Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ένα δάκρυ για τους Έλληνες Βουλευτές

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση πως οι Έλληνες Βουλευτές των επαρχιών, έχουν την δυνατότητα να απεμπολήσουν το δικαίωμά τους για δωρεάν μεταφορές με αεροπλάνο στις εκλογικές τους περιφέρειες όπου μεταβαίνουν για να αφουγκραστούν τα προβλήματα και τις ανάγκες των ψηφοφόρων τους.

Χρυσώνοντας τους το χάπι, η Ελληνική πολιτεία φέρεται διατεθειμένη να καλύπτει τα έξοδα των διοδίων που θα πληρώνουν με αυτοκίνητο, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το τελευταίο ως μέσο μετακίνησης, ώστε να μην επιβαρύνεται περισσότερο το πενιχρό τους εισόδημα. 

Ενώσεις καταναλωτών, ανθρωπιστικές οργανώσεις καθώς και η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό το νέο χτύπημα στην ήδη βεβαρημένη κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Βουλευτών, κάνοντας λόγω για μια πραγματική ανθρωπιστική τραγωδία καλώντας παράλληλα όποιον μπορεί να αναλάβει δράσεις για την οικονομική τους ενίσχυση.

Όσοι δεν δυνάμεθα να προσφέρουμε τον οβολό μας για τους ανθρώπους αυτούς που μάχονται καθημερινά για εμάς, ας ρίξουμε τουλάχιστον ένα δάκρυ.  

2 σχόλια:

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails