Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

FEMALE GPS


Ναι φίλοι και φίλες, FEMALE GPS όπως διαβάζω σε κατάλογο μεγάλου "κομπιουτεράδικου" πολυκαταστήματος της Ελλάδας!!!!!

Ένα GPS με κομμωτήρια, αισθητικούς, κλπ (αλήθεια τα κλπ ποια είναι???).

Διότι το 2008, προφανώς ο μόνος λόγος για να βγει μια γυναίκα στο δημόσιο χώρο (αφού ξεσκατίσει τα παιδιά, μαγειρέψει, συγυρίσει το σπίτι της), και μάλιστα με αυτοκίνητο (ΟΥΑΟΥ!!!) είναι για να πάει για ψώνια, νύχια, μαλλιά, καμιά καφετζού ίσως?????
Προφανώς επίσης σε ένα "αντρικό" GPS δεν μπορούν να υπάρχουν τα προαναφερθέντα αφού ως γνωστό οι άντρες οι σωστοί κουρεύονται σε ξυλοκόπους όχι κομμωτήρια, και φυσικά δεν θα πήγαιναν ποτέ σε αισθητικό...

Πόσοι αγόρασαν το συγκεκριμένο μαραφέτι ως δώρο στις γυναίκες τους???? Πόσες γυναίκες το αγόρασαν οι ίδιες χωρίς καν να υποψιαστούν πόσο υποτιμά τη νοημοσύνη τους????Και μήπως είμαι απλά εγώ ο περίεργος της υπόθεσης????

Και θα μου πείτε, "και τώρα πως σου ήρθε αυτό Κυριακάτικα ρε μαλάκα??? Δε πά να κάνεις μια βόλτα στο χιόνι???"

Μα είναι τα γαμημένα τα στερεότυπα που μερικές φορές δεν με αφήνουν να αγιάσω. Στερεότυπα κοινωνικά, που βρίσκουν την έκφρασή τους σε στερεότυπα του σύγχρονου marketing ή μήπως συμβαίνει και το αντίθετο και πρέπει να ανησυχούμε λίγο περισσότερο????

Και αν αναγνωρίζουμε πλέον πως η βιολογία των φύλων δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για συγκεκριμένες κοινωνικές συμπεριφορές και κατηγοριοποιήσεις, πως στο διάολο επιτρέπουμε να διαμορφώνει τέτοιες η οικονομία της αγοράς???

Ροζ, "χαριτωμένα" αξεσουάρ για το κοριτσάκι future housewife, μπλε "μάτσο" αντίστοιχα, για το μελλοντικό executive αγοράκι, και καλά 25 χρόνια πριν που ήμουν παιδάκι, αλλά και σήμερα???

Ήθελα να πώ και άλλα...Θα σταματήσω όμως εδώ γιατί σας κούρασα πάλι.

Εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη Κυριακή και μια φανταστική εβδομάδα από αύριο και βγείτε έξω να απολαύσετε το χιόνι. Μην σκιάζεστε από τους διαφόρους "Ευαγγελάτους" που προφητεύουν το Τέλος των Ημερών με ένα 3 ήμερο χιόνι.


Η παραπάνω φωτό από το athens queer playspace νομίζω τα λέει όλα. Δεν ξέρω αν είναι δικιά τους ή ανάρτηση από κάπου αλλού. Στην Ελληνική της βερσιόν (ως αυτοκόλλητο) βρίσκεται κολλημένη σε όλες τις τουαλέτες του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Γιατί μόνο στις τουαλέτες???? Ισως γιατί ακόμη και το πλέον "προχώ" ίδρυμα της χώρας σε κάποια θέματα είναι ακόμη πίσω αν κρίνω από το πόσοι ομοφυλόφιλοι συμφοιτητές μου κυκλοφορούν με γκόμενα στη σχολή!!!

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails