Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

1 ΜΗΝΑΣ

Το ξέρω πως είναι εντελώς γελοίο να γιορτάζω ένα μήνα μαζί σας αλλά θα το κάνω τι έχω να χάσω????

Για όλα όσα μοιραστήκαμε αυτές τις 30 μέρες από εδώ, και από τα δικά σας μαγαζάκια,
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Και επειδή σας συμπάθησα, ένα μικρό δωράκι από εμένα για εσάς, Shortbus OST μιας και από ότι κατάλαβα μάλλον σας άρεσε η ταινιούλα.





http://rapidshare.com/files/86388739/Soundtrack.rar

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!


Υ.Γ: Στον εορτασμό του έτους (25 Δεκεμβρίου 2008) θα διανεμηθούν δωρεάν γκόμενοι σε 10 υπερτυχερούς μετά από κλήρωση από τα γραφεία της εταιρίας.

26 σχόλια:

  1. thanks που πήρες την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις το στόρυ, ανέβασες τον πήχη πολύ ψηλά για τους επόμενους.
    ευελπιστώ να έχει τελειώσει μέχρι την άλλη κυριακή και θα φροντίσω να ανεβώ στην Αθήνα να το γιορτάσουμε. το πάρτυ ανάλογα με τους συμμετέχοντες θα κανονίσουμε εάν θα έχει ούζα ή όχι.
    Εύχομαι για το μήνα που έκλεισες μαζί μας, να είσαι γερός και πάντα με έμπνευση και να μας προσφέρεις άφθονο γέλιο, προβληματισμούς και δύναμη να συνεχίζουμε.
    Μη έχεις άλλους θεούς πλην εμού.
    Τις ευλογίες μου
    Άνουβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δε θα ευχηθώ το κλασικό (υγεία και πείσμα κτλ) γιατί με κράζουν πια. Θα ευχηθώ απλά να είσαι γερός εντός, εκτός και επί τα αυτά. Τα υπολοιπα φιξάρονται αναλογως διαθεσης. Το ξεκινημα σου απο τα πιο δυναμικα. Την καριέρα της Μαράιας να έχει πουλάκι μου ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mono gkomenoys tha exei dwro? Gia toys erwteymenoys kai pantremenoys den exei tipotis?
    Ante ta epomena genethlia ton epomeno mhna h st 6mhno? Gia na proetoimastoyme gia dwro...
    Pera apo tin plaka, oso bloggareis toso na se gemizei kai na se eyxaristei ayti einai h eyxi moy malher

    PS: sorry gia ta greeklish, no greek fonts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα ευχηθώ καλή συνέχεια και κουράγιο.

    Υ.Γ. χρειάζεται λάδωμα για το μπόνους του ετήσιου γεννέθλιου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια!! Να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι!!
    Thanx 4 Shortbus!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....
    με πρόλαβες για 2 μέρες
    :( ....... :)))
    αλλά το παραβλέπω.

    ευχές να είσαι πάντα καλά.

    [... ως αποζημίωση νομίζω ότι αξίζω να είμαι 1 από τους 10 τυχερούς :PPPP ]

    *thx 4 the soundtrack!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ πάλι έχω την μηναία επέτειο στο τέλος του μήνα. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να γίνεις εκατομμυριούχος (σε post ή σε ευρώ, ό,τι προτιμάς). Κυρίως όμως να γράφεις πάντα με κέφι και καλή διάθεση.
    υ.γ. δηλώσεις συμμετοχής για το δώρο στην ετήσια επέτειο δεχόσαστε από τώρα ή θα βγάλετε άλλη ημερομηνία? Να ξέρουμε να προλάβουμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Jimmy Rose
    πολλές επέτειοι τώρα τελευταία...να είμαστε καλά να γιορτάζουμε πάντα.
    Όσο για τις αχρείες φήμες που με θέλουν να δωροδοκούμαι παντοιοτρόπως από μπλόγκερς για να στήσω την κλήρωση, σε διαβεβαιώ πως θέμα τέτοιο δεν υφίσταται. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αρκετό καιρό πρίν την τελική κλήρωση και οι διαδικασίες θα είναι απολύτως διαφανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μας άρεσε απλώς το shortbus! Το λατρέψαμε! Να σαι καλά όλους τους μήνες του χρόνου να σε διαβάζουμε! Να τους δωδεκατίσεις που λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς ευχαριστούμε...
    και σ'αγαπάμε πολύ.
    Φιλιάααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. <---Φοραει τα καλα του...
    <---Ερχεται στο χωρο για να ευχηθει...

    Καλησπερα...γιορταζετε τον 1 μηνα ε?

    <---Το ματι γυαλιζει...ιδρωνει...δαγκωνει χειλη...

    Ηρθα για να πω...

    <---Πεταει μπουφαν αποτομα και στα πλαινα της μεσης ξεπροβαλουν 2 Sai...

    ΧΑΓΙΑΑΑΑ!!!!!
    <---Ορμαει με τα Sai και καρφωνει αρκουδακια καναπεδες μπαλονια τους παρευρισκομενους και οτι αλλο βρισκει μπροστα του...Γλυφει τα αιματα με περισση ηδονη απο τα Sai...

    Ε...παραφερθηκα...ειναι απο την χαρα μου.Θα μαζεψω τα απομειναρια και θα χαιρετησω...ΑΝΤΕ!!!Μολις κλεισεις χρονο θα σε παμε στο Αλλου Φαν Παρκ να το γιορτασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @αντώνης
    thanks για τις ευχές. Το Shortbus ήταν μια καταπληκτική ταινία.

    Ακόμη καλύτερη (αρκετά) ήταν το "HEDWIG and the angy inch" του John Cameron Mitchell. Αυτό δεν ξέρω πόσοι το είδατε γιατί τις 2 φορές που πήγα και το είδα, στο ΑΣΤΥ που αλλού, ήμασταν καμιά 10αρια άτομα μόνο και παίχτηκε για μια μόνο βδομάδα. Αν την είδες πώς σου φάνηκε?


    @toymaker
    Τα αισθήματα αμοιβαία. Όσο για εκείνη τη σοκολατόπιτα, λές να μου χαλάσει τη γράμμωση στους κοιλιακούς???

    @Jojee-kun Gosha ジョージ
    ΧΑΙΙΙΙΙ....
    Τώρα ξέρω σε ποιό γκρούπ θα είσαι μικρέ μου καρναβαλιστή. Σε αυτό με τα Χελονονιντζάκια χιχιχιχχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hehe eides poso ethistiko einai to blogging? emeis eyxaristoume..ta kalytera eyxomai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @one Big DJ
    είσαι γλύκας thanks. Πρίν πέσω ολοκληρωτικά στη μελέτη και την εξεταστική οπότε θα κλειστώ σπίτι για 1 μήνα ελπίζω να περάσω να ακούσω τις μουσικές μου...μόνο, χαρούμενα DJ μου όμως (please).

    @cobden
    Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω...
    Αυτό το μπλόγκ όπως έγραφα και στην αρχή, αρχή δεν έχει ατζέντα, δεν έχει πρόγραμμα...δεν έχει θέμα.
    Γράφω ότι μου έρχεται, τις περισσότερες φορές με ελάχιστη επεξεργασία, χωρίς πολύ σκέψη...χωρίς πολύ λογική. Έπηξα μωρέ τόσα χρόνια με τη λογική... έπηξα να επεξεργάζομαι τα πάντα... και να αναλύω τα πάντα...και όσο εγώ αναλύω άνθρωποι και ευκαιρίες να φεύγουν μακριά μου...γιατί αυτοί ήθελαν να ζήσουν όχι να αναλύσουν...
    Θα δούμε πως θα πάει αυτή η ιδιότυπη ψυχανάλυση, γιατί χωρίς να το καταλάβω αυτό έγινε το μπλόγκ μου...
    Σε όλους μας εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1ον (και σημαντικότερον) δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας απολύτως τρόπος να εξασφαλιστεί ΔΙΧΩΣ κλήρωση ένας απ΄τους 10 γκόμενους;;;;

    2ον (και ακόμα πιο σημαντικό) απίστευτη ποικιλία γραφής, βάθος, εύρος, τα πάντα - μπράβο, μπράβο, μπράβο και συγχαρίκια! Ο μήνας να γίνει χρόνος να γίνει δεκαετία να γίνει ...ατέλειωτη ευχαρίστηση!

    3ον (και πιο σημαντικό από όλα σόου φαρ) Ανούβης (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου τονισμού) ΔΕΝ νοήται πάρτυ χωρίς ούζα! Τι στο δια, Ελλάδα δεν είναι εδώ;;;;;;

    4ον (και σημαντικότερο από ΟΛΑ τα προηγούμενα) ο σύλλογος "Τwinks anonymous" μήπως ψάχνει κάνα "μέγα χορηγό" ή κάτι τέτοιο; Που στέλνω βιογραφικό;;;;

    5ον. εγώ πάντως σίγουρα ψάχνω σπίτι μετά το 4 πιο πάνω: θα με φάει ο άλλος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ που θέλω ΚΑΙ τους 10; Θέλω πολλά;(έστω και 2ο χέρι δε με πειράζει)(Φτού μου!Παρτόλα!)
    Άντε να τους εκατοστήσεις(τους μήνες.Τους γκόμενους μπορεί να τους έχεις ήδη εκατοστήσει...δεν γνωρίζω)
    :p:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να τα χιλιασει το μπλογκ σου!

    οταν λες γκομενους, εννοεις για σχεση και για παντα και αγαπες και γλυκες??? βαριεμαι. αλλα δεν εννοω κατευθειαν ξεπετα. ας με κερασει ενα ποτο πρωτα. ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @αρκούρη
    Επιτέλους πέρασες και από εδώ...χαχαχα δε σου φταίω εγώ που έκανες γκόμενο ένα απο τα πιο αγαπητά παιδιά της μπλογκοπαρέας μας (αγκ..αγκ...αααα πνίγηκα από την καλοσύνη). Τώρα θα μας περάσεις όλους μια επίσκεψη (χμ αυτό δεν ακούστηκε και πολύ καλά τώρα...)

    1ον-Λοιπόν, σε ότι αφορά τους τσάμπα γκόμενους, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!! Μας πήρες το καλύτερο παιδί και τώρα θες και free γκόμενο???? Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι από την δική μου ανιδιοτέλεια που έχω να δω χαρά στα σκέλια μου από την Οκτωβριανή Επανάσταση (αχ Λένιν...Λένιν) και παρόλαυτά θα σας μοιράσω και 10 σούπερ τεκνά δώρο???? Απλά φτού σου!!!

    2ον-Από τις ευχές σου κρατώ κυρίως τα ¨"βάθος, εύρος...ατέλειωτη ευχαρίστηση!" γιατί όπως καταλαβαίνεις ξύπνησα με σούπερ καλή διάθεση (και καύλες χαχαχαχα)

    3ον-Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Εμ, βαρέθηκα να ακούω για γαλλικά κρασιά (τελικά αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε με το μικρό σαμουράι).

    4ον-Καλά διαβάζοντάς σε σκέφτηκα ακριβώς το 5 που ακολούθησε χαχαχαχα. Να πείς όμως στο μικρό σαμουράι πως δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στο να γίνεις Μέγας Χορηγός σε μια τέτοια κοινωνική οργάνωση. Θα σώσεις παραστρατημένες ψυχές, αγόρια που έπεσαν θύματά του στάρ σύστεμ και του κεντρικού δελτίου του STAR..ααα και της Βικτώρια Μπέκαμ. Η ανδρική αποτρίχωση είναι μια πλάνη κατά τας γραφάς.

    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΣΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ!!!

    5ον- Και κυριότερο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που πέρασες από εδώ και ελπίζω να σε βλέπω τακτικά (και πες στο μικρό να προσέχει με τα σπαθιά γιατί έχει κουρελιάσει όλες τις κουρτίνες του σπιτιού του, και τα νεύρα της μάνας του).


    @soula-ra
    Οι γκόμενοι φυσικά θα είναι απο 2ο, 3ο χέρι, σιγά μη σας μοίραζα παρθένες. Αν θές μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή με παραπάνω απο 1 δελτία (Συμβολαιογράφο δεν έχουμε στην εταιρία για να ελέγξει 2πλο και πάνω συμμετοχές). Άλλωστε εδώ κατάφερες και ψήφισες 3 φορές Σκανδαλίδη στην Τοπική Καρδίτσας στις 11 Νοεμβρίου 2007 (νομίζεις δεν έχω παντού τους ρουφιάνους μου?), θα κωλώσεις εδώ??
    Σε ευχαριστώ για τις ευχές να τους 100στήσω.. τους μήνες. Όσο για τους γκόμενους μου λείπουν καμιά 90αριά (χαχαχα) για να πιάσω το στόχο μου αλλά δεν απελπίζομαι.
    Σκέφτομαι πάντως να γράψω βιβλίο "100 μήνες αγαμία. Μονόλογοι μιας κωλοτρυπίδας-η ζωή που δεν έζησα". Όταν είναι έτοιμο θα στο στείλω για να μου πείς τη γνώμη σου κι εσύ στείλε μου έναν Καρδιτσιώτη με το ΚΤΕΛ.
    (Oh my God somebody stop me!!!!).


    @P.O.V of a G
    Εγώ θα σας μοιράσω το κρέας. Το πώς θα το μαγειρέψετε και αν θα το φάτε με τα χέρι ή θα χρησιμοποιήσετε μαχαιροπίρουνα αυτό είναι δικό σας θέμα. Σε ευχαριστώ για τις ευχές.

    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το "επιτέλους" είναι βαρύ, πολύ βαρύ! Ουφ... Δηλαδή ... άργησα να περάσω;;;;!!;;;

    Πάντως αυτό το "όλους μια επίσκεψη" εγώ δεν το ακούω για κακό...

    1ον-αν ήξερα πως να ανεβάσω φώτο εδωπέρα, θα σου έδειχνα τις σημερινές που τράβηξα απ΄τον χώρο ανάπαυσης του "αχ Λένιν...Λένιν", αλλά έλα που δεν ξέρω :(

    2ον-σου εύχομαι να ξυπνάς ΚΑΘΕ μέρα με τόσο καλή διάθεση, αλλά και να παραμένεις με τόσο καλή διάθεση

    3ον-νομίζω λίγο με παρεξήγησες εδώ: μια χαρά ειν΄τα γαλλικά κρασιά σε κάθε πάρτυ με ούζα...

    4ον-εδώ κατάλαβα λάθος εγώ μάλλον: δηλαδή ο σύλλογος δεν περιθάλπει και υποστηρίζει τους ΤΑ;;;;; Αυτό κατάλαβα πάντως κ ήθελα να τους χορηγώ κλπ...

    5ον-θα με βλέπεις όσο τακτικά μου επιτρέπει η ζωή-δουλειά-υποχρεώσεις-κα. Και εγώ πρώτος πρώτος εύχομαι να΄ναι συχνά αυτό! Όσο για τα σπαθιά, μην ανησυχείς καθόλου: είναι όλα ύπο έλεγχον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΔΕΡΦΕΣ (ΜΟΥ) ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!!
    Ώστε είσαι μπροστά από το ταριχευμένο πτώμα του τελευταίου εραστή μου Αρκούρη...(σνιφ, σνιφ). Αυτοί οι Ρώσοι έκαναν καλή δουλειά??? Φωτογραφίες να αποσταλούν στο Ναό στη Μέμφιδα για να δώσει τα φώτα του ο Anubis.

    Και πάλι σε ευχαριστώ που πέρασες και φυσικά δεν ήσουν υποχρεωμένος ρε συ (ναι καλά) χαχαχα.

    Ο σύλλογος που προανέφερα, όχι δεν θα υποστηρίζει την ανδρική αποτρίχωση (μπρρρ ανατριχιάζω και που το γράφω) αλλά θα βοηθάει στην επανένταξη των ατόμων και την επαναδραστηριοποίηση των νεκρών τους τριχοθυλακίων. Οπότε μπορείτε να γίνετε μέλη και οι 2.

    όσο για την καλή διάθεση, δυστυχώς ή ζωή είναι σκοτσέζικο ντούζ και έτσι είχαμε πολλά ups & downs.

    Καλά να περάσεις στη Τρίτη Ρώμη και αν πετύχεις σε κανά σούπερ μάρκετ το σύντροφο Πούτιν, πές του πως είναι ψηλά στη λίστα μου και τώρα που θα παραδώσει την Προεδρία της χώρας και θα κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο, να βρούμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε για το πρόβλημα την ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου. χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρεεεεεεεεεεε τέλειο!!! :)
    Έχω κάθε λόγο να εύχομαι να τα εκατοστήσεις!!! :)

    Ευχαριστούμε για το cd-άκι...
    (είδα φως, μπήκα, και το πήρα! χε! :))

    Αψου.
    (γείτσες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @apsou
    μου σε ευχαριστώ. Για το cd-άκι μην το ξαναπείς σιγά το πράγμα. Δηλαδή να αφήνω το φώς ανοιχτό να μπαίνει κόσμος?
    Όσο για το φανταρικό, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ!!! όλα καλά. Εδώ εγώ ο αρχιμαμακιας και τα πήγα περίφημα, και στρατό ξηράς, και 12 μήνες Χίο (από τους συνολικά 14) και χωρίς βύσμα και έκανα τόσο χαβαλέ που δεν θελαν να με απολύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,.....
    Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,.....
    URL : www.siopi.gr
    Γεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @anubis
    Δεν έκανα κάτι, μην το ξαναπείς. Το όλο στόρι το έγραψα στο τρόλεϊ γραμμή 21, στο πίσω μέρος του καταλόγου της έκθεσης του ZILA και στον εκπτωτικό κατάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ (ναι αυτόν τον κίτρινο με τη μελισσούλα).

    Με την ολοκλήρωση της ιστορίας, τα 2 χειρόγραφα θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο TWINKS ANONYMOUS που ιδρύθηκε για την προστασία αντρών που υπέπεσαν στην κόλαση της αποτρίχωσης και προσπαθούν να απεξαρτηθούν.

    Όσο για το "Μη έχεις άλλους θεούς πλην εμού", και ένας άλλος συνάδελφός σου το είπε αυτό πριν χρόνια και τώρα τον εκπροσωπεί η Ελένη Λουκά.

    Παντοτινά δικός σας
    Mahler76


    @mad
    Το να εύχεται ένας γιατρός υγεία, δηλαδή να μείνει άνεργος είναι η καλύτερη ευχή. Σε ευχαριστώ από καρδιάς.Αυτό βέβαια με την καριέρα της Μαρίτσας Κάρεϊ μπορώ να το εκλάβω? ως κάνε λίγα καλά πράγματα και ζήσε το υπόλοιπο της ζωής σου με το μύθο σου...και το RnB?

    @alximist
    Ουχί μόνον είσαι στην εξωτική Βραζιλία άλλα έχεις και γκόμενο και είσαι και ερωτευμένος...Την κατάρα της αδερφής την ξέρεις???? πρόσεχε σου έρχεται... ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ.
    Εδώ στο Ελλάντα λέμε και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή άρα τα τεκνά μπορείτε να τα διεκδικήσετε όλοι, έτσι όμως αντικρούω τα περί μονογαμικότητας που δήλωνα χτες σε κάποιον....
    όποτε για εσάς και φυσικά το str8 ανδρικό κοινό, θα διανεμηθούν κατάλληλα δώρα μετά απο απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου
    Τα σέβη μου

    @pavlos
    Ευχαριστώ για τις ευχές. όσο για το λάδωμα ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Στην ευνομούμενη αξιοκρατική Ελληνική κοινωνία, τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση (είπε καθώς ετοίμαζε το φακελάκι για την Πολεοδομία Ανατολικής Αττικής) λυπάμαι βαθύτατα για το κατάντημα σας.

    Υ.Γ: Οι προσφορές σε είδος, αλλά μη γεμίσω μπουκάλια λικέρ και φοντάν.

    @revqueerούλι
    Περισσότερο κέφι από εσένα δεν έχει κανείς μας. Είσαι η χαρά της ζωής (και αν δεν είσαι να γίνεις). Πολλά φιλάκια.

    @π.a.v.λ.o.s
    Καλά οι 2 παυλοι με είχατε μπερδέψει αρχικά... αλλά οκ το έλυσα το θεματάκι. Ωστε αύριο έχεις επέτειο κι εσύ???? Σούπερ!!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails