Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ...

[πόστ με autoplay στην μουσική]

...με ποτάκια, χαλαρή διάθεση και κουβεντούλα (όχι δεν θα σας πώ ποιοι γουρούνιασαν στο φαγητό άλλα guys πείτε μου ήταν καλό??), και αν και το οργανώσαμε τελευταία στιγμή μαζευτήκαμε 25 περίπου άτομα μπλόγκερς και μή. Χάρηκα που σας είδα όλους καλά (ορισμένους είχα να τους δώ μήνες), κάποιους μαυρισμένους από τα μπάνια, άλλους με το μισό μυαλό στην Νέα Υόρκη (sakafiora I envy you soooo).

Αν και πολύ θα το ήθελα, δεν θα σας πώ ποιος ήταν το πιο hot γκομενάκι της βραδιάς, ούτε ποιά μπλόγκερ κανόνισε ανερυθρίαστη μπροστά μας να κάνει σέξ με 2 (ναι 2) μπλόγκερς και μετά να φάνε ένα ταψί γεμιστά (pigs!!!).

Θα σας πώ όμως πως η καλή μας Dot έχει γίνει τρελή κούκλα με το μακρύ μαλλί και επιτέλους ελπίζω να το πάρει το αγόρι αφού πρώτα πάρει μερικά μαθήματα μαγειρικής γιατί σέρνεται και σκορβούτο.

Φυσικά όπως γίνεται σε κάθε συνάντηση με μπλόγκερς που σέβεται τον εαυτό της, θάψαμε την Απόλυτη και την Celine (προς μεγάλη απογοήτευση του Musicbug), κάναμε χαβαλέ για το ποιος ήταν top στον τελευταίο γάμο της Καμπαλόγριας, και γενικά μιλήσαμε για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν συνήθως την Ολομέλεια του Ο.Η.Ε. και τα τοπικά κομμωτήρια.

Με λίγα λόγια λόγια περάσαμε πολύ όμορφα, γνωρίσαμε καινούριο κόσμο, και αποφασίσαμε 1η Σεπτέμβρη να κάνουμε την επόμενη μεγάλη συνάντηση σε ψησταριά στη Βάρη και να φάμε μέχρι να ΣΚΑΣΟΥΜΕ!!! Οπότε όσοι χάσατε την συνάντηση της Παρασκευής, κάντε δίαιτα τις μέρες που έρχονται ή απλά ανοίξτε κι άλλη τρύπα στην ζώνη του παντελονιού διότι έρχεται το μεγάλο φαγοπότι χαχαχα.

Πολύ καλημέρα σε όλους και όλες, ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχη βδομάδα, και υπέροχες διακοπές (εντός ή εκτός των Τειχών).


Υ.Γ: Όχι αυτή την φορά δεν την γλιτώσατε. Στο πικ-απ η Kathleen Battle σε ηχογράφηση από το Carnegie Hall, ερμηνεύει το Mein Herr Marquis από την οπερέτα Die Fledermaus του Johann Strauss, όχι επειδή κολλάει με κάτι, απλά επειδή ακούγεται πολύ εύθυμο και γουστόζικο.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails