Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Βασικά οι παρακάτω ταινιάρες είναι παντός καιρού, αλλά κακά τα ψέματα το καλοκαιράκι που έχουμε και χρόνο περισσότερο και μας έχει βαρέσει και ο ήλιος, τι καλύτερο από μια ταινία βασισμένη σε έξυπνο σενάριο, πρωτοποριακή σκηνοθεσία και στιβαρές ερμηνείες;

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ορίστε μερικές επιλογές που αξίζουν τον κόπο και τον χρόνο να τις κατεβάσετε. 


Μισή άνθρωπος, μισή βαμπίρ (αλίμονο άλλωστε) πολεμάει τους Ναζί με τα σπαθιά της ή τους ξύλινους πλάστες της κουζίνας της, και θα έκανε τα πάντα για την δικαιοσύνη στον κόσμο ή απλά για ένα τεράστιο σάντουιτς. 


Ένας γιγαντιαίος κροκόδειλας, ένας ακόμα ποιο γιγαντιαίος καρχαρίας και στην μέση η απελπισμένη ανθρωπότητα να προσπαθεί να επιβιώσει από τα κτήνη, ή απλά από την φαντασία των παραγωγών. 


Η αφίσα, αλλά και το τρέιλερ τα λένε όλα. (κάπου έχει κάνει πόστ και ο Randy για αυτό το αριστούργημα αλλά δεν θυμάμαι που).


Και αφού έκανα το χρέος μου να σας ενημερώσω για αυτά τα καλλιτεχνικά διαμάντια, πάω να κάνω ένα ακόμα ντούζ γιατί δεν παλεύεται σήμερα η κατάσταση. Καλό βράδυ σε όλους σας παίδες. ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχη βδομάδα...καλέ ποιον κοροϊδεύω; μια γαμημένα ζεστή βδομάδα θα έχουμε. 


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails