Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Κινηματογραφική κονσέρβα και μια παράκλησηΤην λατρέψατε, την ζητήσατε και ανέβηκε πριν από λίγο. Η κονσέρβα της χτεσινής εκπομπής με αφιέρωμα στον κινηματογράφο, από τον Λαβύρινθο του Πάνα μέχρι το Grease, είναι εδώ για την απόλαυσή σας! (Πως τα λέω έτσι ο άτιμος).


Και επειδή μένουν μόνο 2 εκπομπές μέχρι να κλείσουμε για καλοκαίρι, ήθελα στην τελευταία εκπομπή να φτιάξουμε μαζί μια λίστα μουσική. Στείλτε μου λοιπόν το τραγούδι (ή ορχηστρικό) που θα θέλατε να ακούσετε σε 2 βδομάδες στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, καθώς και την εκτέλεση που θέλετε (αν υπάρχουν περισσότερες της μίας) και εγώ θα το παίξω. Αρκεί να μην σκυλάδικο, Παντελίδης, Πάολα, Βέρτης, Οικονομόπουλος. Νομίζω καταλάβατε το νόημα :)

Αφήστε την παραγγελιά σας σε σχόλιο εδώ, στο Sputnik on air ή στο Fb μου. Στα fb θα προτιμούσα μήνυμα προσωπικό για να είναι έκπληξη σε όλους τους υπόλοιπους το τι θα παίξω. Για τον ίδιο λόγο και εδώ δεν θα αναρτήσω τα σχόλια που θα αφορούν τραγούδι αλλά φυσικά θα τα σημειώσω. Όσοι έχετε μέηλ, viber, κινητό κλπ μου λέτε και από εκεί. 


Οργανωθείτε, σκεφτείτε και στείλτε! 


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails