Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Αγαπημένα μου φασιστάκια

 [Δερβενιώτης για πάντα]

Αφιερωμένο στα φασιστάκια που σήμερα έκαναν πάλι πορεία στην Νίκαια. 

15 σχόλια:

  1. Εύστοχο, πολύ εύστοχο.
    Μας έχουν σκίσει οι ^%$#$$#@#$!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και το κείμενο του Δερβανιώτη είναι πολύ καλό. Καλό σου βράδυ φίλε μου.

      Διαγραφή
  2. Την έχουν πάρει αποκοπή δηλαδή τη Νίκαια;
    Λυπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκοπή δεν ξέρω τι εννοάς, πάντως ρεζίλι μας έχουν κάνει εντελώς με τις μαλακίες τους. Άντε να μπούν όλοι φυλακή να γλιτώσουμε από αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Δεν εννοάς, διότι δεν εκφράστηκα σωστά. Ήθελα να πω ότι διαβάζω πως πυκνά-συχνά δημιουργούν θέματα στη Νίκαια. Αλλά πώς να το γράψω σωστά αφού δεν είχα πιει απογευματινό καφέ;

      Διαγραφή
  3. Εκει ημουν και τους ακουσα! Αλλα δεν φταινε αυτοι, φταιει ο κοσμος που δεν τους πεταει ντοματες καθως περνανε! Στη Νικαια φασιστες; Μα στη Νικαια; ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Βεβαια, πληροφορηθηκα με χαρα οτι το κεντρο τους στη Νικαια εχει κλεισει και μαλιστα φυγαν νυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεταλούδα μου καλημέρα. Διάβασα σε ένα μπλόγκ πως άνοιξαν ξανά χτες τα σκατένια γραφεία τους και πως για αυτό έκαναν και την παρέλαση. Λογικό να έχουν αποθρασυνθεί πάλι αφού μετά τόσους μήνες είναι οι περισσότεροι έξω :(

      Διαγραφή
  4. Φοβερο!
    (Επ ευκαιριας αυτα τα λευκα αθλητικα φανελακια, στην Aμερικη τα λενε... "wife beaters", γιατι αυτοι που τα φορανε συνηθως βαρανε τις γυναικες τους! O Μαρλον Μπραντο στη ταινια "Λεωφορειο ο ποθος" στο ρολο του Stanley Kowalski που εδερνε την γυναικα του, φορουσε ασπρο wife beater! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το ξέρω αυτό για τα φανελάκια. Για την γκέι βιομηχανία πορνό μάλιστα θεωρείται τρελά πιασάρικο φετίχ. Τι να πείς...Φιλιά αγορίνα μου.

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχαχα ακριβώς!
    Δεν τους αντέχω πραγματικά βρε mahler, για πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι να πάω σε άλλη χώρα... Αλλά όχι, θα τους πολεμήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Spirou μου νομίζεις σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι; Φαντάσου να πάς σε κάποιο σκανδιναβικό κράτος και να σε μπαγλαρώσουν επειδή είσαι (για τα δεδομένα τους) μαυριδερός...Όσο μπορούμε θα τους πολεμήσουμε. Βέβαια αν κρίνω από το πόσοι κοντινοί μου άνθρωποι λένε θα τους ψηφίσουν, δεν βλέπω να έχουμε και πολλές ελπίδες. Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
    2. τι να πω, έχεις δίκιο..Μακάρι, όσοι λένε πως θα τους ψηφίσουν, να ξυπνήσουν έστω και τελευταία στιγμή.

      Διαγραφή
    3. Πολύ φοβάμαι πως από αυτούς που τους ψηφίζουν ελάχιστοι είναι οι πλανημένοι. Οι περισσότεροι είναι γνήσιοι φασίστες, βασιλοχουντικοί, λαδέμποροι, δωσίλογοι και άλλα καλά παιδιά :(

      Διαγραφή
  6. μπορεί η δεξιά να μη γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά, αλλά το τι ποιεί η ακρά δεξιά το γνωρίζει - αν έντεχνα δεν το υποδαυλίζει κιόλας - η δεξιά μια χαρά. Δεν υπάρχει κάπου μια παροιμία με κοράκι και μάτι;
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλά, παιδί της είναι η ακροδεξιά ο,τι κι αν λένε για το αντίθετο. Την καλημέρα μου.

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails