιο απλά λόγια!

    Δύσκολο πάντως αυτό που ρωτάς και με τόση ζέστη, πού να σκεφτείς;

    Το θέμα βέβαια με την αλήθεια είναι να βρίσκεις πάντα τη δικιά σου!

    Μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Όλοι μιλάνε για αλήθεια...και το ψέμα...

    Ψέμα είναι μια πρόταση που λέγεται από κάποιον με σκοπό να πείσει το κοινό του ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει (ή πιστεύει) ότι η πρόταση είναι αναληθής. (Εάν ο ίδιος ο υποστηρικτής της πρότασης την πιστεύει για αληθή ενώ δεν είναι, έχουμε να κάνουμε με πλάνη και όχι με ψέμα)

    "Πολυμήχανος εστί και πολύτροπος ο ψεύστης, μείζον της πληγής ταύτης ουκ εστί" - Εφραίμ ο Σύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ακόμη δε γνωριστήκαμε καλά καλά και με έχωσες? :P

    Θενξ για την πρόσκληση, φυσικά και τη δέχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. η αληθεια ειναι η πουτανα της καθημερινοτητας ..

    τσα !!!! ηρθα για επισκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. @Sweet and bitter
    Αν ο καθένας μας έχει την δικιά του αλήθεια,πώς θα συνεννοηθούμε??? δεν ξέρω, όντως δύσκολα βάζω καλοκαιριάτικα...καλό ξημέρωμα.

    @toymaker
    Καλά έχει ανέβει πολύ το επίπεδο αυτού του μπλόγκ. Σχόλια με παραπομπές σε λίγο και με βιβλιογραφία. Καλό σου βράδυ.Τα λέμε αύριο από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πολύ καλό το βιντεάκι και άστους να λένε. εντάξει ο strauss δεν είναι και ο λαϊκός (με την καλή έννοια) verdi ή ο ρομαντικός bellini, αλλά η μουσική του αξίζει να την προσέξεις. και κάτι άσχετο, θα ξαναγίνει αυτή η σαββατιάτικη συνάντηση?ήθελα να έρθω να σας γνωρίσω αλλά νόμισα ότι ήταν μόνο για τους ήδη γνωστούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @hourglass
    Γιατρέ μου τι να πώ, πήρα τοθάρρος, αλλά από ότι βλέπω θα ανταποκριθείς. Πολύ χαίρομαι. Να είσαι καλά.

    @skouliki
    Καλώς όρισες, Ωστε πουτάνα η αλήθεια? δεν έχεις και άδικο. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @Kyzikos
    Θα ξαναγίνει αυτό το Σαββατό. Φυσικά δεν ήταν μόνο για τους γνωστούς όπως δεν ήταν μόνο για gay άτομα. Θα σε περιμένουμε στην παρέα μας. Μέχρι τότε θα επικοινωνήσουμε ξανά. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αχ βρε μαλεράκο, γιατί εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω αυτό το ρημαδοπαιχνίδι;!!! :-Ρ
    Είμαι πολύ ζώωον τελικά.... :-) λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. και αφού δεν είναι στη μέση τότε πού είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλησπέρα my dear! Μόλις έδωσα τη δική μου εκδοχή στο παιχνίδι της αλήθειας... (επιτέλους πια, και το άργησα).

    Το πήρες πρέφα πως μ'αρέσουν όλα αυτά τα bloggoπαιχνίδια και όλο με βάζεις σε προβληματισμούς... χεχε... keep on!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τι να πω, βαθιά ερωτήματα. Εγώ είμαι πάντα με τη γυναίκα της υπόθεσης, πάντως :P
    Κάποιος πρέπει να 'ναι και με το μέρος της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ok...

    άργησα, αλλά έκανα κι εγώ το πολυπόθητο post για την αλήθεια...

    περιμένοντας την επόμενη πρόκληση mahler!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Alexis
    Καλημέρα μικρούλη!!! Θα σου εξηγήσω σήμερα από κοντά αν δεν έχεις καταλάβει.

    @LIAKI
    Εμείς τα είπαμε από μαιλ, σύντομα και από κοντά. Καλή σου μέρα.

    @tulipa nera
    Πέρασα και είδα την συμμετοχή σου. Ελπίζω να σε δούμε και απο κοντά σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. @ειρηνη
    Πάντοτε ένας από τους 2 έχει περισσότερο δίκιο, δεν λέω απόλυτο δίκιο αλλά σίγουρα περισσότερο.

    @antigonos
    Ακόμη και αν είναι φόνισσες?

    @brainwaves
    Δόκτορ. Πάω να δώ. Την Δευτέρα θα υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για ένα θέμα που σκέφτομαι. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. α(στερητικό) + λήθη = αλήθεια
    Η αλήθεια ,λοιπόν, είναι ό,τι δεν έχει ξεχαστεί.
    Επίσης , η αλήθεια είναι πικρή, αλλά όχι πάντα! (κυκλοφορεί και σε άλλες γεύσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Από τους καλύτερους ρόλους της Gwyneth Jones!!! Της ταίριαζε γάντι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Επίσης σχετικά με το autoplay: υπάρχει ένα extension για όσους χρησιμοποιούν Firefox το Flashblock, που δεν ανοίγει τα flash (βίντεο και ήχους) αν δεν πατήσεις εσύ play. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή και για Internet Explorer και για Opera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails