Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

ΓΥΜΝΗ ΠΟΙΗΣΗ 2008

ΜΑΛΕΡΙΑΝΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑΔΑ ΕΠΕ



Ανακοινώνουμε μετά λύπης μας την ματαίωση της διεξαγωγής του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ "Γυμνή Ποίηση 2008" λόγω αδυναμίας της βασικής διοργανώτριας να ε-πηδήξει τον κατάλληλο επαγγελματισμό όπως άρμοζε σε ένα τέτοιο γεγονός.

Η εταιρία μας κατά τα συμφωνηθέντα-όπως αυτά προκύπτουν από έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό-έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση του καλλιτεχνικού τμήματος της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, προχωρήσαμε σε προσεκτική επιλογή μεταξύ των αιτήσεων των υποψηφίων ποιητών, με σκοπό την επιλογή των καλυτέρων βάσει του μεγέθους του καλλιτεχνικού τους οράματος όπως περίτρανα και πέραν κάθε αμφιβολίας αποδεικνύεται και από το παρακάτω απόσπασμα εκ της οντισιόν.



Παρά τις προσπάθειες μας, η αδυναμία της εταιρίας σας να κατανοήσει το υψηλό μας όραμα για μια ποίηση instalation, σχόλιο στην ρευστότητα του χώρου και του χρόνου, και η εμμονή της σε παρωχημένα καλλιτεχνικά σχήματα υπέσκαψε τις προσπάθειες μας για προσέλκυση ικανού αριθμού συμμετεχόντων όσο και θεατών.

Επιπροσθέτως οι ατυχείς σας δηλώσεις για λαϊκούρες, βλαχάρες τελευταίες δυναμίτισαν το κλίμα και προκάλεσαν αναταραχή στο γενικότερο πληθυσμό με αποτέλεσμα την άρση αδείας τέλεσης της εκδήλωσης από τη Γενική Ασφάλεια Αθηνών προς αποφυγή εκτρόπων.

Τέλος, καταγγέλλουμε δημοσίως τις από μέρους σας πιέσεις μέσω κυβερνητικού βουλευτή, που δόξασε την Ελλάδα συμμετέχοντας στο ριάλιτι The Wall, με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων τόσο στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ όσο και στον κατάλογο των συμμετεχόντων.

Οι ως άνω ενέργειές σας είχαν ως αποτέλεσμα τον "τραυματισμό" του κύρους και της αξιοπιστία της εταιρίας μας και την πρόκληση ανυπολόγιστων ηθικών και οικονομικών βλαβών.

Ως εκ τούτου, η εταιρία μας διατηρώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της έχει ήδη κινήσει διαδικασίες μέσω των δικηγόρων της για την αξίωση αποζημίωσης 234.567.290 ευρώ και 53 λεπτών του ευρώ για ηθική βλάβη όσο και για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της εταιρίας μας.

Επίσης αξιώνουμε την από μέρους σας κάλυψη των εξόδων για την αγορά 2ο διπλών cd με το τελευταίο Live του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως ελάχιστη ηθική αποζημίωση στους δηλώσαντες ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ.

Μετά θλίψης και οίκτου
Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος

11 σχόλια:

  1. Ντροπή και αίσχος! Τζαμπα πήγα και ράφτηκα(όχι στο γυναικολόγο)!!Πάει η εκδήλωση!Πού θα ξεδιπλώσω εγώ τώρα το ταλέντο μου;;Είχα κάνει και πρόβες.
    Άσε που βλέποντας το βίντεο των οντισιόν σκέφτομαι να προσωρήσω σε αγωγή κατά της εταιρίας για διαφυγόντα γκόμενο!
    Ίσως ακόμα και για διαφυγόντα κέρδη με την ελπίδα πάντα να πάρω τα 3 ή έστω τον πούλο..
    Συγνώμη δηλαδή για να καταλάβω..το διπλό cd του Χχχχ..δε μπορώ να το πώ καν, είναι αποζημίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις τη δικαστική οδό.

    Εγω πως νομίζεις νοιώθω που φιλοξενούσα τα τεκνά του βίντεο σπίτι μου να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα (γυμνοί ποιητές όντες), σε ένα σπίτι με μία κρεβατοκάμαρα? Αναγκαζόμουν να τους κοιμίζω στο κρεβάτι μου και δεν με άφησαν σε ησυχία τα παλιόπαιδα.

    όσο για το consolation prise είναι αλήθεια πως εσένα δε σε σκέφτηκα. Για κάποιον ακαθόριστο λόγο ο Who we do not speak off, ή κοινώς ακατονόμαστος, έχει πέραση στα gay TOP αγοράκια. Κι εσύ όμως ως Αυταρχική Αφέντρα (που σε κόβω να είσαι) θα μπορούσες να περάσεις μια νύχτα πάθους μαζί του να του βγάλεις κι αυτό το connex που έχει σφηνώσει στον πισινό του γιατί το ψάχνουν από τα κεντρικά του ΟΤΕ.

    Όσο για την αποζημίωσή σου θα σου στείλω 2 απο τα τεκνά που έχουν ξεμείνει σπίτι μου. Μόνο να κανονίσουμε ημερομηνία παράδοσης για να πάς να τους παραλάβεις απο το ΚΤΕΛ (είμαι large τύπος το παραδέχεσαι έτσι?). Όσο για το πώς θα τους καταλάβεις, εεε θα είναι γυμνοί φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιότιμε κύριε βασιλικέ αρχιτέκτονα mahler,

    Η Ανωτάτη Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Παλαιού Βασιλείου απεφάνθη πως η εκδήλωση, την οποίαν τόσο γλαφυρώς περιγράφατε και την οποίαν άπαντες αρειμανίως ανέμενον, λογοκρίνεται και δε θα επιτραπεί η πραγματοποίησή της εις τη χώρα του Νείλου, όπου οι σκαραβαίοι είναι παχείς και οι φαραώ χορτάτοι.
    Διακόπτουμεν λοιπόν μετά οδύνης και απείρου θλίψεως πάσα συνεργασία.
    Ο λόγος οιον επικαλούμεθα είναι πως οι ποιηταί δεν ήτο αρκετά γυμνοί,εξ΄όσων αντελίφθημεν υπό του βίδεο.
    εκ της ανωτάτης επιτροπής πολιτιστικών εκδηλώσεων
    χιζ χόλινες Thoth (προεδρέυων)
    χιζ χόλινες 2, Anubis (είδα φως κ μπήκα)
    κ. Ζαχοπουλάμις (αρχι-δι-γραμματεύς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρέ μου, τελικά όλοι για τη Σούλα δουλεύουμε σε αυτή την κοινωνία.... (όπως και στο ποδόσφαιρο δουλεύουν όλοι για τον Κοκκαλη).

    όσο για το νέο cd της Σαμπρίνας, ο οικονομικός σύμβουλος της εταιρίας θα αποφανθεί αν μετά το πέρας της δικαστικής αυτής διαμάχης υπάρχει αποθεματικό για την κάλυψη και τον δικών σας καλλιτεχνικών ανησυχιών.
    __________________________________

    Mio Dio Aubis
    όπως θα έπρεπε να είχατε καταλάβει απο την ανακοίνωση, η αποτυχία της εκδήλωσης σε όλους τους τομείς δεν βαρύνει εμάς αλλά την την συνδιοργανώτρια εταιρία.

    Ειδικότερα δε, σε ότι αφορά την γύμνια των ποιητών αυτή θα ήταν καθολική την τελική βραδιά διεξαγωγής, αλλά για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ήταν δυνατή η προβολή περισσότερης σάρκας (πουλάκι, κωλαράκι) ώστε να αποφευχθεί άμεση ταυτοποίηση των υποψηφίων συμμετεχόντων με συγκεκριμένα προφίλ γνωστού ιστότοπου ποιοτικών γνωριμιών.

    Ελπίζω και εύχομαι στον Αιώνιο Ζωοδότη Νείλο η μικρή αυτή καλλιτεχνική περιπέτεια να μην διαταράξει τις Αιώνιες Ιερές Συνθήκες πάνω στις οποίες βασίζεται η ειλικρινή μας φιλία.

    Είναι δε στις προθέσεις μας να διοργανώσουμε το προσεχές καλοκαίρι Delux Θρησκευτική Κρουαζιέρα στον Ιερό Νείλο μέχρι τους Ναούς της Άνω Αιγύπτου, για τα μέλη το τοπικού μας Ιερατείου και τους barely legal συνοδούς τους και δια τούτο ελπίζουμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας.

    Προτιθέμεθα δε να καταβάλουμε το συμβολικό ποσό των 2.000.000 ευρώ σε πολύτιμους λίθους σε θυρίδα του Ιερού Ναού ως ένδειξη της καλής μας πρόθεσης. Το ποσό θα κατατεθεί σε κούτες παιδικών τροφών Μπεμπελάκ από άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης μας.

    Τους θερμούς μου χαιρετισμούς,
    Βασιλικός Αρχιτέκτων mahler76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κ. Mahler,
    μια εκδήλωση δεν είναι αρκετή για να σπάσει τις Αιώνιες Ιερές Συνθήκες ανάμεσα στο Άνω Βασίλειο και την Αγία Έδρα.
    παρά την αχαρακτήριστο προσπάθειά σας να κατευνάσετε τα πνεύματα καταφεύγοντας σε δωροδοκία (πότε είπαμε έρχεται ο σύνδεσμος και πως θα τον αναγνωρίσουμε;), είστε ευπρόσδεκτος μετά του ιερατίου σας για κρουαζιέρα delux και περιήγηση στα ιερά τούτα εδάφη. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να σας δώσει ο βασιλικός ταξιδιωτικός πράκτορας Παυσανιάμις, με χρόνια πείρα εις τα ς εκδρομάς εξωτερικού.
    τις ευλογίες μου
    Άνουβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφες...τι περιμενεις???
    Να κανουν χωριο?
    ΟΥΣΤΟΥ ΔΙΑΟΥΛΟΥ!!!!
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!

    Ουτε ενα ποιητικο βραδυ
    δεν μπορειτε να κανετε να
    μορφωθουμε εμεις τα λαικα
    υποπροιοντα...

    ΣΑΦΡΑΚΙΑΣΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαρδόν;
    Δηλαδή να ντυθώ;
    Και δεν το λέτε τοσο καιρό, μ' έχει κόψει τ' αγιάζι;;
    Τα νοσήλεια για την πνευμονια τωρα σε ποιόν να τα χρεώσω; ε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασκώ βέτο και κατόπιν επικοινωνίας με τον αγαπητό Equilibrium θα προχωρήσουμε σε νέο φεστιβάλ ποίησης όπου θα είναι όλοι γυμνοί εκτός από εμένα, που θα προεδρεύω της κριτικής επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάει άδικα δηλαδή το πιλιγκ και το μπικίνι; 100 ευρά στην αισθητικό χειμωνιάτικα ρε παιδιά; μύνηση κι εγώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά εγώ πως δεν έχω απαντήσει σε τόσο κόσμο? εεε 2 χρόνια μετά who cares...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails