Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΒΡΑΔΙΑ

Μετά τις ατελείωτες κραιπάλες των 15 τελευταίων ημερών, μια βραδιά ήρεμη, ήσυχη στην εκτός χρόνου ζεστή ακόμα Αθήνα.

Στο Θέατρο Βαφείο για την παράσταση "Η Συνοδός".

Προσφορά του Μυστήριου φίλου, της σουπιέρας της γιαγιάς του provatou που για 2η φορά από σπόντα με ευνοεί, και του καλού φίλου Πάυλου The Dot man που μοιράστηκε μαζί μου την πρόσκληση που είχε κερδίσει.

Μια πολύ καλή παράσταση σε έναν όμορφο χώρο (θέλω το τραπέζι που έχει στο υπόγειο τώρα) πρώην βαφείο (απ' όπου και το όνομα του θεάτρου), 2 βήματα από το Blue Train (έλα που δεν ξέρεις που είναι αυτό), και μετά χαλαρό ποτάκι στο προαναφερθέν μαγαζί με 2 φιλαράκια από την μπλογκογειτονιά.

Τέλεια σας λέω!!!

Για την παράσταση έχει γράψει πολύ όμορφα την κριτική του ο Μυστήριος οπότε εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Λεπτομέρειες βλέπετε επίσης στο λίκ του μικρού φουαγιέ.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ τους 2 Παύλους για την πρόσκληση και την παρέα.

Αυτά τα σύντομα και ολίγα από μένα, φεύγω για να παραστώ στην βράβευση των 4 Χουακίνων για το καλύτερο μαθητικό μπλόγκ. Και εις ανώτερα guys!!!

___________________________________________________________________________

Υ.Γ: Και επειδή ο Παύλος ενθουσιάστηκε με το "σάουντρακ" της παράστασης σας βάζω βίδεα από τις άριες που ακούγονται στην διάρκεια του έργου. Και πάλι ντροπ ον γιού Παύλο Τελίτσα μαν που έκανες σαν να μην τις έχεις ξανακούσει ποτέ πριν, ενώ τις έχω βάλει τόσες φορές στο μπλόγκ μου. Τελικά μόνος μου τα βλέπω τα βίδεα όπερας έτσι δεν είναι???

BIRGIT NILSON Τόκυο 1969 "Dich teure Halle" [Από την όπερα Τανχόιζερ του Βάγκνερ]JESSYE NORMAN Carnegie Hall Centennial Gala, 1991 "Dich teure Halle" [Από την όπερα Τανχόιζερ του Βάγκνερ]MARIA CALLAS "Vissi d'arte" [από την όπερα Τόσκα του Πουτσίνι]ANNA NETREBKO Salzbourg 2005 "E strano" [Από την όπερα του Βέρτνι, Η Τραβιάτα]ANNA NETREBKO St. Petersburg, Mariinsky Theatre, June 2003 "Adio del pasato" [Από την όπερα του Βέρτνι, Η Τραβιάτα]Ελπίζω Παύλο να μην ξέχασα κάτι. Το ρώσικο παίζει στο μπλόκ του Μυστήριου. Κατι μου λέει πως μιλόντας για την όπερα την έκαψα την παράσταση, ελπίζω όμως όχι.

ΚΑΛΟ ΠΟΥ-ΣΟΥ-ΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails