Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

COME OUT COME OUT.......... WHEREVER YOU ARE (1) Revised


Πόσο τραγικά μπανάλ είναι να λες στους φίλους σου (και επίσημα) πως είσαι αδερφή, δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών????????....(εντάξει στο καφέ απέναντι). Kαι πόσο ελεύθερος και ήρεμος νοιώθω σήμερα........

***Είμαι πτώμα στην κούραση για να γράψω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, Α., Μ., Γ. φιλαράκια μου σας ευχαριστώ για τη στάση σας. Έχω τόσους πολλούς φίλους με τους οποίους προτίθεμαι να κάνω αυτή τη συζήτηση φέτος και αυτή η πρώτη φορά βοήθησε πολύ. LOVE YOU GUYS!!!


"Don't fence me in"
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

17 σχόλια:

  1. ΧιΧι! Με τι κριτίρια επέλεξες το συγκεκριμένο σημείο;

    Πολλά συγχαρητήρια, εύχομαι να νιώθεις ανακουφισμένος, και εις ανώτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. revqueer
    αν εννοείς πως διάλεξα το σημείο αυτό διότι το ευαγές ίδρυμα με τους Men In Black έχει (απ' ότι λέγεται) περισσότερες αδερφές και απο το Sodade, όχι ήταν τυχαίο. Άλλωστε ακολούθησε και δεύτερη τέτοια συζήτηση στο Polis χτές.

    Το μόνο κακό του να έχω τόσους πολλούς str8 φίλους είναι πως πρέπει να κάνω πολλούς τέτοιους καφέδες. Μήπως να διοργανώσω ένα come out party???? Να τους καλέσω ΟΛΟΥΣ και να το πώ μια φορά να τελειώνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτούς που σε ξέρουν νομίζω πως ό,τι εσύ κάνεις ή πεις ευπρόσδεκτο.
    Καλή σου Χρονιά μωρό μου και συγχαρητήρια για το πραγματικά πολύ-πολύ χαριτωμένο σου μπλογκάκι. Σμααατς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε!!! Κάλεσε τους όλους και βγες χορεύοντας/τραγουδώντας και κυρίως φορώντας αυτό

    http://www.youtube.com/watch?v=lkD74n1lj0E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. farinelli
    Που έχεις χαθεί ρε αγορίνα? χαίρομαι που βρήκες το δρόμο σου κατά 'δω και που βρίσκεις χαριτωμένο το μπλογκάκι μου.

    revqueer
    Η πρότασή σου σημειώνετε και θα τεθεί υπόψιν του προεδρείου. Αν και υπάρχουν βασικά προβλήματα. Πολύ τρίχα στο πόδι, και δεν θα μπορούσα να σταθώ σε τακούνι ούτε και αν εξαρτιόταν η ζωή μου από αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλά κάνεις και το λες, αν θες να διατηρήσεις αυτές τις φιλίες!Σε όσους str8 φίλους δεν το είπα, έχουμε απομακρυνθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβω, ίσως επειδή δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου, μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το ότι δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου μαζί τους ήταν μεγάλο πρόβλημα.

    Αν και ποτέ δεν έκανα το "λάθος" να μιλάω για γκόμενες και γαμήσια με γυναίκες για να κρυφτώ (και άρα να μου πούν αργότερα πως τους κορόιδευα) ομοίως δεν μπορούσα να τους πώ πόσο θέλω να βρεθώ ναυαγός με τον Dr. Jack στο νησί του "Lost" just τα 2 μας....

    Το καλό είναι πως όλοι οι φίλοι μου με ξέρουν χρόνια, είναι σχετικά ανοιχτόμυαλοι οπότε με τους περισσότερους πιστεύω να πάει καλά.
    Και με όσους όμως δεν πάει δεν πρόκειται να τους κρατήσω κακία, ξέροντας πως μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στο ελλαδισταν-παππαδισταν δεν ξέρω πόσο ανοιχτός θα ήμουν στο θέμα αν ήμουν str8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Coming out of the closet is a dirty joy, but someone 's got to do it...Egw de thymamai to teleutaio mou outing...Pane xronia...Ti akrivws eipes by the way? Elpizw oxi kamia banalité typou "to kanelwnw to ryzogalo". Elpizw na hsoun man enough na peis "ton pairnw, xryso mou" tinazontas pisw thn afeleia pou epefte sto mati (ws EMO) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kai o cobden exei toooooso dikio....alla merikes fores apla DEN ginetai na to les pantou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου Parsifal, απο την σχεδόν ενός έτους επικοινωνία μας στο μπλόγκ σου όπως και σε αυτό της φίλης Glorianas έχεις καταλάβει το επίπεδό μου, την φυσικά ευγένεια και ήθος του χαρακτήρα μου και ξέρεις πως ως λεπτός άνθρωπος που είμαι (μην ακούσω καμιά μαλακία εδώ)θα χρησιμοποιούσα ένα κομψό τρόπο και όχι καμιά γουρουνιά.
    Πίνοντας λοιπόν καφέ τους λέω "επειδή μέσα στο 2008 αποφάσισα να μάθω οδήγηση/παρκάρισμα, να πάω γυμναστήριο και να κάνω σχέση, ξέρετε όλοι πως είμαι αδερφή έτσι? ή θα πρέπει να κάνω καμιά διευκρίνηση επιπλέον αν βρώ γκόμενο???", οπότε μετά τα απαραίτητα "σοβαρά? από που να το καταλάβουμε?" που μου είπαν απο ευγένεια, ο Μ. που πρίν λίγο μας είχε ανακοοινώσει πως θα γίνει πατέρας, γυρίζει και λέει "και τώρα τα παιδιά μου με ποιανού θα παίζουν" εεε του απαντάω κι εγώ, "αν βρώ το Brad Pitt μου παίρνω 2-3 απο την Αφρική έτοιμα".

    Τώρα, όπως κι εσύ, έτσι και άλλος φίλος μου επισήμανε πως ίσως δεν έχει νόημα να το πώ παντού, και συμφωνώ. Όμως οι άνθρωποι που αγαπώ θέλω να ξέρουν κι επισήμως γιατί και εγώ τους αγαπώ και τους εμπιστεύομαι. και εντάξει, έχω κάνει και outing πρίν 15 χρόνια σε μια φίλη μου το οποίο πήγε εξαιρετικά καλά αλλά θυμάμαι τον τρόμο και τον πανικό μου καθώς της το έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγηκες απο την ντουλαπα..???
    Αρα εσυ εισαι ο μπαμπουλας που τρομοκρατει ολα τα παιδακια ολα αυτα τα χρονια και δεν κοιμουνται???
    Επιτελους!
    Να κοιμηθει και κανα παιδακι...

    *Να πω συγχαρητηρια?Ειναι μπαναλ.
    Να πω ευγε?Ειναι σικ
    Θα πω πως αφου το επελεξες καλα
    εκανες και το επραξες.Χωρις
    φανφαρες*


    *Μπραβο!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα Γιώργη, έπαιξα λίγο εκ του ασφαλούς. Το να λές κάτι σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν και σε αγαπούν είναι ίσως λίγο σαν να "εκβιάζεις" την αποδοχή τους.
    Πάντως βασικό μου θέμα ήταν να είμαι ΑΠΛΑ ειλικρινής μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγώ σε συγχαίρω για το δικό σου, να καθήσεις να διαβάσεις τα 3 μεγαλύτερα πόστ μου lol
    Και πάλι καλημέρα Κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μια καλή είναι οι υπολοιπές να λείπουν...
    Είμαστε για τέτοια!
    Την Καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @gaykarkinos7
    τελικά φίλε μου όλες καλά πήγαν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails