Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Mientras Duermes (2011)


Αν σου αρέσουν τα ατμοσφαιρικά "Χιτσκοκικά" θρίλερ, τότε βρήκες την ταινία σου. Χωρίς να πέφτει σε ευκολίες εύκολου τρομάγματος του θεατή, η ταινία δημιουργεί μια κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, προσφέροντας στον θεατή έναν από τους πλέον ιδιαίτερους κακούς που έχουμε δεί.  
Παίζεται και στα θερινά, παίζεται όμως και στα dvdάδικα μιας και είναι 3 ετών ταινία. Όποιος την δεί θα ερωτευτεί το αρτ-νουβό κτήριο στο οποίο είναι γυρισμένη και μάλλον θα μισήσει την πολυκατοικία στην οποία ζεί. Βέβαια στις δικές μας δεν υπάρχουν τέτοιοι θυρωροί οπότε είναι κι αυτό μια παρηγοριά. 

Καλή θέαση σε όσους την δείτε και καλό σου-κού :)

7 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι θα την δω οπωσδήποτε κουμπάρε μου! Εκτός του ότι είναι αγαπημένο θέμα οι κακοί του σινεμά, είναι και στα ισπανικά που με εξιτάρουν ως γλώσσα!
    Χρειαζόμουν μια σωστή ταινία μετά από τη μούφα που είδα χθες κατόπιν επιθυμίας του κ. Μήτσου. Το 3 Days To Kill είδαμε. Προσωπικά έκλαιγα το δίωρο που σπατάλησα.
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σου αρέσουν και τα Ισπανικά σίγουρα θα σου αρέσει. Μα καλά το 3 days to kill??? Δεν ήξερες, δεεεε ρώταγες; Μόνο για κατέβασμα είναι αυτό.

      Σε αφήνω να ετοιμαστώ για Επίδαυρο :)

      Διαγραφή
    2. Εννοείται ότι την κατέβασα. Αλλιώς θα έκλαιγα και το εισιτήριο!

      Διαγραφή
    3. Ω χαίρομαι που σου άρεσε!!! Ήταν όντως πολύ καλή. Και ο λόγος για τον οποίο κάνει ο,τι κάνει ο ήρωας (αν και κακός) καταπληκτική έμπνευση. Συνηθισμένος σε άλλα θρίλερ πίστευα πως ήθελε απλά να γίνει γκόμενος της κοπέλας. Εμ'ενα πάντως ο Τοσάρ μου άρεσε και σαν άντρας χαχα. Σε ευχαριστώ και για το τραγούδι. Το βάζω στο mp3 πάραυτα! Σήμερα είδα και άλλη γαμάτη ταινία αν προλάβω θα γράψω αύριο για αυτήν. Πολλά πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. μου φαινετε παρα πολυ ενδιαφερον!
    ευχαριστουμε για την προταση!
    καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό. Ούτε ξεκοιλιάσματα, ούτε δράκουλες. Απλή ανθρώπινη αρρώστια :)
      Πολύ καλό σου-κού και σε εσένα.

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails